17:11


Tänkte bara visa upp vad som införskaffades för ett par dagar sedan. I brist på annat egentligen, ska klippa/sy i ordning dem när jag får tid, antagligen i helgen. Sedan är jag också ganska stolt över att ha gjort både hemkunskapen och engelskan redan plus tömt tv-möbeln.

31 AUGUSTI

gammmmmmal bild.

En vanlig tisdag. Bestående av so, idrott, svenska, bild och tyska. Jag har börjat tycka om svenska igen, jag hade ju min lilla period ett tag men nu har det lättat. Antagligen eftersom vi får skriva valfritt. Egentligen älskar jag att skriva, när jag läser stycken kan jag bli så inspirerad. Jag vill också kunna skriva på ett sådant där målande sätt, som beskriver allting helt perfekt. När jag skriver här blir det inte lika bra, slarvig och ytligt. Men så får man ett tillfälle att skriva av sig, och då blir det så mycket roligare.

Jag kan däremot inte påstå att jag är bättre nu än igår. Jag får svårt att andas ibland, bara för att jag är så täppt. Inte okej. Jag hade velat ut och springa eftersom det är alldeles för länge sedan sist, men när jag håller på att dö av att bara cykla hem från skolan känns det inte som någon större idé.

Istället sysselsätter jag mig med att snyta mig hela tiden. Och ska fixa diverse andra grejer som måste göras. Jag hade massa saker att göra idag, men jag vet bara inte var jag ska börja. Stabilt att jag sätter mig vid datorn istället.


30 AUGUSTI

Har inte uppdaterat någonting idag eftersom jag inte har haft tid, direkt efter skolan kom mor och syster och hämtade mig, och så åkte vi till Jönköping. Blev bara ett baslinne och tre par knästrumpor för min del, allt från H&M, samt en spegelbyrå förstås den från IKEA.

Nu känns det som att jag håller på att bli sjuk, min hals vägrar samarbeta, näsan är helt täppt och huvudet verkar väga tio kilo mer än det brukar. Sitter med pyjamas och täcke, och har druckit varm mjölk med honung i hopp om bättring. Den här skivan går om och om igen, och nu hade jag tänkt att försöka få lite sömn. Hatar att jag måste tvätta bort sminket, borsta tänderna och fläta håret först...

GODNATT PEOPLES.

29 AUGUSTI

Vi ska åka och fira mormor och morfars bröllopsdag idag, guldbröllop alltså, annars hade det inte varit speciellt värt. Med andra ord blir det dåligt med uppdatering idag eftersom jag inte har en aning om när vi kommer hem, jag vet dock när vi ska åka och med det sagt hinner jag inte sitta här längre.

Du säger att jag skrämde bort dig, men du var ju aldrig här.

Jag minns i julas när syster Malin var lite smått beroende av säg ingenting till mig, då var det jag och Alva som skrattade åt Hur ska det gå. Sedan antar jag att det var Elin som fick över mig, och i somras, 8 juli för att vara exakt såg jag Melissa Horn för första gången. Idag var det andra gången, jag har sagt det förut och säger det igen, hon är så jävla gullig. Gah, man vill typ äta upp henne.

Vädret ville däremot inte vara med oss, så när hon hade spelat klart drog jag hem. Orkade inte stå där i regnet och frysa och bli blöt, det är ändå inte några kända förrens tio, får se om jag åker ner igen då. Just nu känns det inte så, jag tror faktiskt jag klarar mig utan Darin och E-type...

Ska jag falla, då ska det finnas tid att falla fritt.

Mindre än en minut innan vi ska på scen börjar självklart Vendelas ben blöda. Vad annars skulle hända liksom, så alla blir lite smått panikslagna men det löste sig iallafall. Och vi är bäst, så det så, även om inte riktigt allt gick som det skulle, men sådant ska man inte erkänna!

Jag får väl även erkänna att jag inte är speciellt pepp på stadsfest längre, hade hellre suttit hemma med mitt täcke och tittat på film, haha. Men jag ska pallra mig ner och se Melissa iallafall, sedan får jag väl åka hem igen om jag inte pallar mer.

