Too much love will kill you

Insåg varför mintchokladen är blondinbellas favorit och tittade på snabba cash. Ska nog pillidilla lite med bloggdesignen nu om jag orkar, så bli inte förvirrade om det ser konstigt ut.


Love is a shadow in the brightness it dies

Ännu en dag har gått utan att jag har gjort något vettigt överhuvudtaget. Känns som jag borde ta tag i mitt liv, men i morgon är en ny dag. Nu ska jag titta på film, som vanligt.

12:14

bildkälla.
Blev sjukt sugen på att gadda mig när jag hittade källan. Så jag borde tvinga mina föräldrar att låta mig tatuera in texter, svalor, mustascher och chanel-märken. Kom på att jag inte orkar den här dagen så jag nu ska jag sätta upp mitt hår och sedan gå en låååång sväng för att förhindra att mitt huvud sprängs.


31 OKTOBER

Visst är det idag som det är halloween påriktigt? Jag vill klä ut mig, men alla firade typ igår och det känns ganska fail att sitta utklädd ensam här hemma...

You could be my acid queen until the end of time

Sitter och lyssnar på Biffy clyro, ny drog ♥. Såg en wallander innan, och smällde i mig choklad. Gött mos. Eftersom det är i natt man tjänar en timme på att ställa om klockan funderar jag på att sitta framför datorn hela natten för att slippa vakna klocka sex imorgon, men sedan insåg jag att det verkar ganska ovärt. Så jag ska nog skriva en önskelista till jul, bara för att det finns så otroligt mycket jag önskar mig, och därefter slänga mig i världens skönaste säng.

You know I'm gonna ruin your life

Well I look up to god but I see trouble 'cause this ain't no miracle
I just want to take my chance to live through a miracle


AS LONG AS THE WRONG FEELS RIGHT.

Vet inte var denna dagen har tagit vägen överhuvudtaget. Har typ bara handlat, tagit en promenix med mami och bakat bröd, nom nom. Nu ska jag ta på mig pyjamasshorts, bara för det är det skönaste som finns och sedan dra på en film. Later Aligator.

SATURDAYYY

Går runt så här en lördag som denna, nu måste jag ut innan mina ögon rinner sönder typ. Ska även vara snäll och följa med mamma till elgiganten, annars har jag inget speciellt inplanerat.

Inga råd från er generation

2 Steg från Paradise - Håkan Hellström

29 OKTOBER

Nu är det alltså höstlov. Egentligen ganska ovärd skoldag som började med att vi tittade på änglar & demoner, sedan slapp vi svenskan vilket resulterade i cirka 1,4 timmars lunch. Därefter satt vi i datasalen på språket och efter idrotten slutade vi, helt okej med andra ord. Känner att jag är fett värd en hårinpackning nu innan mitt hår trillar av.

NOW LET ME HOLD YOUR HAND.

Imorgon är det sista skoldagen innan lovet, gött. Fast jag har i stort sätt inget planerat? Det suger lite grann. Firar iallafall med film i skolan och hamburgare till lunch. Nu ska jag gå och tvätta bort allt smink osv.

16:00

Sådär har jag gått runt idag. Nu ska jag däremot byta om, äta och kanske fixa en nyhet innan jag drar på dans.

28 OKTOBER

Jag sitter för tillfället i skolan. Egentligen ska vi ha so men det är engelska som vi ska ägna oss åt, dock är jag i princip klar och att sitta i 70 minuter framför en dator utan att göra något vettigt alls är inte kul någonstans. Tur att jag gick till skolan imorse så jag får ta en promenix hem om cirka 20 minuter. Nu ska jag fortsätta att dö lite grann.


CONFESSIONS V

... Jag har funderat en väldigt massa på att bli vegetarian, och skulle lätt bli det - om det inte var för julbordet. hallå, mammas köttbullar och julskinka, hur skulle det gå utan det?!

