17:26

Gissa vem som har namnsdag idag?! Oj ser man på, det var jag, haha. Jag ska tvinga syster att köpa present till mig... Igår kom iallafall Anne, Mikael, Otilia och Aurora hit, antagligen den gulligaste familjen vi känner. Så ja vi har umgåtts med dem, och därav ingen uppdatering. Nu har de åkt hem och då ska vi vidare till annat folk och äta, eller vi ska vara där om fem minuter, så jag kanske inte borde sitta här längre, men jag känner på mig att mamma ändå inte är klar, så.

30 JULI

Lär inte bli så mycket uppdatering idag, dels för att jag inte orkar och dels för att jag ändå inte har något att skriva. Kanske kommer ikväll om jag inte har något bättre för mig isådanafall.

29 JULI

Blåbärspaj + Wallander = (Y)

19:35

Kom precis ut ur duschen, nu ska jag smörja in mig och måla naglarna. Sedan avslutas dagen med Wallander indrivaren och blåbärspaj som jag bakade innan idag.

SOMETIMES LOVE'S A LOADED GUN.

Det regnar idag igen, så jag tänker bara gå runt osminkad och fula mig. Now you know.

20:36

Blev en lite halvt spontan resa till Östergötland, först till stenis där jag mest gick runt och fotade och lite sådant där, sedan åkte vi även in till Linköping för en snabbis på ikano och en sväng på ikea. Hittade dock ingenting. Nu funderar jag på om jag hinner ut och springa en sväng, är på springhumör för en gångsskull och det borde man ju ta vara på!

23:22

Man kan skaffa brevkompisar på ec, så jävla tufft! Nu ska jag alltså bli en person som skickar brev igen. Fantastiskt.


27 JULI

Sitter och halvkollar på allsång på skansen, endast för att Mando Diao var med. De måste vara ett utav Sveriges bästa live-band, såg dem på P&L förra året och det var ga-alet bra, sådan jävla stämning, hoho. Innan var jag och plockade blåbär, haha, pensionärs-varning på det ja. Kvällen kommer avslutas framför morden i midsommer. Sålänge får ni två bilder från förra året.

RING

Min mor skulle ner till stan en sväng för att fixa några ärenden, och frågade ifall jag ville följa med. Så det gjorde jag och lyckades tigga till mig ringen på bilden från Lindex, även senaste numret av Veckorevyn fick följa med hem. Uppdaterar mer senare.

09:49

Ibland hatar jag drömmar, jag hatar att vakna upp och inse att inget av det som nyss hände har hänt. Det som verkligen kändes som verklighet. Självklart finns det också de gånger det är skönt att vakna och komma bort från det där.


BLOOD AND TEARS COAGULATE.

Jag kom på att jag är sjukt jävla trött, så det är väl inget att snacka om, jag tänker gå och lägga mig tidigt idag. Ganska snart faktiskt. Så medans jag sover kan ni spela sönder denhär låten, bara för att det har jag gjort och kanske för att den är jävligt bra också.

CONFESSIONS

... jag missbrukar mörk choklad, diverse smaker och märken. Nu på sommarlovet har det varit alldeles för mycket, men man sitter där framför en film och vet att man bara behöver gå bort några meter för att hämta en... och med mjölk till, drog.

... min mor försökte diagnosera mig med ortorexi en gång, men det visade sig felaktikt.

... jag fäller som en jävla katt, det finns alltid en massa hårstrån här och var i min omgivning.

... jag är lite pedant av mig, måste göra saker i speciella system, ha samma sort på kniven och gaffeln, veta vad som händer på vilken tid, planera och organisera.

... varje gång jag ser någon som är riktigt smal dömer jag den, och tänker typ: åh hon har nog ätstörningar, hon äter ingenting, osv.

... jag är riktigt kass på att lära känna nya människor, kan inte komma ihåg när jag gjorde det sist.

... jag hjälper min farfar att skriva sina memoarer, han fyller 90 nu i oktober och har varit med om ganska mycket minsann.

... jag har blivit besatt av underkläder, och skulle kunna köpa hur mycket som helst.

PLEASE JUST FORGET ABOUT ME.

muppeli mupp bild.

Tog mig ut och sprang runt sjön sedan iallafall, duktigt värre. Så nu går jag mest runt som en mupp i min Lasse tröja(♥) och med ofixat hår... Jag har även tittat på något random High Chaparall-avsnitt med Filip och Fredrik från 2004 bara för Vince Neil var med.