C'MON, LET'S KILL OURSELVES A SON.

Gårdagen blev mycket lyckad må jag säga!, regnet höll sig till och med borta förutom en liten stund när vi skulle in. Jag skäms lite grann över att säga att jag stod längst fram på eric saade, det är ju bra om man kan låtarna alltså, tillskillnad från mig som kunde typ manboy och knappt refrängen i break of dawn. Han klämde även in lite Bon Jovi i from av I'ts my life.

Men det var definitivt värt det för att kunna stå längst fram på älskade Timo Räisänen, som dessvärre var typ en timme försenad och på grund av eric fick han bara spela 20 minuter. Men det var så jävla värt det, åh, han körde bara de bra låtarna, och jag var så jävla lycklig. Och så ska jag skryta lite om att jag fångade en trumpinne! Jag som alltid lyckas missa alla dessa plektrum, trumpinnar, handdukar osv. Jag bara såg hur den flög iväg, och sedan helt plötsligt hade jag den i min hand.

Efteråt satte han sig utanför museet för signering osv. Så jag köpte en tygpåse som han signerade, hoho. Och vänta, här kommer det bästa: jag frågade om jag fick en kram, och det fick jag, världens längsta ungefär och så sa han att jag luktade gott! Haha, ni anar inte hur länge jag kommer leva på det här!

Nu taggas det Melissa Horn, men jag måste istället gå och fixa i ordning mig för om lite mer än en timme ska jag befinna mig vid torget, och sedan är det dans som gäller! Jag är dock inte nervös än, men Emma har ju ganska lätt för att skrämma upp mig, så det kommer.

27 AUGUSTI

Sitter och peppar timo, ikväll blir det andra gången jag ser gullepöjken. Med andra ord är det stadsfest som gäller. Dagen var riktigt slapp, tre lektioner sedan 70 minuters lunch och då åkte jag hem för ja jag kände för det. Sedan var det bara språk och därefter skulle vi haft idrott men då gick vi och testade scenen samt hämtade ut våra band. Ni anar inte hur coolt det var att gå till artist incheckningen, hoho tänk om typ timo eller melissa horn hade varit där! Dessvärre var ingen av dem det, däremot sixten som man inte sett på år och dar, han lovade att komma och kolla på oss om vi kollade på dem, haha.

And then she started to take my body apart.

Slänger in ett godnatt inlägg, endast för att jag ändå hade datorn på när jag skrev ut engelskan. Jag har även varit duktig och gjort so/nyhetsgrej. Dansen gick kanon och jag är taggad till tusen, förutom att jag kommer vara asnervös, haha. Tagga stadsfest imorgon! Nu måste jag sovelisova.

26 AUGUSTI

På torsdagar har vi endast fyra lektioner, men ändå slutar vi inte förrens 14:40. Förstår ni hur onödigt långa raster vi har?! Det hade varit så mycket bättre om vi fick sluta tidigare än att ha 70 minuters lunch...
Vi började dagen med slöjd, min första syslöjdslektion på typ tre år. Jag är överlycklig, haha. Även att fritt broderi kanske inte är min grej. Sedan hade vi även matte, svenska och so.

Nu är det meningen att jag ska skriva klart min engelska uppsats istället för att sitta här, men än så länge är det ingen panik. Därefter blir det mat och dans som vanligt, sista dansen innan det gäller nu alltså. Imorgon slipper vi idrotten och går och testar scenen istället, great.

25 AUGUSTI

Sov en halvtimme längre imorse för jag kände att jag behöver det. Jag är jävligt noga med att få min skönhetssömn på typ nio timmar ska ni veta, men den senaste tiden har det blivit typ sex/sju. Dock så har vi sovmorgon på riktigt  imorgon och börjar inte förrens halv nio, we like!

Anyhow, skoldagen flöt på ganska bra för att vara den längsta dagen vi har. Vi hade hemkunskap med nya läraren, jag som hade dömt henne på förhand får väl säga att hon var bättre än väntat, men inte lika bra som Fredrik. Vi gjorde soppa, och det är jag och Jacob som är kök två, haha, kalas.

Bilden är tagen av denhär bruden, vilket egentligen är samma sak som att säga att jag borde fotelifota.



