31 MARS

Det här blev visst en sådan där som bara sprang iväg. De närmsta timmarna ska jag spendera med tyska-glosor och debatt på svt. Dock är jag ganska stolt över att jag faktiskt ägnade en bra stund åt energi-arbetet vi har i no.

Morgondagen råkar vara en fredag vilket känns otroligt skönt. Första april råkar det vara också, känner på mig att min syster kommer lura mig så jävla hårt. Det är helt sjukt hur trovärdig hon är.

30 MARS

En ovanligt skön dag eftersom cirka femtio nior var i stockholm och kollade på skol SM i handboll. Dock så misslyckades jag på mitt matlagningsprov vilket förstörde mitt liv ett tag, haha. Nej men påriktigt är jag verkligen besviken, så nu ska jag tröst-titta på sveriges mästerkock istället för att plugga.

29 MARS

Jag överlevde denna dagen också. Härnäst ska jag fixa lite mat, byta om och sedan dra på dans följt av aerobics.

SOM DU KANSKE VET, JAG ÄR OSLAGBAR

Jag hatar mig själv lite grann för att jag fortsätter att skjuta fram allt jag måste ta tag i och låter mitt huvud befinna sig långt härifrån. Morgondagen står och väntar med både redovisning i so och laborationen i nationella kemi, men jag hade helst bara velat ha påsklov typ nu. Här får ni kanske världens finaste låtar med världens finaste Lasse.
Du hade tid - Lars Winnerbäck

Jag är hos dig igen - Lars Winnerbäck




EASY AS 1 2 3

Jag trodde jag skulle ta livet av mig när jag gick hem igår och insåg att det snöade igen?! Men det mesta har smält bort och nu skiner till och med solen, så jag är nöjd ändå. 

27 MARS

Sommartiden gör att klockan snart är slagen elva alla redan. Jag har börjat denna söndagen som alla andra söndagar med satc och scones. Nu ska jag göra pilates innan dagen springer ifrån mig.

20:29

Hade totalt glömt att det var earth hour idag om jag ska vara ärlig. Men nu efter att ha sprungit runt och släckt alla lampor ska jag nog gå och hämta mitt naturgodis som jag köpte innan och kolla en massa satc-avsnitt. Så länge kan ni lyssna på den här låten för den är så jävla skön.

Det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Det blev ett par vita converse alltså. Jag har även hunnit med att köra skodan ute på pappas jobb (Det är ju trots allt bara ett halvår kvar tills jag ska börja övningsköra, så jag måste öva!) och sprungit. Nu är det faktiskt barmark större delar av rundan, så jag ska verkligen komma igång med löpträningen igen.

26 MARS

God morgon. Egentligen var tanken att jag skulle åkt till jönköping idag, men det blev ändrade planer. Jaja, istället ska jag nog åka ner en sväng till intersport bara för Maria Akraka är där, hela Eksjö kryllar av kändisar nu under eksjödagarna haha. Nej men jag ska nog kolla på nya löpartights och kanske vita converse.

VÅFFELDAGEN

Jaha Håkan Hellström i Huskvarna utan att jag är där känns sådär. Men efter att ha spenderat eftermiddagen med Alex samt smällt i mig en massa våfflor nu på våffeldagen är jag på rätt bra humör ändå.

19:25

Egentligen skulle jag sitta och tagga att hoppa i isvak imorgon, men så blev det inställt i år igen. Jaja, nu ska alldeles strax hoppa i duschen efter ett ovanligt hårt spinningpass och asgod tomatsoppa. Därefter ska jag råplugga tyska-glosor.

24 MARS

Jag tycker det är himla fränt att Tyra Sjöstedt är i Eksjö. Sen kan man vara lite avundsjuk på att gymnasieeleverna fick lyssna på henne och Jay Smith medans vi hade svenska och so, ehehe. Jaja, istället drar jag på spinning och bjuder på en bild på systrami.


23 MARS

Idag anlände äntligen våra finfina klasströjor! Annars är det en helt vanlig onsdag och jag borde verkligen spendera min tid med en massa plugg just nu.

