30 NOVEMBER

två bilder från gårdagen.
Tisdag. Vi hade dans på idrotten, det var ganska roligt. Nu - hemkunskap & svenskaprov, mindre roligt.

29 NOVEMBER

Sitter i skolan och har engelska egentligen, men jag tänkte uppdatera nu ifall jag inte hinner senare. Är nämligen begravd i läxor osv. den här veckan. Idag ska vi även baka pepparkakor, myyyys.


SUNDAYYY

Det är typ snöstorm ute, men det är ganska mysigt om man sitter inne och dricker glögg, vilket jag gör nu. Glöggpremiär faktiskt. Har även varit med min kära far på willys en sväng.

28 NOVEMBER

Lyckades vakna klockan 6 och kunde inte somna om, fantastiskt! Här kan ni förresten se videon från dansuppvisningen. Glad första advent på det.

CONFESSIONS VII

... Jag velar en väldigt massa om jag ska pierca navlen eller inte, ena dagen tycker jag att det är asfint och andra inte.

... Jag älskar att åka bil och tåg, särskilt när det är mörkt.

... Jag hatar när folk viskar. Det är obehagligt...

... Jag kan inte ha samma märke på mascara en längre tid, det känns på något sätt som att ögonfransarna "vänjer sig" och inte blir lika långa som de blir första gångerna.

... Likaså med schampo!

... Jag har svårt för lukten av apelsiner och klementiner, det luktar så fränt på något sätt.

RUN TO YOU MOMMY BEFORE YOU LOOSE CONTROL

Run To Your Mama - Hardcore Superstar ♥

27 NOVEMBER

Det är otroligt fint väder idag med sol, åtta minusgrader och en massa snö. Så jag kände att jag behövde komma ut en sväng, och det blev en springrunda för min del. Sedan har jag även gjort hårinpackning och massa sådant bra. 
bild från förra året.

DON'T MESS AROUND WITH MY LOVE

Igår var även releasedatumet för Split Your Lip så jag har precis laddat ner det, och jag kan inte säga annat än att än så länge låter det förjävla bra. Men egentligen, har Hardcore Superstar misslyckats någon gång? Hoppas bara på turnédatum nudå.

Förövrigt var vi så jävla bra igår! Fast jag tabbade mig på intressevalet, båda gångerna haha. Nu väntar jag bara på att bilder osv. ska komma upp på facebook så jag kan lägga upp dem här sedan. Crash

DANSUPPVISNING

Hinner egentligen inte skriva eftersom jag borde packa i ordning allting tills ikväll. Känns verkligen som att jag kommer glömma någonting? Nej men det kommer bli kalasbra serni!

25 NOVEMBER

Har precis smällt i mig toast, det finns inte någon gång det är godare än när det är kallt ute. Annars hade vi bara tre lektioner idag, slöjd, matte och svenska. Sedan var det talangjakt, med faktiskt högre kvalité än man kan tro! Nu ska jag byta om och göra lite so innan jag ska på dans! Sista repetitionen innan dansuppvisningen imorgon ju!

20:42

Mamma håller förtillfället på att ta fram alla adventstakar osv. och julgardinerna är redan uppe. Ganska mysigt om jag får säga det själv! Ska avsluta dagen med att kolla på Maria Wern, även att jag inte gillar Eva Röse.. 

Come, I'll tuck you in tight and I'll sing for you all night.

Get Sick Soon - Hello Saferide

Idag är det denna som är världens bästa låt. ♥

You're the cutest thing I've ever seen, like a teddybear on heroin.




24 NOVEMBER

Exakt en månad till julafton! Känns som att det inte alls var länge sedan man kunde gå runt i shorts? Dagen började iallafall med intresseval dans, tagga dansuppvisning på fredag! Följt utav hemkunskap, där vi fortsatte att inreda våra lägenheter. Måste dock göra klart allting hemma nu och det känns sådär med tanke på allting annat som måste göras.

Vi hade även matte innan det var det där fysikprovet, som inte alls gick så bra som jag ville. Sista frågan var verkligen en sådan där man skulle skriva allting man kände att man kunde och inte hade fått visa, och nu jag ångrar att jag inte skrev mer. Men jag hade skrivkramp i hela armen och höll typ på att svimma, så jag var upp. ÅngrarÅngrarÅngrar. Nej men jag ska väl ändå inte påstå att det gick dåligt.



YOU LOOK SKINNY LIKE A MODEL.