24 AUGUSTI

Idag på morgonen var jag så jävla trött så jag trodde jag skulle trilla ihop, morgonångest på det = inte kul. Anyhow så slutade vi två så dagen gick ganska snabbt ändå. Nej nu springer tiden ifrån mig, så jag skall byta om osv. och tagga dans, och fångarna på fortet. Kan inte formulera mig för skolan tar de krafterna ifrån mig, så ja ni får leva med osammanhängade inlägg ett tag framöver.

Hoping that an unknown force can repair things for you.

Kollade nyss på fångarna på fortet, nostalgi på hög nivå! Lite jobbigt att de sänder det på vardagar dock, det har ju alltid varit fredagsprogram typ. Dansen var mycket trevlig den med, tagga dans hela veckan! Och så tycker jag alla kan komma och kolla på lördag, stora scenen klockan 12:30. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är trött som satan.

23 AUGUSTI

En ny skolvecka har börjat, imorse trodde jag att jag inte skulle överleva dagen, men där ser man, det gjorde jag. Handledning, språk, kemi, matte, so och engelska stod på dagens schema. Kemin är egentligen kemi/biologi/fysik och idag blev vi indelade i de officiella grupperna med 9c2. Jag är faktiskt ganska nöjd med min grupp och vi fick det bästa schemat med kemi på måndagar och biologi följt av fysik på onsdagar.

Jag invigde mina nya tights från H&M också, Ludwig tyckte att det såg ut som jag hade spillt mjölk på dem, men i sådana fall är mjölk snyggt. Nu ska jag nog ge läxorna lite tid och sedan äta och byta om för dans!

16:20

http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/

Måste införskaffa mig ett par overknee strumpor snarast, apsnyggt. Tror ändå att vi skulle uppsöka någon större stad snart eftersom vi måste till ikea. Dock inte den kommande veckan, då är det nämligen fullt upp med dans måndag - torsdag samt stadsfest i helgen. Nu ska jag fixa något att äta och titta på satc två.

16:01

Jag gjorde hårinpackning, nopprade ögonbrynen och smorde in mig med det body buttret som luktar godast. Lite senare ska jag även göra ansiktsmask nu när jag ändå är igång, så helt plötsligt har dagen vänt till en av de bättre söndagarna. Snart är filmen klar också, så då ger jag den ett nytt försök.

13:26

Åh fyfan vad arg jag bli, här gör jag världens största kopp med chai-latte och sedan är filmen en sådan där som ljudet inte funkar på. Så nu har jag druckit så mycket att jag snart kommer spy, och håller på att ladda ner den igen. Det kommer ju dock ta hundra år ungefär, nu är min dag förstörd typ, så jag tänker gå ut och gå istället.

22 AUGUSTI

Jag är så jävla trött just nu, skulle kunna gå och lägga mig och sova middag, haha. Nej men jag får gå och lägga mig tidigt ikväll. Iallafall så har jag faktiskt redan rensat ur min garderob klart, eller kläderna, och jag måste medge att en del saker gör ont att göra av med, haha. Ändå har jag säkert behållit en massa saker som jag aldrig kommer använda, jag sparade till och med min emo-klänning.

Nu ska jag nog göra chai latte och titta på satc 2, för det är ungefär vad jag orkar med idag.

We eat the night, we drink the time, make our dreams come true.


En låt som är ganska jobbig egentligen, men just nu känns den ganska awesome. Ska gå och lägga mig nu, hörs imorgon.

DAGENS SKÄMT.

Som de flesta redan har märk är det så att Erik Grönwall numera ersätter Kenny som sångare i H.E.A.T. Seriöst, titta bara på bilden, han passar inte in där. Dock så gillar jag ju ingen av dem så det spelar väl ingen större roll...  Får hoppas på att de gör något bra av det här alltså. Jag kan ju inte säga annat än att Erik kan sjunga, och jag älskar H.E.A.T.'s gitarrist, haha. Jaja, får väl se hur det blir när de släpper en ny låt med honom.