26 JULI

Iron maiden - Iron maiden (y'

11:36

Måndag, ny vecka. Ska ta tag i dagarna, sluta äta choklad varje kväll och träna igen. Mina föräldrar har semester nu också, känns ju kul att vara tvungen att vakna till ljudet av dem varje morgon. Detta är typ sista veckan jag kan göra ingenting också, på måndag drar vi till Skåne, kommer hem på torsdagen, sedan på fredagen blir det ju Stockholm och sonisphere, kommer hem söndagen och veckan efter blir det Öland, och sedan börjar skolan typ.

Nu ska jag iallafall bege mig ut och springa, tror jag. Jag har satte mig här för att jag inte kunde bestämma mig, haha. Det regnar inte idag iallafall!

25 JULI

Vafan har jag gjort idag egentligen?, ja ingenting ungefär. Därav ingen uppdatering heller, jag har ingenting att skriva om. Nu ska jag nog gå och titta på en film istället för att sitta här och lana emocore halva natten igenom som jag brukar.

19.53

Fly high michelle - Enuff Z'Nuff

IT AIN'T FUNNY MAKING FUN OF MONEY.

God morgon! Jag vaknade av att det regnar idag igen, but I don't mind. Gick ner och åt frukost framför tv:n, nu ska jag fixa iordning mig, och sådant där trevligt.

22.43

Det har regnat i stort sett hela dagen, så egentligen borde jag bara suttit inne & tittat på film eller något liknande. Men nej istället åkte vi som sagt till Bruzaholm för att först besöka något ganska ikke-värt ställe, & därefter gå runt i Skröle Hie, där vi lite haft lyckades gå vilse. Det blev ganska jobbigt med regnet där på slutet ja, när det började bildas en sjö i mina skor samt att mina tights var dyngsura, dock så gick jag runt med mitt leopard paraply så det gick ändå mycket bra.

När vi kom hem beställde vi iallafall hem mat, & till efterätt blev det blåbärsglass hoho. Nu ska jag sitta här en stund till innan jag går & lägger mig.

24 JULI

jag har bara bilder från oskarshamn, så det får ni stå ut med.

Jag kunde verkligen inte somna igår, även att jag gick & la mig strax innan tolv somnade jag inte förrens efter tre. Men jag skyller det på sockerkick från chokladen, & onödiga funderingar. Idag kommer iallafall några vänner till min mor, eller ja vi kan väl räkna dem som vänner till familjen eller nått. Vi ska tydligen till Bruzaholm av alla ställen, för att göra någonting. När mamma sa det igår ville jag verkligen & tänkte övertala henne till att jag skulle stanna hemma, men så kom jag fram till att hon har varit jävligt snäll mot mig på sistone så då kan jag faktiskt ställa upp. Ikväll ska vi även beställa hem mat från Keskin's, kalas.

23.08

Det blev Van veeteren carambole & en chokladkaka som avslutade min fredag, skulle bara slänga in ett godnatt innan jag går och lägger mig.

Now all the boys are after me, And that's the way it's gonna be

Nu skall jag bege mig neråt, för att än en gång bänka mig framför tv:n med antingen en film eller Van veeteren. Just as you know

23 JULI

Alright, spelschemat till sonisphere är kirrat! Lite jobbigt att mötey spelar på den andra scenen för jag tänker fan stå längst fram då, även om jag så ska offra mina revben fört. Vi drar iallafall upp på fredagen jag, Gabbie & antagligen repet för att besöka förfesten i kungsträdgården där Crashdïet, Bullet & några ikke-värda band spelar. Sedan kan jag även ge er maidens eventuella setlist. <link.

THREE SONGS OF TODAY.

Bang a gong (get it on) - T.Rex

Outcast - Timo Räisänen

Wig wam bam - Sweet



I DON'T WANNA KNOW YOUR NAME, CAUSE YOU DON'T LOOK THE SAME YOU DID BEFORE.

Mainstream som jag är, kände jag att jag skulle visa upp vad jag vill ha från H&M katalogen, & det är det ni kan beskåda nedanför. Känner att det blev övervägande svart som vanligt... 
Nu ska jag bege mig ut & gå en sväng!

Take a look at yourself or your dreams, you're losing sight.

Har suttit hur jävla länge som helst för att få fram en bildjävel, & tillslut gick det, det tackar vi för!

Det gick tydligen inget Luther igår, så istället kollade jag igenom H&M katalogen lite grann & sedan gick jag & la mig. Det resulterade i att jag sov nästan elva timmar inatt, så jävla skönt. Nu ska jag nog köra lite pilates & därefter duscha & fixa iordning mig, ser ut att bli ganska mulet idag så jag hoppas på en slapp fredag i mjukisbyxor, hoho.