... Jag har blivit helt beroende av modebloggar, men jag själv skulle aldrig kunna gå runt och vara snygg varje dag.

... Jag har aldrig lärt mig att cykla utan händer, mer än i typ två sekunder. Jag har dock inget större behov av att kunna det så jag överlever ändå.

... Jag sover alltid med flätor, för det sliter mindre på håret plus att jag slipper platta det varje dag.

... Jag är en av de få som gillar sjukhuslokaler, tror att det är eftersom allting måste vara så rent överallt. Jag gillar när det är rent.

... Jag märker att jag blir mer och mer lik min mamma, haha tror inte att det bara är för att vi har kommit närmare varandra på senare år utan det är väl som man säger - sådan mor sådan dotter?

... Jag har lite svårt för vatten nattetid, alltså typ floder, åar och sådant. Det blir liksom deckar-känsla på det.

... Jag är riktigt dålig på att ge komplimanger, även att jag vet hur sådant kan göra ens dag.

.

Får sådana där ryck ibland - jag-måste-lyssna-på-beatles-på-kassettband-nu-ryck. Jag hade en sådan period i typ februari då jag verkligen lyssnade på det hela tiden, och vände sida hur många gånger som helst. Det är synd om framtidens barn som aldrig kommer vara tvungna att vända ett kassetband...
Yellow Submarine - The Beatles

27 OKTOBER

Som sagt hade vi bara två lektioner idag - intresseval och hemkunskap i och med dagsverke. Det resulterade i att vi slutade 11.30, göttans. Jag har iallafall varit duktig och satt igång en tvättmaskin och dammsugit övervåningen, så nu är det avklarat. Funderar faktiskt på att gå ut en sväng med kameran bara för det, fast egentligen vill jag fota lillasyster. Men hon har ju dessvärre ett eget liv...

20:55

Ända sedan jag såg någon random person i Lund i somras som ägde de ovan har jag velat ha dem. Lika snyggt till brunbrända ben som till svarta stumpbyxor, ge mig tack! Skulle heller inte tacka nej till det orangea nagellacket från H&M att ha till.

17:16

Jag kände helt plötsligt hur tröttheten kom och slog mig rakt i ansiktet, men nej jag ska inte sova än. Nu ska jag istället äta om en stund och sedan dra på aerobics. Det är förövrigt helt otroligt hur långsamt den här dagen går, men jag har iallafall hunnit få tyskan och lite engelska gjord. Imorgon har jag endast intresseval och hemkunskap, gött.

26 OKTOBER

Mitt alarm lät bli att ringa i morse, tur att jag har en snäll far då som kommer och väcker mig. Annars var det en helt vanlig tisdag, så nu ska jag rätta klart min tyska uppsats. Fantastiskt.

SONGS OF TODAY

Rock n' Roll - Motörhead

High Heels - Mando Diao

25 OKTOBER

Helt okej att det är sista veckan innan lovet nu då, och med rörelse på matten, kroppsspråksövningar istället för so och besök av finska armén på engelskan, gick även denna dagen ganska snabbt. Funderar på att gå ut och gå en sväng nu och sedan har jag utvecklingssamtal ikväll också.

14:55

Jag har uppdaterat min spotifylista, den hittar ni här.

24 OKTOBER

sammetstights från bikbok, linne från gina tricot och eyeliner från H&M.

Det är vad jag köpte igår, och nu ska jag ut och springa hade jag tänkt. Det är lite för länge sedan jag gjorde det sist känner jag, och det gäller att passa på nu när det inte är någon snö alltså.

23:45

Blev ett par tights, ett linne och en eyeliner rikare. Förstår inte hur mycket jag velade om jag skulle köpa grått eller rött linne heller, efter att ha sett den här outfiten har jag insett att grått + rött = snyggt. Men jag insåg att jag varken hade något grått eller rött att ha till... Köpte iallafall det gråa sedan, visar nog imorgon. Nu har jag precis kollat på p.s. i love you, mycket dålig i början men ändå helt okej. Nu känner jag att jag borde gå och borsta tänderna samt tvätta bort sminket om jag ska orka med livet. Godnatt!
två bilder från gårdagens myskväll som jag tog från evelinas blogg. 