22 MARS

Åhh, jag blir på asbra humör när det är så fint väder ute. Vi gillar våren här okej? Annars är det snabba puckar förtillfället. Efter skolan drog nämligen största delar av klassen till kommunhuset för att tjäna in pengar till klassresan och när jag kom hem var mormor och morfar här med pizza. Nu ska jag dra på dans följt av aerobics, brabra.

WE PLAY IT, YOU SCREAM IT

Här ovan skådar ni vad jag spenderade gårdagen med, nämligen att klippa av min moders gamla jeans till ett par shorts. Det, plus inlärning av finaldansen till dansuppvisningen, solsidan och Amelie från Montmarte ledde till uppdateringen.

Hur som helst slutade vi tolv idag, på grund av utvecklingseftermiddag eller något liknande. Himla bra. Borde egentligen göra lite so eftersom vi ska redovisa nu i veckan men jag glömde böckerna i skolan så istället ska jag gå och göra toast nu.

Decide what to be and go be it

Winter - Joshua Radin

Drömmen flyr och vardagen gror

Till senaste numret av ELLE fick man än en gång en trendbibel, och där bland 100 designers vårkollektioner var det denna jag fastnade för. Från Antonio Marras och galet fin.

19 MARS

Hur kan man inte bli glad när man vaknar till fågelkvitter och solsken? Ja det skulle väl vara för att snön fortfarande ligger som ett täcke över marken då.

CONFESSIONS XIII

... De enda maträtterna jag inte tycker om är stuvade makaroner och ugnspankaka, allt annat är mums.

... Jag har inte ätit chips sedan oktober 2009.

... Jag har velat ha en hund sedan jag var åtta år ungefär, men kommer antagligen inte skaffa någon förrens jag är 40+

... Jag tycker det är obehagligt att bli tilltalad vid namn, vet inte varför.

... Varje gång jag äter mycket onyttigt tänker jag typ: Det gör inget, det sätter sig säkert på brösten, men det gör ju aldrig det.


I beat down the bully

Fick nyss reda på att det blir Göteborg och Hardcore Superstar om lite mindre än en månad med bruden på bilden. G-Ö-T-T!

17 MARS

Look of the day som de så fint kallar det.

16 MARS

Jaha, jag säger väl såhär: Det var en fråga jag var helt säker på, och så gissade jag på hälften ungefär. Men det känns ändå bättre nu efteråt än vad det gjorde innan. Laborations-planeringen, som jag trodde skulle vara svårast, visade sig vara rätt lätt ändå. Ja, dagen började alltså med nationella i kemi.



18:19

Jag letade efter denna i helgen men hittade den aldrig. Nu såg jag den iallafall på Tyras blogg, och den får mig verkligen att tänka "vafan slutade jag lyssna på sådan här musik för?!". Sjuan/åttan lyssnade jag bara på sådant, men nu har jag gått över till en massa annat. Jag vill lyssna på Tesla, Enuff Z'nuff och Nasty Idols - Nostalgi med andra ord.

15 MARS

Det som inhandlades igår alltså.

Skoldagen gick otroligt snabbt, dels för att det är en kort dag i sig och dels för att vi började dagen i ishallen istället för so. Jag var egentligen inställd på bara dans idag, men när det bara var Matilda och jag som kunde struntade vi i det. Så jag drar mig nog ner till aerobicen ikväll iallafall, men innan dess väntar kemi-böckerna.

14 MARS

Direkt efter en vanlig skoldag, som bland annat bestod av ett mvg på den där uppsatsen om de båda världskrigen(!), drog jag till Jönköping. Jag kom bland annat hem med en skolavslutningklänning, ja det gäller att vara ute i tid... Nej men den var så fin att jag inte kunde låta bli. Även ett par tröjor, visar kanske någon gång.

17:53

Scouting for Girls - She's so Lovely

13 MARS

God morgon. Jag började min söndag med ett antal satc-avsnitt och frukost. Alldeles strax kommer farfar förbi, och resten av dagen ska jag spendera med kemi-böckerna är tanken. Nationella på onsdag, och det känns fortfarande som jag inte kan någonting - good job.