AIN'T NOTHIN' WRONG, AIN'T A DAMN THING RIGHT.

Gjorde hårinpackning, rakade benen & smörjde in mig med body lotion, tog på mig being cute is not a crime pyjamasen & betty boop tofflorna, så nu ska jag bänka mig framför tv:n ett tag med hemma hos timo & sedan Luther innan jag däckar i sängen för att ta igen diverse förlorade timmar sömn den senaste tiden. Have a wonderful evening.

WHAT'S RIGHT FOR YOU IS'NT RIGHT FOR EVERYONE.

två ganska tuffa bilder från min oskarshamnvistelse!

Nu är jag iallafall hemma igen, skrev världens seriösaste inlägg om hur dagens ungdom har uppfostrats på fel sätt från mobilen på tåget, men det verkar inte som det kom fram. Innan jag satte mig här åt jag lite grann samtidigt som jag kollade på inspelat the seventies, klarar nämligen inte av att bara sitta & äta utan jag måste antingen titta på tv, eller läsa eller något, haha. Så nu ska jag träna & duscha osv.

I JUST CAN'T GET YOU OUTTA MY HEAD.


tuff bild från höstlovet, you like!

Somsagt befinner jag mig i storstaden, och har det ganska trevligt om jag ska vara ärlig. Vi har badat i poolen coola som vi är, besökt centrum & fotat osv. även kollat på carnival of sins dvd:n, SEHR GUT! Snart kommer Zotis hit, ohmy. Ja nu vet ni.


ALL THE THINGS YOU DO COMES BACK.

Imorgon bär det av till bruden på bilden, mycket party om jag får säga det själv!

Noone rocks like you, tell me want you want to do!

Då är jag back in träcity! Ganska skönt att vara hemma ändå, mitt hår blev riktigt jävla äckel skabbigt av havsvattnet, så ja att tvätta håret kan vara lite underskattat, haha nejdå. Det blev som sagt ett stopp på ullared på nedvägen, det kännns ju dock ännu tattigare efter tv-serien... men ja jag införskaffade lite nödvändig skit som hårinpackning, smink, osv. Sedan drog vi ner till skrea strand & det var där vi befann oss tills vi åkte hem ungefär. Nu är syster Marina med familj på besök & jag har precis ätit ganska jättemycket mat men ni ska nog se att jag klarar av att smälla i mig chokladpaj med jordgubbar & grädde på det också, haha.

In a couple of years tides have turned from booze to tears.

Skulle bara säga att vi åker nu snart, kommer hem på söndag, kanske kommer någon mobilblogg annars uppdaterar jag då.

16 JULI

Började dagen med att baka scones till frukost, ambitiöst värre. Satt sedan ute på alten & åt, mys! Nu borde jag minsann börja packa osv. för idag skall jag minsann bege mig till västkusten, falkenberg närmare bestämt. Blir ett stopp på ullared på nedvägen också!

I'M GUILLTY OF LOVE, IT'S A CRIME OF PASSION.

Oj, här blev klockan helt plötsligt halv tre, för jag råkade liksom fastna framför emocore... haha sorligt!
gå & lägg dig kvinna!

15 JULI

Solen kikade fram när jag satt ute på balkongen & åt frukost, men det var i stort sett det, för resten av dagen har det bara varit molnigt, ända tills jag hade bestämt mig för att gå ut & gå, då började det minsann regna. nu ser det dock ut som det har klarnat upp så då kanske jag skulle ta & komma iväg.

I'll rock you in the morning and roll you in the night.

Dagen spenderades till störst del på långanäs med elin, muy bien! Sedan har jag även gjort ett försök till att vaxa benen, men det gick åt helvete så jag gav upp, så nu får jag raka dem imorgon ändå...
Orkar inte skriva mer, & inga bilder har jag heller, så god natt folkisar!

14 JULI

Vaknade strax efter elva av att alla var borta, haha. Första gången Alva vaknar före mig typ, kan ju dock bero på att jag inte kom hem förrens fem eller nått eftersom natten spenderades med nattvandring & annat nattumgänge, haha.

20.55

Var ute och gick en sväng alldeles nyss, behövde tänka, eller nej jag behövde inte men det blir alltid så. Inget är som jag vill, jag vet inte vad jag vill. De lättaste lösningarna är alltid de dåliga. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jo nu ska jag gå & titta på morden i midsommer & sluta tänka på allting.

13 JULI

Jag låg ute & stekte innan när jag helt plötsligt kände att det började duggregna så jag flyttade in och inte så långt senare började det åska & regna betydligt mer. men jag klagar fan inte, regn är mycket underskattat såhär års! Annars så har jag inte gjort speciellt mycket värt idag, nu vet ni!