Jag är så jävla arg just nu för det är någon jävel som har tagit mina skor. Vem fan vill ha ett par uttrampade jävla skor?! Jag har förfan haft dem i typ ett och ett halvt år och de är formade efter mina puttenutte fötter! Mina bästa jävla skor, inte okej.

Annars då? Jag kom precis ut ur duschen och ska fixa något att äta nu och sedan titta på House.

Well we might die from medication, but we sure killed all the pain.

Bjuder på världens bäst låt. Just nu iallafall.

And, I know you have a heavy heart, I can feel it when we kiss.



23 NOVEMBER

bildkälla.
Varför var inte jag där för?!
Anyhow, det har varit en helt vanlig tisdag med snöstorm. Dagen slutade med något sådant  fantastiskt som ett oförberett tyskaprov. Första delen gick åt helvete så jag hoppas att uppsatsen väger upp lite grann. Nej nu ska jag använda min dyrbara tid på lite skolarbete innan jag ska på aerobics.

MONDAYYY

Nu har jag faktiskt bara slutsatsen kvar på labbrapporten så jag ger upp och kollar på halv åtta hos mig. Därefter Ung och Bortskämd, gött. Bjuder på en lite halv-ful bild också!


16:13

Duschade ovanligt länge och varmt, skööönt. Nu ska jag väl försöka börja med biologin lite, så länge bjuder jag på en gammal Hardcore Superstar låt bara för att Split Your Lip släpps på fredag!

22 NOVEMBER

Det var som sagt besök på Eksjö Gymnasium som stod på schemat idag, och nu är jag verkligen helt säker på att det blir natur - natur för min del. Förstår dock inte riktigt när jag kom på att jag älskar no-ämnena? Jag kommer säkert bli världens pluggis bara för att det är så sjukt intressant, haha.

Nej nu ska jag bestämt bege mig ut och springa en runda. För om det var något som det var längesedan jag gjorde så är det just springa. I övrigt har jag inget speciellt måste, borde däremot börja lite grann med biologi-labbrapport. Återkommer.

21 NOVEMBER

Kom endast hem med en bh och en ny matta. Nu är jag sjukt jävla trött, så jag ska tvätta bort sminket osv. Imorgon är dock en väldigt slapp dag med endast handledning och sedan gymnasiebesök, så vi slutar strax efter elva någongång tror jag, Helt okej.

GRATTIS

Ska spendera dagen i Linköping hade jag tänkt. Både en sväng på ikano och ikea samt ett besök hos mormor och morfar ska jag hinna med. Så det här lär bli det enda livstecknet ni får från mig idag, orkar nämligen inte förtidsinställa någonting. Glöm inte heller att det är Lars Lejonborgs 61års dag! Inte för att jag är folkpartist men ändå...

20 NOVEMBER

Helt otroligt hur snabbt den här dagen har gått! EGS-saken började vid två någon gång och då var det bara styrelsemöte osv. Sedan var vi på boxpass i en timme, och avslutade med att simma ett par längder i simhallen. Ganska underskattat det där att simma egentligen, det är så avslappnande på något sätt. Fast jag vet inte hur många gånger jag och pappa har sagt att vi ska börja simma...

Bastade gjorde vi också innan vi åkte hem och åt. Nu har jag precis varit nere på konsum och köpt choklad, bara för att det var länge sedan nu. Ska avsluta dagen med en film som vanligt, ehehh. Lutar mot wallander!

SHE'S NOT AFRAID TO DIE

Skulle egentligen varit hos bruden på bilden över helgen, men på grund av snön och diverse andra anledningar blev det inte så. Men Eksjö Gymnastik Sällskap har någon medlemsdag idag, så jag ska nog spendera lite tid där istället.

19 NOVEMBER

Alva fick hem sitt WeSing häromdagen så det är vad vi spenderat den senaste tiden med. Haha, det roliga är att ingen av oss kan sjunga egentligen och jag hatar att förlora. Men så länge som jag vann på kom igen lena är jag nöjd. Nu ska jag nog kolla på kenza & tyra show, vet inte varför jag har slutat kolla på idol egentligen. Men det blir lätt så att när jag missar ett avsnitt vill jag inte se resten heller ?