22:57

Jag måste medge att alla som älskar satc har rätt!, mycket värd må jag säga. Haha, tror jag ska se tvåan imorgon. Sedan tror jag även att jag fick en sådan där socker-kick av chokladen, för nu är jag sådär glad utan andledning. Åh jag önskar allt kunde vara såhär jämt.

20:24

Nu blir det choklad samt den första sex and the city filmen, jag har faktiskt inte sett någon av dem, knappt ett helt avsnitt över huvudtaget. Men eftersom typ hälften av alla bloggar jag läser (eller iallafall typ tre), är ganska besatta tänka jag give it a try.

18:59

Nu har jag gett upp mitt göra-om-mitt-rum-projekt för dagen. Skrivbordet är utkastat och sängen är flyttad tillbaka till där den stod förut. Så imorgon ska jag ta tag i att rensa ur garderoben. Ska nog gå ner till ica, alternativt konsum, för att jag aldrig gick ut och gick och samtidigt vill ha mörk choklad. Jag menar, det är trots allt lördag - jag tänker titta på film och äta choklad. Uppdaterar när jag kommer tillbaka.

14:24

Har kört fast lite grann i mitt pillidill, så jag tog en paus framför datorn. Funderar på att gå ut och gå en sväng, men jag tar nog det efter maten istället. Ni kan även få se hur cool jag är idag när jag inte orkar fixa håret. Leopard-scarf runt huvudet minsann, haha. Förresten så är det bara en månad kvar tills min födelsedag idag!

21 AUGUSTI


Gårdagskvällen bestod av att pillidilla i mitt rum, värd fredag! Haha, nej men jag orkade faktiskt ingenting, så efter jag hade rensat och slängt en massa gick jag och lade mig tidigt. Det resulterade dock i att jag vaknade halv sju och tänkte, fan jag har glömt att ställa alarm, gahh!, men så kom jag på att det är lördag idag... Gick iallafall upp strax innan åtta och åt fukost osv.

Nu hade jag tänkt att jag skulle borsta tänderna, och därefter bege mig ut och springa. Så länge lyssnar jag på sådan här ganska trevlig musik.



20 AUGUSTI

Så var det helt plötsligt helg igen, efter första dagen som följde schemat. Men fredagar är nog inte så farliga ändå, först a-tid och handledning följt av engelska, därefter svenska innan lunch och tyska efteråt. Dagen avslutas med idrott och så slutar vi tio över två. Och det är fortfarande mycket genomgångar, men det är nästan ännu tråkigare att bara sitta och få veta allt man inte kommer lyckas med, typ...

Anyhow, Ludwig och jag bestämde oss för att försöka byta från träslöjd till syslöjd idag, och svaret var positivt, iallafall för min del. Om jag bara uppsöker syslöjdsläraren och hon tycker det är okej, så är det jag som befinner mig där istället på torsdag, kalasbra helt enkelt!
en gammal bild på det också!



20:49

Hinner inte formulera något duktigt och bra, för nu ska jag bänka mig framför tv:n och Luther. Känns som jag har tappat bort mig lite i den serien eftersom det var friidrotts vm eller em eller något. Sedan blir det sängen för imorgon börjar vi åtta som vanligt.

19 AUGUSTI

Så var första skoldagen avklarad, inte så farlig ändå. Vi gick mest igenom saker och så avslutade vi med två timmars film, den resulterade dock i läsårets första läxa. Typiskt Jonas må jag säga (som förövrigt pratade ganska mycket om sonisphere), men tre frågor klarar jag av, för detta året ska jag vara duktig. Så bli inte förvånade om det blir mindre uppdatering när skolan kommer igång på riktigt, då har jag nämligen fullt upp med att vara pluggis. Dansen och träning prioriteras även det före bloggen, så ja vi får se hur det blir.

07:56

Om typ en timma ska jag befinna mig på skolan, sal 141 närmare bestämt. Vet inte varför jag gick upp mycket tidigare än jag behövde, vaknade antagligen av att alla andra var uppe och sprang runt. Sedan kan det ju även ha att göra med att jag är typ motsatsen till tidoptimist. Bjuder iallafall på dagens bara för det var länge sedan. Nya byxor från cheap monday, linne från H&M och även ringen är från H&M.