Keep your head above the ground, don't you let it get you down.

Hang tough - Tesla ♥

OH, YOU GOTTA HANG TOUGH.

Känns ganska stört att det faktiskt gått mer än en månad av lovet nu, ungefär hälften kvar sedan är det dags för skola igen, känns inte direkt lockande. Iallafall så åkte vi iväg mot Linköping imorse, av någon konstig anledning var det som vanligt jag som fick stå och vänta på min mor & syster. Vi började med ett stopp på ikano där jag införskaffade ett rosa linne, en axelbandslös svart sak & örhängen. Sedan åkte vi till mina kusiner, åt en massa & badade i poolen. Och alla blev tjuriga på mig bara för att jag ville åka hem, men nu är jag hemma, där det dock är förjävla varmt. Det är förfan trettioen grader på mitt rum, det går inte att vistas därinne, så jag tänkte spendera förra natten på balkongen men vaknade vid tre tiden av en jävla massa mygg så jag gick in igen. Får se hur jag gör inatt...

LICORICE

Imorgon bär det av till Linköping igen, och sedan vidare ut till kusinerna för att fira Lovisa. Därav dåligt med uppdatering. Borde gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom vi åker vid nio någon gång imorgon, så nu blir det film och sedan sängen!

11 JULI

Jag klarar inte riktig av den här värmen, nästan så att jag saknar när det var tjugotvå minusgrader. Nej där ljög jag, nu ska jag ta vara på vädret och lägga mig och steka samtidigt som jag läser om the dirt, härliga pojkar detdära!
Hoho vinterbildddddd.

10 JULI

Goder morgon!
Har egentligen inget att säga, dagen lär spenderas genom att städa och fixa eftersom vi har gäster ikväll. Nu vet ni! Juste, jag kan slänga in ett grattis till min kusin som fyller fjorton idag också, snäll som jag är.

Ta din packning över gränsen och kom hit.

Tror att jag ska gå ut och gå en promenix såhär på kvällskvisten innan dagen avslutas framför tv:n.

-

Jag är numera en chey med raklugg - igen.

9 JULI

elin hittade videon där vi intervjuades, haha. usch, gulligt värre liksom. Känns inte riktigt som jag borde lägga upp den här. Nu ska jag snart bege mig ner mot centrum för ett besök hos frisören. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska klippa lugg eller inte, men det lutar åt det hållet faktiskt. Tredje gången gillt där.


LARS WINNERBÄCK 100708

Låter bilderna tala för sig själva lite grann. Vi började med att gå en sväng på stan & äta ben & jerry's kulglass, men så fick vi ångest för att vi trodde att vi skulle komma in sist så vi köpte med oss grejj & satte oss utanför & hade picnick. Sedan blev det insläpp, ni anar inte hur jävla pepp man blev! men iallafall så sprang vi till stora scenen & så satte vi oss där längst fram & väntade. Love Antell & Dundertåget spelade i bakgrunden innan det var dags för Melissa Horn. & det var elin som gjorde så jag lämnade kvar objektivet hos mormor & morfar därav inte så bra bilder som det kunde blivit, blame it all on her! Haha, men hon var iallafall gulligullgull, tagga stadsfesten liksom! Men efter det spelade Laleh vid andra scenen, hon var bara allmänt jobbig... & här någonstans blev vi även intervjuade av correspondenten 24 eller något liknande, haha måste hitta det någonstans. GAH & sedan såg man hur det kom upp på tv:ar som räknade ner. Från typ en minut började alla 59, 58, 57 osv. & så kom han ut. AHHHHH, började med en tätort på en slätt, & så körde han några till låtar innan skynket bakom släpptes ner & bandet kom fram. Haha ni skulle sett när han körde ingen soldat, då kom det upp en kör på skärmen bakom, haha asgulligt. För att sammanfatta det så var det helt jävla UNDERBART! ♥
Köpte även en tröja, bättre bild på den kommer kanske senare, nu: frukost!

SHALALA, nu är jag hemma igen efter en jäv...

20100708320 (MMS)

SHALALA, nu är jag hemma igen efter en jävligt grym lasse konsert! Bättre bilder osv. kommer imorgon för nu ska jag sova!


YOHO VI HAR SKAFFAT BAND NU OCH SITTER UTA...