MY BABY DOES THE HANKY PANKY

Så var det fredag ock helg igen. Dagen började med det där kemiprovet, och det känns som att det bara var en jag missade på så det är ju positivt. I övrigt var det som vanligt en väldigt snabb dag. Det var även 9c1's skjortdag, haha. Men det blev lite fail eftersom Jesper, Sebbe och Kastriot inte hade skjorta... Annars hade det varit ruligt. Nej nu skall jag röra på mig lite granna va.
förstår om ni tröttnar på att se bilder på lillbruden, men de är de enda jag har förtillfället.


SHE LOVES EVERYBODY.

Bästa torsdagen på länge får jag medge. Sista lektionen var 70 minuters so, men det gick snabbt ändå eftersom vi i stort sett bara hade diskussionsfrågor. Sådana lektioner är så givande, för min klass är så otroligt allmänbildad och lite halvt störd också. Även om jag själv inte bidrar alls egentligen eftersom när jag väl kommer på något bra att säga blir det aldrig tillfälle att få fram det. Nej nu ska jag öva järnet till kemiprovet imorgon samt slänga in lite tyska innan jag ska på dans.

PLEASE DON'T LET ME BE MISUNDERSTOOD

Troligen en av de snabbare onsdagarna. Skoldagen började med intresseval, där vi i stort sätt blev klara med dansen. Sedan hemkunskap där vi satt i datasalen och började jobba med bostaden, man ska typ köpa all inredning till en lägenhet osv. Ganska roligt faktiskt, men svårt. Därefter matte, som gick snabbt. Följt av biologi där vi gjorde nervexpriment och fick tillbaka provet. Mvg & mvg- på sex och samlevnadsprovet, haha duktig chei. Sist fysik där vi bara övade på provet.

20:40

Tror ni inte att vi körde med gummiband på aerobicsen? Bara för att jag kände att jag hade tränat bort träningsvärken i axlarna kommer jag vara helt död i mina bieceps imorgon, ROLIGT! Nu ska jag bänka mig framför House.

SRM

Borde kanske dra mig till konsum..?


16 NOVEMBER

Tisdagar är korta dagar, det gillar vi. Vi hade även bad på idrotten, med styrketräning(?) och livräddning, så mina axlar känner sig lite halvt döda efter gårdagens bravader. Så döda att jag ett tag funderade på att hoppa aerobicsen idag. Men så kom jag fram till att lite träningsvärk har ingen dött av, och jag kan vila återstående dagar istället.

21:26

Matilda och jag var som sagt på kickboxning och spinning innan. Mycket jobbigare än det vanliga spinningpasset vi brukar köra, men roligare också! Haha, nu har jag precis kollat på ung och bortskämd ♥, och ska snart borsta tänderna och hoppas på att jag kan röra mig imorgon.

15 OKTOBER

Jag var hos syvis och snackade gymnasieval på so:n, kom fram till att jag kanske ska gå natur natur istället för natur sammhäll... Annars gick det mycket bra. Nu ska jag alldeles strax iväg på spinning + kickboxning med matilda! AWESOMENES.

19:39

Bor i pappas mössa och har gjort i stort sett hela dagen. Har även kollat på alldeles för mycket webbtv och älskar nyrakade ben lite för mycket.


A MONKEY NEEDS TO DANCE SO DO YOU.

Fotade med syster innan, ovan har ni ett litet smakprov. Förövrigt känner jag att denna söndagen går lite för fort. Borde verkligen ta tag i att göra min bildreflektion, men det känns inte speciellt lockande.

FARSDAG

Farsdag är det minsann, men eftersom jag är snål och min far ändå inte önskar sig något har jag inte köpt någonting till honom. Ett kort däremot har jag gjort! Nu hade jag tänkt att jag skulle baka scones till frukost, kanonnn!

I KNOW WHAT I SHOULD GET THIS TIME.

Jag kör på lockigt hår idag för ovanligheternas skull och lyssnar på samma låt om och om igen. Även om jag inte fattar vad IOU betyder så är den sjukt härlig.

You Owe Me An IOU - Hot Hot Heat

13 NOVEMBER

bildkälla.

Har aldrig riktigt förstått grejen med lookbook förrens nu. Bruden ovan är från Finlad och hennes blogg hittar ni här. Förövrigt sitter jag här och snorar och hostar, trodde jag skulle dö när jag vaknade och insåg att jag knappt kunde andas. Nu är det dock lite bättre och jag behöver bara snyta mig 1156746854 gånger stup i kvarten. Nej jag ska väl gå och fixa mig nu, har även insett att jag borde plugga ihjäl mig för tillfället för att slippa göra allt samma dag, får se om jag hinner det innan jag ska på 50-års partaj i Landsbro. Inte jättetaggad direkt.