CONFESSIONS II

... Jag vill börja på poledance eller cheerleading, dock är det närmsta stället typ Skövde eller något liknande.

... Jag har mycket bättre pigment på magen och ryggen än resten av kroppen, alltså är jag mycket brunare där även att jag utsätter benen mer för solen.

... Jag stör mig verkligen på folk med stora ögonbryn, det är typ det första jag reagerar på, härom dagen till exempel såg jag the last song och det första jag tänkte när jag såg honomv var typ, åh stora ögonbryn.

... Jag lyssnar på musik när jag duschar, eftersom jag inte begåvats med någon sångröst släpar jag med hela dockningsstationen till ipoden och sjunger med istället.

... Jag har väldigt svårt att sova länge på morgonen, jag har inte sovit längre än till elva någon dag på sommarlovet, även att jag varit uppe till typ fem.

... Jag vill tatuera mig - typ nu, bland annat någon text från en låt på foten, ga-alet snyggt.

... Jag borstar tänderna upp till fyra gånger per dag, men oftast bara tre, tvångstanke.



18 AUGUSTI

Jag lyckades vakna redan klockan sju imorse, även att jag inte hade ställt alarmet förrens halv åtta. Det kan ju ha att göra med att jag för tillfället inte har några rullgardiner...
Och därefter har jag inte gjort speciellt mycket, fixelifixat en massa småsaker bara. Nu väntar antagligen årets sista grillat på mig, så jag slänger in en gammal bild sålänge. 

19:52

Nu ska jag fixa något att äta och sedan blir det film - igen. Jag ska även se till att jag går och lägger mig tidigt, funderar faktiskt på att ställa alarm imorgon också, så jag kommer igång till skolan sedan.


17:58

Följde med mamma ner till stan för att hämta ut ett paket från H&M och lite andra ärenden, och hem kom jag en väska, ett par tights, ett par trosor och en bandeu bh rikare. Mitt skärp och några andra saker ville dock komma inom en obestämd framtid. Nu ska jag träneliträna.


We rise to watch them fall.

Hann inte ut innan det började regna, så jag beslutade mig för att stanna inne ett tag till. Borde som sagt fixa till bloggdesignen, men jag hittar inte några bra typsnitt, orkar inte ladda ner några nya heller för den delen eftersom jag aldrig riktigt lärde mig hur man gör. Får se vad jag hittar på istället.

13:33

Såg att vi hade fått hem schema, skåpsnummer osv. på posten, schemat verkar helt okej, med sovmorgon på torsdagar och inte allt för långa dagar. Jag har äntligen lyckats bli av med mitt skåp också, fantastiskt! Så nu känns det faktiskt inte så hemskt att börja skolan iallafall.

Nu har jag grundmålat klart mina fönster, och ska måla klart resten imorgon. Bra att jag tar tag i det till slut så jag kan möblera om i mitt rum osv. sedan. Nej nu ska jag gå ut och gå en sväng minsann.



17 AUGUSTI

Godmorgon!, vaknade för nästan två timmar sedan och gick ner och gjorde scones till frukost. Känns som jag inte har hunnit med alla dessa onödiga saker som man ska göra på lovet, fixa ny bloggdesign, måla mina fönster, rensa ur garderoben, fota, osv. Så jag tror jag ska ägna mig åt något liknande idag, nu när det bara är två dagar kvar.

I'VE GOT THE STUFF THAT YOU WANT, I AM THE ONE THAT YOU NEED.


Bjuder på en ganska random, men bra låt och säger godnatt.



I'VE BEEN THIS WAY WITH SO MANY BEFORE, BUT IT FEELS LIKE THE FIRST TIME.

Det blev Dear John istället för The Runaways, eftersom ljudet inte ville funka. Ganska värd film ändå, även att jag verkligen inte tycker om Amanda Seyfried, varken rollkaraktären eller som skådespelerska. Sedan behöver vi inte nämna att jag höll på att börja gråta när pappan dog, haha, jag har blivit så känslig, för typ två år sedan tyckte jag det var det fjolligaste som fanns att gråta till filmer, men nu så. Dock så har jag spelat sönder den här låten redan i förväg, men den är helt klart värd att se iallafall.