20100708316 (MMS)

YOHO VI HAR SKAFFAT BAND NU OCH SITTER UTANFÖR STÅNGEBROFÄLTET OCH LYSSNAR PÅ MELISSAS SOUNDCHECK, SNART DÅ JÄVLAR :D


AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

NU ÅKER VI, SNART OMG.
KÄNNS BRA ATT JAG VAR TVUNGEN ATT PÅMINNA MAMMA OM BILJETTERNA (Y)
KANSKE KOMMER NÅGON MOBILBLOGG, ANNARS HÖR NI AV MIG PÅ FREDAG!

7 JULI

Förstår ni att vi åker idag eller ?! GAH :D
Jag är jävligt taggad, känns som jag bara skulle kunna springa runt och skrika just nu. IMORGON, herregud, Lasse, med elin. När vi är pensionärer ska vi kunna tänka tillbaka på det, hur bäst det var! ♥

100706

Det blev spiderman 3 som stod för tisdagsunderhållningen, eftersom allsång på skansen vägrar ha några värda artister, mycket sorgligt att de tappar dagens ungdom... Haha. Nu ska jag gå och busa med syster som jag förövrigt tror är ganska nöjd med håret!

.

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
och du berättade att du saknar mig inatt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med


Det är lätt att se hur sjuk man en gång var, när såren läker och regnet känns.

Om två dagar är det jag och världens bästa elin som befinner oss i Linköping för att om bara några timmar se underbaraste Lars Winnerbäck. Ni förstår inte själva hur avundsjuka ni är! Turnépremiär, kvällssol enligt SMHI, shorts, och så elin och jag, och Lasse, FANTASTISKT! Känns som det nyss var två månader kvar, men imorgon åker vi upp och dagen därpå står vi där, längst fram! ♥
Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, jag bakade åt mamma så nu luktar det kaka i hela huset och sådant gillar vi. Kollade på näst sista avsnittet av flashforward, och så ska jag kanske klippa min syster lite senare, med all risk för att det kan gå åt helvete, men egentligen det är bara hår, det växer ut igen. Det gjorde även att jag kom på att jag skulle ha bokat klipptid till mig själv också innan mitt eget hår trillar av huvudet. Förhoppningsvis är det inte försent än.

Det blev att titta på ett avsnitt av miss ...

Det blev att titta på ett avsnitt av miss marpel med mami och en anton berg chokladkaka som avslutning på dagen. Inte fy skam, haha. Rock on!


When we sleep would you shelter me in your warm and dark embrace?

Vart har den här dagen tagit vägen egentligen? Jag drog till Långanäs med Matilda strax efter frukost, vi åt glass, solade, badade och pratade en massa, mycket trevlans! Sedan åkte vi hem till mig och busade lite till och så har jag även ätit, tränat och duschat och plötsligt är klockan halv nio?! Mycket mystiskt. Här kommer en bild från förra året bara för det!

JAG VILL NOG BARA ÄNDRA SANNINGEN.

Tänkte titta på en film, men jag orkar fan inte. GOD NATT SVERIGE. typ.

Let him soothe your soul, just take his hand.

Orkar verkligen inte med bloggen egentligen, men ändå lyckas jag slänga in sådanahär icke värda fram tvingade inlägg lite då och då. Ja, det är sådant man får leva med helt enkelt. Vaknade lite för tidigt idag till tonerna av "Vi gratulerar.." som mina grannar var så snälla och sjöng. Sedan blev det frukost framför flashforward, GAH endast två avsnitt kvar! Och så har jag även varit en sväng hos farmor & farfar och ätit jordgubbar och glass och sådant där. Samt badat på den där badplatsen som jag aldrig minns vad den heter, med lekpark som ligger längs vägen. Kommer bättre uppdatering senare, om jag sätter mig vid datorn där jag har bilder.


100703

Restendels av dagen kommer att spenderas på 50-års partaj, inte speciellt lockande om jag ska vara ärlig. Men nu vet ni det iallafall. Juste, mamma & pappa har bröllopsdag, grattis! 17 år minsann.

Hey kid, you're the toast of the town.

Har precis slängt i mig lite för mycket tacos, mummmmma! Och nu sitter jag ute med datorn, men batteriet kommer dö alldeles strax så det är lika bra jag avslutar, blir nog filmtime nu ska ni se! Haha.

I think about you honey all the time my heart says yes.

Jag har verkligen inte gjort någonting idag, inget alls faktiskt. Dock så har jag funderat, säkert lite för mycket än vad jag borde. Och så fick jag världens tvångstanke att lyssna på guns, därav har appetite gått på repeat ett bra tag nu. Antar att det blev så eftersom jag bara har lyssnat på lasse de senaste dagarna för att peppa, bara en vecka kvar ju!

RSS 2.0