23 OKTOBER

Ska till kusinerna eftersom minsta kusinen fyllde år för en månad sedan, passar på att gå på stan i Linköping först. Återkommer.

I WANNA BOOM BANG BANG WITH YOUR BODY YO

Anton Hildorsson var på våran skola idag, han från idol ni vet?! coolt. Vi hade även ett oförberett läxförhör på tyskan som jag lyckades faila på, hej då mvg... Nu ska jag snart bege mig till emma för myskväll med folkisar :))

21 OKTOBER

I morse var det snö även i eksjö, och jag får erkänna att allt inte är borta än. I övrigt var det en vanlig torsdag med endast fyra lektioner, slappt. Känns även ganska bra att det är fredag imorgon, med luciasak på morgonen, awesome. Nu ska jag alldeles strax springa iväg på dans, eller gå närmare bestämt men ändå.

20 OKTOBER

Förstår inte varför jag alltid lyckas fastna framför datorn lite för länge, nu sitter jag här och lyssnar på the libertines istället för att göra något mer vettigt. Har inget värt att berätta ändå, så nu ska jag försöka dra mig härifrån.
Don't Look Back Into The Sun - The Libertines

19 OKTOBER

Har nu bestämt mig för att Shelley är mitt favorit spår från 2 Steg Från Paradise, och förutom Saknade te Havs och River en vacker dröm är jag faktiskt lite besviken. Men nu har jag fått tummen ur att lägga över låtarna till ipoden, så det är väl bara en tidsfråga innan man lär sig älska de andra låtarna också. Nej nu är det fysik och biologi som gäller, om jag ska gå natur så vore det ju ett plus om jag tog tag i det alltså.

19:11

Talk Dirty To Me - Poison

18 OKTOBER

(jacka - carlings, kjol - rut m.fl., vantar - gina tricot, halsduk - bikbok.)

Efter att inte ha varit i skolan på nio dagar i och med praon, var jag otroligt trött i morse när alarmet drog igång. Men jag överlevde dagen ändå, fick tillbaka matteproven och kollade på en otroligt jobbig film på so:n från demonstrationerna i Göteborg 2001. De hade först klippt så att det såg ut som polisen bara gick på oskyldiga och låt hundarna springa lösa och bita folk typ, och sedan gjort en där de bara visade hur människor kastade sten och eldade möbler osv. Man ville liksom bara slå vett i skallen på allihop.

Skolfotot kom idag också, och klassfotot är otroligt gulligt, 9c1♥. Haha man kan liksom inte sluta le när man tittar på det. Min egen insats är däremot inte den bästa.

17 OKTOBER

Fick öronhängena på bilden och även det här halsbandet i födelsedagspresent i efterskott av familjen Larsson, även känd som syster Marina med man och dotter hihi, tackkk!

I'VE GOT NO CHOICE BUT TO GO INSANE.

Blev på ett otroligt motörhead-humör, det är sådant som händer ibland när jag lyssnar för mycket på annan musik och sedan helt plötsligt kommer en låt i ipoden. Det råkade idag vara king of kings. Ser ut som ovan när jag springer runt på farfars kalas, jag ska även tillsammans med lillasyster sjunga och spela långa nätter, haha.

19:42

Har gjort hårinpackning och ätit en massa tacos, hoho. Ska försöka hinna fixa en födelsedagspresent till farfar innan idol. Imorgon är det nämligen 90års-partaj för hela slanten.

15 OKTOBER

Jag hade tandläkartid inbokad idag, så nu känns det som att jag har hur mycket grejer som helst i käften. Jag har nämligen fyllt ut mina hörntänder, i och med att jag saknar de tänderna som är bredvid framtänderna så ser det otroligt dumt ut när de är så spetsiga, men nu är det åtgärdat alltså.