C'MON AND SEE THE SCARS, NO MATTER WHO YOU ARE.

Begav mig ut på en springtur innan, segt som fan gick det och min höft vägrar samarbeta, men så länge det blev av ska jag inte klaga antar jag. Tror minsann jag ska avsluta kvällen med film bara för det, The Runaways, närmare bestämt eftersom jag inte sett den än.

16 AUGUSTI

Dagen till ära är det officiella release-datumet för maidens nya platta The Final Frontier, jag sitter och lyssnar igenom det nu samtidigt som jag är påväg hemåt. Ljudet är dock inte det bästa såhär i bilen så jag gör lika bra i att inte uttala mig ännu. Kommer säkert bättre uppdatering ikväll, för nu måste jag avsluta innan batteriet till datorn dör

GOT YOUR CLAWS STUCK IN ME.

Nu: Blåblär + Elle

15 AUGUSTI

Idag verkar vara första dagen som det inte är riktigt sommarväder, men jag ska inte klaga över det för det har minsann både regnat och åskat hemma. Imorgon tvingar jag hem familjen, måste ta vara på de sista sommarlovsdagarna hemma.

GIVE ME A KISS BEFORE YOU TELL ME GOODBYE.

två bilder från Byxelkrok.

Fredagen den trettonde, ojojoj. Haha nejdå, jag tror faktiskt att det aldrig har hänt mig något sådant där på det datumet så det lär väl inte göra det idag heller. Ikväll ska vi äta på lammet & grisen, seriöst där har vi anledningen till att jag aldrig skulle kunna bli vegetarian, jag skulle antagligen kunna sitta där och bara äta tills jag dör ungefär...
Nej nu tror jag att jag ska pallra mig ner till stranden igen och solelisola lite grann.

12 AUGUSTI

Endast en vecka kvar tills skolan börjar, men det känns faktiskt inte så farligt. Jag har haft ångest sedan juli ungefär, men nu känns det som att jag behöver de gamla rutinerna osv. Och i år ska jag ta tag i allting, sista året på högstadiet med 9c1, gymnasieval och sådant står framför, men jag tänker inte oroa mig i onödan.

Idag är vädret riktigt bra här på Böda, det skulle egentligen vara dåligt väder hela veckan, men tydligen inte. Vi  gick ner till stranden efter frukost och ett konditions-pass, jag lyckades somna där och när jag sedan vaknade var det sjukligt varmt. Så det finns kanske hopp om att bättra på brännan lite grann innan sommaren är slut ändå.

Ikväll ska vi in till Byxelkrok igen för att kolla på solnedgången, så efter det kanske ni får lite bilder. Så länge får ni en gammal bild!

SOME DAY SHE WILL BE YOUR FRIEND.

Hur bra låter inte det här?! Nytt från Hardcore superstar tackar man aldrig nej till, speciellt inte när det låter som ovan.

11 AUGUSTI

Dagen började med ett core-pass uppe vid scenen, pensionärs stämplat - svar ja, men ändå mycket välbehövt. Därefter blev det frukostfralla tillbaka i förtältet, ölandsstämningen är på topp. Jag kan dock inte påstå att vädret är det bästa jag varit med om, men jag hörde att det regnade hemma i Eksjö, och bättre än så har vi iallafall haft det för solen har minsann tittat fram större delar av dagen. Så jag har faktiskt legat nere vid stranden för att få något som liknar en bränna!

Syster och jag hade tänkt att fota lite grann nere vid stranden också, men hon är ju duktig och glömmer sminket vi skulle använda, så det blir inget av det. Istället får ni ett bildlöst inlägg tills jag orkar ta några nya.

Man kämpar för en plats som passar både här och där och snart har man glömt vem man är.

Sitter i våran älskade folkvagn och har kommit över Ölandsbron för ett tag sedan, vi har tagit tag i våra liv och skaffat mobilt bredband. Pretty Boy Floyd strömmar ut högtalarna, solen skiner och himlen är blå, så allt känns ganska bra. Orkar inte leta upp någon random bild, så ni får leva med ett bildlöst inlägg tills jag orkar lägga över några.