Show me the light and I'd go there.

Kollade på Linas kvällsbok och smällde i mig allt naturgodis. Bjuder på förtillfället världens skönaste låt, eftersom jag inte har några bilder.

This Is My Life - Gasolin'

I saw a ghost behind the door
when the kids were coming home from the war
with broken dreams and nothing more.



12 NOVEMBER

Har inte orkat uppdatera tidigare idag. Skolan var ändå helt okej, känns som hela veckan bara sprungit iväg? Inte mig emot alls. Nu känns det dock som att jag verkligen håller på att bli sjuk, jag har ignorerat det hela veckan för det är bara allmänt jobbigt att lyssna på folk som klagar på hur sjuka de är. Men nu har jag börjat hosta och är helt igen-täppt, plus att jag alltid blir sådär jobbigt varm runt ögonen.

Men nu har jag tänt ljus och funderar på att dra på en film. Hade jag inte varit så mätt hade jag säkert hämtat det som är kvar av förra helgens naturgodis. Fast känner jag mig rätt kommer jag hämta det ändå... Ska försöka sova ordentligt också, lyckades få näsblod även igår natt, hur lyckas man få det två gånger på två dar när man inte haft det innan?!

11 NOVEMBER

Jag har haft ont i halsen i princip hela dagen, men nu verkar det faktiskt som att det har gått över och det tackar vi särskilt för. Såg klart på utvandrarna på svenskan och fick lyssna på firehouse på so:n. Nu har jag fixat skiva till dansen, så jag ska väl börja med maten och byta om innan jag ska dra dit.


10 NOVEMBER

Alltså, vet ni vad som precis hände? Jag fick näsblod! Seriöst, jag har typ aldrig haft det, eller jo en gång men jag minns inget av det. Så jag fick iallafall panik och hade inte en aning om vad jag skulle göra, så jag skrek på min syster som, thank god, var hemma. Så ja det löste sig.

I övrigt har det varit en ovanligt bra onsdag. Vädret var helt perfekt, så att det blir kallt i bara nylonstrumpbyxor men man tappar inte öronen. Skolan började med intresseval, förstår inte hur vi ska hinna klart på två veckor då dansuppvisningen är. Sedan hemkunskap där vi gjorde pannacotta, som var mycket godare än jag trodde! och så gjorde vi provet, som jag hoppas gick ganska bra. Därefter matte, där vi bara målar förtillfället, helt okej. På biologin började vi med nervsystemet och sist hade vi fysik.

Det känns som jag är den enda som gillar fysik, men det är askul när man verkligen går in för det och kommer på att atomnumret är samma som antalet protoner som är samma som elektronerna. Haha, töntvarning ♥

9 NOVEMBER

Det har snöat konstant hela dagen, och hade det inte varit så jävla jobbigt att få snö i ansiktet när man cyklar hade jag inte klagat. I övrigt var dagen ganska slapp. Nu ska jag verkligen försöka öva till hemkunskapen som vi har imorgon och sedan dra på aerobics.

8 NOVEMBER

Så var det en helt vanlig måndag med en helt vanlig skolvecka. Jag drömde en helt störd dröm inatt när jag väl somnade, så när alarmet ringde i morse fattade jag inte vad som hände först, haha. Mina drömmar går i perioder på något sätt, det kan gå flera veckor utan att jag kommer i håg vad jag drömt, men sedan kommer det alla riktigt störda och verklighetstrogna ett par nätter på raken.

Hade tänkt att springa en sväng men så insåg jag att det typ redan är mörkt ute? Jag menar klockan är typ halv fem bara? Så ja jag får väl träna inomhus istället...
bildbrist.


7 NOVEMBER

Och så var lovet slut. Tycker att det har gått lite för fort om jag ska vara ärligt, och jag är inte alls taggad på att gå till skolan imorgon. Men det är väl bara sex eller sju veckor kvar tills det är jullov, och veckorna brukar ju gå ganska snabbt. Så nu ska jag tagga genom att öva lite till hemkunskapsprovet ehhhe och sedan sova, har ett antal timmar att ta igen.

SUNDAYY

Lördagen började med en stor hotellfrukost, följt av en runda på stan där jag endast hittade ringen nedan och tre par trosor. Sedan gick vi tillbaka till hotellet för att bada i både jacuzzin och poolen samt basta lite granna. Därefter gick vi ut och åt innan jag köpte med mig en asstor påse med naturgodis och avslutade kvällen framför tv:n.