Därefter hade  vi utvärdering av praon, och då sa två andra av de som praoat på sjukhuset att de slutade efteråt. Så jag kind of tog för givet att jag också skulle göra det, men jag kan slå vad om att skuldkänslorna kommer komma framåt kvällen... Jag gick iallafall ut och lunchade med Matilda och Jesper på sunrise efter det, gottigott.

Ska även slänga in ett grattis till farfar som blir 90år dagen till ära!

19:46

Jag tycker minsann att Matilda och jag är otroligt duktiga som spinnar nuförtiden, och det gick faktiskt lättare idag än förra gången. Nu står halv åtta hos mig på i bakgrunden och efter det är det robinson, fast det suger att det är på torsdagar. Det är även sista dagen på prao:n imorgon, med sista dagen brukar alltid bli den bästa av någon anledning. Matilda och jag ska luncha på sunrise också, trevlans!

14 OKTOBER

Kan inte påstå att jag blev så mycket klokare efter gymnasie-infon igår, det blir liksom ännu svårare i och med att det blir ett helt nytt system och allt inte är färdigställt. Jag vill fortfarande alldeles för mycket, jag vill läsa tyska 4,5,6, franska 1,2, fysik, biologi, psykologi, filosofi osv. och slippa kemi, pedagogi och allt tråkigt. Man borde få göra sitt egna program, där allt är som man vill ha det.

Nu sitter jag istället här och försöker tagga spinning med Matilda, förstår inte riktigt varför jag utsätter mig för det, jag som jag sprungit upp och ner i trappor och cyklat fram och tillbaka till sjukhuset två gånger om dagen den senaste tiden. Men sjukhuset har ju diverse rullatorer och rullstolar så det finns ju alltid en nödlösning!

16:10

13 Oktober, vilket betyder att Håkans nya album släpps. Det verkar dock inte finnas på spotify än? Så jag kan inte uttala mig om saken. Helt okej dag i allmänhet, mami och jag åt lunch-buffé på tokyo, mumma! Ska även till gymnasiet ikväll på informations-sak.

YO.

Här kommer jag hem från aerobicsen, duschar, fixar smoothie och är redo för att bänka mig framför House, men så är det fotboll istället. Så jag tror jag går och lägger mig om en stund istället, imorgon är nämligen första dagen utan sovmorgon. Ska även vara cool och luncha med mor min.

12 OKTOBER

Bjuder på två randombilder i och med att jag inte har så mycket att skriva. Känns inte riktigt värt att berätta vad jag gör i detalj eftersom jag faktiskt inte får göra så mycket på själva avdelningen, så det passar bra med ett par studiebesök. Imorgon är det sjukgymnasten och BB som gäller.

11 OKTOBER

Vi har som sagt prao denna veckan, och jag är lagom nöjd med första dagen. Ambulansen fick larm när vi var där på studiebesök, och imorgon ska vi till centralsterilen och radiologen. Jag insåg även precis hur trött jag är, nu ska jag äteliäta.

19:01

Vi har prao den kommande veckan, vilket betyder att jag har sovmorgon till halv tio i morgon, gött. Jag ska vara på sjukhuset och det kommer säkert bli jättebra, men jag blir ändå lite smått nervös innan jag väl är där. Ett stort plus på att man slipper tänka på alla läxor och prov också.

Jag har precis tittat på film igen, haha. Änglavakt blev det, och jag får faktiskt säga att den var mycket bra. Ett tag var jag väldigt anti svenska filmer, men det har ändrats den senaste tiden. Eller så var det att de pratade så mycket franska...

15:16


ALL I SEE IS YOU AND ME.

Har gjort yoga och duschat, nu funderar jag starkt på att ta fram v.ä.n.n.e.r.-boxen och bänka mig framför den.