MELODIFESTIVALEN

Så här har vi det, sveriges bidrag till eurovision. Jag är nöjd och glad så länge det inte är Playtones eller Linda Bengtzing, så både Eric, Danny och Nicke Borg hade gått hem för mig. Men det är väl Eric som har störst chans där nere, och himla snygg dans har han iallafall!

Vad vet de som aldrig vågat något någongång?



JAG SKA DANSA FASTÄN HJÄRTAT BRISTER

Åh vem vill inte ha sommar när man ser detta?! Himla fint alltihop faktiskt. Idag är solen tillbaka i Eksjö och det ser ut att bli en fin dag.  


10 MARS

Det har snöat och regnat exakt hela dagen här i Småland. Precis när solen får en att tro att sommaren är nära, men nej vi ska tydligen ha vinter ett tag till... Jag har iallafall varit och spinnat med Matilda, duschat och tvättat håret. Finfint.

10:19

Det kan vara bland det bästa som finns att vakna och inse att man skulle kunna ligga kvar hela dagen om man vill. Men jag gick istället upp och gjorde scones till frukost, med bregott, ost och den godaste marmeladen som finns!

... the smell of rain
... when someone you don't know say something totaly random to you
... spending to much time in the hottub
... listen to the same song over and over again
... when you hear a song you haven't heard for a really long time and how it reminds you of oldtimes
... spending time in the hottub
... judging people after their looks
... when things make sense
... being outside the whole night and then watch the sunrise
... talking about things my mum did when she was young
... when dreams feels like reality



9 MARS

Det är nästan så att man har glömt bort hur det känns att cykla hem i regnet, men det är väl nästan lite vårkänsla på det också. Även om jag uppskattar solsken mer. Jaja, fin fint med långhelg efter en helt vanlig onsdag.

SEMLEDAGEN

Jag är en ganska traditionsenlig person, så när det finns en dag då man ska äta semlor tackar jag ju inte nej. De där jag skulle baka blev total-misslyckade, men mamma är snäll och köper hem så det väntar på mig när jag kommer hem från träningen, göttans.

7 MARS

Nej men ser man på, våren knackar på dörren med de första snödropparna här utanför. Vi har kort-vecka denna veckan och går bara måndag, tisdag, onsdag och har studiedagar resten - skönt.

18:50

Rope - Foo Fighters

6 MARS

Min förkylning vägrar ge sig och blir bara värre och värre istället. Därav tänker jag bara ta det lugnt idag. Solen skiner, så jag ska nog ta en långpromenad snart eftersom jag inte kan träna. Kan passa på att visa upp det jag köpte igår också, även om det bara var två linnen.

5 MARS

Vaknade alldeles för tidigt av att mitt huvud vägde tio kilo extra och jag var helt täppt, H-Ä-R-L-I-G-T. Nej nu ska jag stänga av datorn osv. och sedan dra till linköping. Min kusin fyllde nämligen sjutton härom veckan så vi ska fira henne. Stannar en sväng på ikano innan, brabra.

WE GOT ONE THING ON OUR MINDS, AND WE'VE GOT PLENTY OF TIME

Inviger helgen med kanske den största koppen te som skådats. Det är min hals som fortfarande inte riktigt vill samarbeta. Jaja, nu ska jag faktiskt baka semlor. Det är ju trots allt semeldagen på tisdag, eller fettisdagen som det egentligen heter, och sedan ska jag nog gå ut och gå en sväng.  

3 MARS

Vi fick reda på resultaten i nationella svenska idag. Jag fick 10 på läsförståelsen och 8 på uppsatsen så jag ska väl vara rätt nöjd. Skönt med fredag och helg imorgon också.

2 MARS

Här i trästaden har vi haft plusgrader och solsken i princip hela dagen. Det hade varit helt underbart om det inte var för att min hals har slutat samarbeta, den gav i och för sig upp en stund när jag klunkade te efter skolan, men annars så. Känns som halva Sverige redan är sjuka, och jag orkar inte med det nu.



1 MARS

Om måndagar är den segaste dagen på veckan så är tisdagar den slappaste, skönt. Och det har till råga på allt gått och blivit mars, det betyder att våren är nära, haha. Ikväll väntar dubbelträning - först dans och sedan aerobics.

RSS 2.0