10 AUGUSTI

God morgon! Känner att jag suttit här lite för länge redan, så nu ska jag gå och fixa iordning mig och allt sådant där. Det är inte helt säkert att vi kommer iväg till Öland idag, men inget är bestämt än.

I've gone from doing simple things in different constellations to alone.

två bilder som verkligen inte hör ihop med varandra, bara för att.

Syster Malin och Pontus har kommit hit, har dåligt samvete som fan för att jag sitter här istället för att umgås med dem. Men det är ändå ingen som hör vad jag säger, så det känns inte så värt. Istället funderar jag på att tvinga Alva att bli fotad, men det känns ju också ganska elakt eftersom hon vill umgås med Malin...
Kanske drar ner och köper något till mig själv och tittar på film istället, men det känns ju bara tragiskt. Imorgon drar vi iallafall till Öland, ser ut som det inte kommer bli speciellt bra väder. Men Öland är Öland, varje år.

SONISPHEREFESTIVAL.

Ja, somsagt är jag nu hemkommen och det är väl lika bra att jag tar allt från början. I fredagsförmiddag kom vi iväg mot Stockholm, och när vi närmade oss Botkyrka fick vi plötsligt reda på att det blev artonårsgräns till förfesten efter klockan sju, och sedan var min mor så duktig att hon missade första avfarten, så ja vi blev vilsna på en gång kan man säga. Klockan tickade iväg, och alla blev lite smått panikslagna eftersom vi skulle upp till lägenheten och lämna av packningen innan vi tog tunnelbanan till kungsträdgården. Men allting löste sig och typ fem minuter i sju var vi inne på området, Casablanca spelade i bakgrunden och efter deras spelning tryckte vi fram oss mot staketet för att se Bullet. Längst fram med massa gamla tjocka bulletfans lyckades jag hamna, medans Lina och Gabbie var strax bakom, haha. Men till Crashdïet stod vi alla tre mot staketet, och i väntan träffade vi även på Ricky, (HAHA) så jävla skön alltså!

Ljudet var jävligt kasst på båda spelningarna, man hörde knappt sångaren överhuvudtaget. Annars var det bra som fan, och efteråt när vi lodade iväg en bit stod vi förfan en meter ifrån Bullet's sångare typ, åh Gabbie och jag kommer typ ångra det i trettiosju år att vi inte gick fram och sa något. Därefter hittade vi typ det bästa stället någonsin att sätta oss på, utanför friday's. Hur många som helst kom fram och snackade med oss om ingenting, och det roligaste var ju att två gånger kom olika personer och frågade: Hallå, vet ni varför det är så många rockers här?! Haha. Lite bilder på det också.

När vi hade blivit avsläppta på lördagsförmiddagen och började gå mot stora skuggan kände vi de första regndropparna, och då började vi mest klaga på hur håret blev lockigt, haha. Sedan regnade det konstant ungefär hela dagen, med uppehåll vid mötley och maiden. Därav blev det i stort sett inga bilder, jag ska dock leta vimmelbilder sen. Vi började med att kolla runt lite grann, och sedan drog vi och halvkollade på anthrax. Sedan lodade vi runt, träffade folk, osv. Under slayers spelning var det matdags, och så tänkte typ alla, haha. Det gjorde att där mitt i matkön träffade jag såklart Jonas, min handledare, haha. Ungefär här började det också bli jävligt kallt, så efter att vi hade ätit, klagat på att vi frös, och sådant där bestämde sig Lina och jag för att dra och se Iggy pop bara för att få värme av folkmassan, haha.

Efter det var det liksom ingen idé att lämna den scenen om vi skulle stå långt fram på mötley, så vi trängde oss fram till typ andra raden, och i och med det missade vi alice cooper, men hallå, han är bara 62 år, han har nog inte en tanke på att lägga av än, så det kommer fler chanser. Vi stod iallafall där vid andra scenen och sjöng med i Poison, I'm Eighteen, No More Mr. Nice Guy osv.