101010

Jag vaknade och hade så otroligt ont i halsen, det roliga är att det vägrar gå över också. Jag vill bara dra över en halsduk och dricka åtta liter te, men svårigheten i det är att jag gillar inte te. Jag har försökt, men det blir bara tjockt i munnen. Nu ska jag försöka göra något vettigt av den här dagen också.

Du är ett glashus och jag är en sten.


Låten spelas om och om igen, åh älskade Lasse. 100708 ♥.
Har tittat på världens stördaste film, Donnie Darko, och ätit en massa naturgodis. Vanilj doftljus är ganska bra det också.

SPRINGMUSICCAAAA

Det gick ovanligt lätt att springa idag så jag tänkte att jag skulle springa lite längre, och jag tror det blev uppemot en mil. Jag är ganska stolt faktiskt, i och med att jag antagligen aldrig har sprungit mer än sex kilometer förut. Men det är som de säger - halva saken är mentalt, när du kommer till punkten då det känns som jobbigast då ska du bara fortsätta, alternativt öka tempot och tänka ju snabbare jag springer desto snabbare kommer jag hem. Här får ni några av mina bästa spring-låtar.

Hate To Say I Told You So - The Hives

Sixteen - Timo Räisänen

Fade Away - Babylon Bombs

Have You Been Around - Hardcore Superstar



13:10

Blev ändrade planer i och med att min kamera kom hem, så istället för att springa tog jag med mig kameran ut en sväng. Nu ska jag äta resterna av frukostens scones och titta på Kenza & Tyra show innan jag ger den där rundan ett försök till.

9 OKTOBER


Jag har förtillfället ingen kamera, jag är ju ganska generös av mig så den är utlånad. Därav får ni stå ut med ovanstående mobilbild på de nödvändigheter som följde med hem när jag följde med far min och handlade. Annars ser det ut att bli en lagom bra lördag, ska alldeles strax ut och springa hade jag tänkt och så känner jag att jag borde ändra typsnitt i bloggdesignen. Sådetså.

8 OKTOBER

Har suttit och kollat igenom en massa gymnasieprogram, främst spetsutbildningarna då. Det jobbiga är dock att allt verkar jättebra och så, men det känns som jag vill mycket mer än jag kan. Så är det alltid med mig, som när vi börjar med något nytt i något ämne och jag tänker verkligen okej, nu ska jag satsa på det här. Men så är det ändå med ångest jag lämnar in det eftersom det inte blev alls som jag ville. Borde verkligen ta tag i att boka tid hos syv alltså.

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre för vi ska nämligen ut och äta ikväll. Mongolisk barbeque står på menyn, så nu hade jag tänkt slänga på mig kilklackarna eftersom jag använder dem alldeles för sällan.

7 OKTOBER

Det har regnat praktiskt taget hela dagen, vilket kan vara mysigt om man ändå bara ska vara inne och titta på film, men så var inte fallet utan jag hade fyra lektioner att gå till. Efter skolan gick jag till lindex och köpte nya tunna strumpbyxor, finns inget jag hatar så mycket som när de rispar upp sig vilket mina gjorde idag.

6 OKTOBER

Skolan gick mycket snabbare än vad onsdagar brukar göra. Kan bero på att vi hade matteprov, som jag hoppas gick ganska bra,  att vi kollade på film på biologin och att vi i stort sett bara slog tärningar på fysiken. Nu sitter jag och lyssnar på världens bästa broder daniel, åh en massa kärlek på dem. Ska väl ta och röra på mig nu, och så borde jag faktiskt göra so.
Bara för mamma var snäll och köpte hem bubbelskum och body scrub till mig igår.


WHEN WE WERE HEROES, WHEN WE WERE WINNING.

When we were winning - Broder Daniel ♥

5 OKTOBER

bildkälla.

Det är en sådan där dag idag, en sådan dag då orden inte vill låta bra alls. Uttrycker dock hur mycket jag gillar att sluta tidigt på tisdagar, man hinner med att göra ingenting alldeles för lång stund. Älskar tatueringen ovan, svalor är så sjukt fina på bild. Tagga aerobics ikväll.