Söndagen började även den med en lika stor frukost, sedan packade vi ihop och checkade ut. På hemvägen stannade vi även till vid sandmarkshamn som är typ ett köpcenter, och jag köpte med mig en tröja och en pyjamas hem. Nu har jag även hunnit med en promenad med min mor.

CONFESSIONS VI

... Jag har haft raklugg tre gånger på tre år, och ångrar mig varje gång. Men av någon anledning vill jag ha det igen så fort den växt ut.

... Jag bestämde redan i sjuan att jag skulle flytta innan gymnasiet, men nu lutar det i stort sätt helt åt att jag bor kvar i den här hålan tre år till.

... Jag blir kall om händerna jättelätt, inte för att det är kallt utan för att jag får dålig blodcirkulation när jag inte rör på dem.

... Jag svarar hellre på frågor än ställer dem, dålig fantasi antar jag?

... Jag har mycket bredare musiksmak än vad folk tror, alla tror att jag bara lyssnar på sleaze osv. men jag lyssnar på allt från Kate Nash till The Hives.

... Jag tittar på alldeles för mycket film, det blev så på sommarlovet och har aldrig tagit slut efter det.

6 NOVEMBER

Sjätte November. Det betyder att världens bästa Håkan Hellström spelar på scandinavium i Göteborg, och jag är inte där. Det suger lite grann.

Utkast: Nov. 5, 2010

Nu har jag packat klart, med en paus för att kolla på kenza & tyra show. Så nu hade jag tänkt att förinställa ett par inlägg innan vi åker. Bjuder på en lagom ful bild också bara för mitt hår är party.

SOCKIPLAST SOCKIPLAST

Splitternya blåa glänsande sockiplast - Björn Rosenström

Haha, alltså ni måste lyssna på låten, typ skönaste ever. Förövrigt lyckades jag sova ända till nio idag, ganska stolt över det faktiskt. Så nu ska jag borsta tänderna och börja packa, vi ska nämligen till Växjö över helgen.

THURSDAYY

Kom hem från dansen för ett tag sedan, kände att det var ungefär vad jag behövde, att träffa lite folk. Så jag inte sitter hemma hela lovet och förlorar min sociala förmåga, haha. Nu har mamma bjudit hem ett par jobbarkompisar så jag funderar på att dra på en film eller något.
gaaaaammal bild.


What do you really wanna see?

Torsdag är det idag, skulle egentligen träffat Matilda men det blev inte så sedan. Vaknade istället som vanligt av att mamma gick till jobbet, så jag gick  faktiskt ut och gick innan jag åt frukost. Asskönt.

WEDNESDAYY

Förstår inte varför jag sitter här egentligen. Kan lika väl bjuda på en låt innan jag stänger av.
Delight and Angers - In flames

GULLIGT.


Utkast: Nov. 3, 2010

Kass kvalité men sådär går jag runt idag, och har absolut ingenting att göra. Fick dock ett behov av att vara kreativ, så det ska jag väl göra av med på något sätt nu.

How's your view of things today?



2 NOVEMBER

Har som sagt spenderat dagen i Jönköping. Impuls-köpte skorna nedan, bara för de var sjukt snygga på och relativt billiga. Kom även hem med två nagellack, ansiktskräm, ett rött linne, en magtröja och efter att ha letat igenom alla intersport och stadium i Linköping samt Eksjö hittade jag tillslut ett par cykelbyxor. Lyckades också tvinga min lillasyster att köpa plånboken från monki till mig i julklapp, i svart och modellen större.

21:56

Lyssnar på sådan här randommusik som egentligen är ganska bra samtidigt som jag känner att jag suttit här alldeles för länge. Så nu ska jag helt enkelt borsta tänderna och göra mig i ordning för sängen. Godnatt.

MONDAYY

Klistrade ihop lite som jag vill ha, måste ha plånboken från monki ♥ Ska nog till jönköping imorgon också, så det blir brais. Nu ska jag ut och springa innan det mörknar på för mycket alltså.

1 NOVEMBER

Så var det helt plötsligt november också, nu är det inte alls långt kvar tills man får baka pepparkakor och lussebullar, tända adventsljus och annat juligt. Men inatt fick jag sova nästan tio timmar så jag är nöjd ändå.

RSS 2.0