KANELBULLENSDAG.

Har precis varit ute och gått en sväng, och det slog mig hur mycket jag älskar hösten. När man var liten var det typ - hösten är min favorit-årstid för jag fyller år då. Men när man väl är ute kommer man på hur otroligt skönt det är när det är så där lagom kallt, så det rosar på kinderna, och när det blir så där härligt mörkt så man inte riktigt ser ansiktsuttrycket på personen man möter.

Det är förövrigt kanelbullensdag idag, men jag tycker mer om att baka bullar än att äta dem. Vilket resulterar att vi fortfarande har frysen full fastän vi inte bakat på ungefär ett år. Det är även så att min systerdotter Alice fyller år, tre år minsann. Tänk vad tiden flyger iväg, en av de sötaste ungarna jag känner är hon iallafall. Dagen till ära är det även säsongspremiär av top model.

16:46

bara för jag var ute och testade fjärrutlösaren innan.

Måndag. Dagen började med en en och en halv timmes lång film om kemikalier, kändes lite halvt ovärt. Sedan tjugo minuters kemi, lunch, matte, so och engelska. Nu tänkte jag precis skriva att det är en slapp vecka utan läxor men så slog det mig att jag fortfarande har prov imorgon som jag inte övat till överhuvudtaget, bra där. Men förutom det så är det bara en so-uppsats som jag ska hinna med. Fast bara är väl fel ord där egentligen.

Gick in på en blogg som jag läste konstant i höstas/vintras, som jag sedan har tappat helt. Jag insåg iallafall att jag inte alls måste ut och fota, jag vill ut och fota. Det var så sjukt länge sedan jag gjorde det, och hösten är ändå en av de finaste årstiderna. Hinner jag inte idag tar jag det på onsdag. Måste inte, vill.

THEIR BLOOD HAS WASHED OUT THEIR FOUL FOOTSTEPS POLLUTION.

Malin åkte hem för ett par timmar sedan, och i och med att lillasyster och jag blev ensamma hemma gjorde vi american pancakes som vi åt framför tv:n, hihi. Ska hoppa ner i badet som alla söndagar nu.

3 OKTOBER

Vaknade way to early i morse, och kunde verkligen inte somna om. Så jag gick ner och åt frukost framför något helt random mat-program. Ska ha en helt vanlig söndag och chilla järnet så jag orkar med en vecka med både bild- och matte-prov. Fick även en tröja i födelsedagspresent i efterskott av malin igår, awesome. Visar när jag orkar.


2 OKTOBER

Har haft elin + alva + malin-dag hela dagen, haha. Började med att vi åkte upp till farmor och farfar och bakade speltbullar till farfars 90-års kalas som är om två veckor. Wise people de dära får man ändå säga. Sedan var jag duktig och var ute och sprang och därefter gjorde vi lördags-mat och tände ljus. Till sist kollade vi på dirty dancing och åt choklad, hihi. Nu skall jag sova.

1 OKTOBER


fick hem de sista sakerna från H&M som jag beställde i typ augusti.

Ska springa tillbaka till tv:n för idol utröstningen nu, satte mig här en stund för att kolla på kenza & tyra show eftersom jag inte orkade se det igår. Får ändå uttala mig om att det var bra även om jag tycker bella & tyra show var bättre. Jag gillar dock mardrömmen-delen starkt, hehe. Nej nu missar jag snart vem som åker ut, måste bara säga hur jävla gullig Daniel är, haha jag skulle kunna äta upp honom.

16:03

Det är fredag, totaly awesome. Skolan flöt på, även om det fanns stunder då jag bara ville gå och lägga mig. När jag kom hem såg jag även att min papi hade varit snäll och köpt min fjärrutlösare, måste testa den senare. Förresten så kommer världens bästa malin hit ikväll, kalas.

RSS 2.0