Sedan var det dags, Mötley Crüe, andra året i rad. Andra/tredje raden ungefär. Det började med att Tommy kom ut, och sedan kom Nikki, och han var så jävla snygg, därefter kom även Mick och Vince och de började även denna gången med Kickstart My Heart. Deras gig var jävligt kort, de följde inte setlisten utan körde typ sju låtar och sedan gick de av och kom inte tillbaka. Men jag kan faktiskt inte klaga på kvalitén! Det hade ju varit lite lättare om man var två meter lång och biff, men jag klarade mig ändå ganska bra på mina 1,63. Förutom att jag hade en arm i nacken hela spelningen, men det var ändå för trångt för att det skulle bli något tryck.

Maiden stod härnäst, och vi som hade befarat att få stå längst bak hade kunnat komma hur långt fram som helst. Men ingen orkade riktigt komma in till tycket ändå, så vi stod typ längst fram på sidan. Jävligt bra live band måste jag ändå säga om dem, de följde setlisten rakt av och de gjorde det sjukt bra.

Sedan var allt liksom, slut. Det började regna som fan, och åska och blixtra med för den delen, så vi drog oss liksom hemåt. Blöta och kalla som satan. På söndagen drog vi in till stan, men jag köpte typ ingenting ändå. Jag kan också meddela att jag verkligen inte kunde få fram ett ord den dagen, det var mer ett väsande, idag är det lite bättre men jag kan inte påstå att jag kan prata normalt. Jag brukar aldrig bli hes, jag har inte blivit det sedan stadsfesten 08. Men ja jo, tydligen. Kommer vimmelbilder senare, och kanske även Gabbie's bilder.

Nu är jag hemkommen från en helg i stockho...

20100808379 (MMS)

Nu är jag hemkommen från en helg i stockholm. Orkar inte sätta mig framför datorn, så allt kommer imorgon. Totaly fuckin worth it var det iallafall, trots regnet. /e


HEJ JAG HAR NUDDAT SIMON CRUZ HEJDÅ.

20100806359 (MMS)

HEJ JAG HAR NUDDAT SIMON CRUZ HEJDÅ.


SONISPHERE SETLIST.

Setlisten här dåva, TAGGA !


Iron Maiden:

1. The Wicker Man, 2. Ghost Of The Navigator, 3. Wrathchild, 4. El Dorado,5. Dance Of Death, 6. The Reincarnation Of Benjamin Breeg, 7. These Colours Don’t Run,8. Blood Brothers, 9. Wildest Dreams, 10. No More Lies, 11. Brave New World, 12. Fear Of The Dark, 13. Iron Maiden,  Encore: 14. The Number of the Beast, 15. Hallowed Be Thy Name, 16. Running Free

Motley Crue

1. Kickstart My Heart, 2. Dr. Feelgood, 3. Too Fast For Love, 4. Live Wire,5. Same Ol’ Situation (S.O.S.), 6. Don’t Go Away Mad (Just Go Away), 7. Ten Seconds to Love, 8. Rattlesnake Shake, 9. Wild Side, 10. Shout At The Devil, 11. Girls, Girls, Girls

Iggy and The Stooges

1. Raw Power, 2. Search And Destroy, 3. Gimme Danger, 4. Shake Appeal, 5. 1970, 6. Night Theme, 7. Beyond the Law, 8. Fun House  9. I Got A Right Play Video, 10. I Wanna Be Your Dog Play Video, 11. Your Pretty Face Is Going To Hell, 12. Open Up And Bleed, Encore: 13. Death Trip, 14. No Fun

Alice Cooper

1. School’s Out (Part), 2. No More Mr. Nice Guy, 3. I’m Eighteen, 4. Wicked Young Man, 5. Ballad Of Dwight Fry, 6. Go To Hell, 7. Guilty, 8. Cold Ethyl, 9. Poison, 10. From The Inside, 11. Nurse Rozetta, 12. Be My Lover, 13. Only Women Bleed, 14. I Never Cry, 15. Black Widow Jam, 16. Vengeance Is Mine,17. Dirty Diamonds, 18. Billion Dollar Babies, 19. Killer, 20. I Love The Dead, 21. Feed My Frankenstein, 22. Under My Wheels, Encore: 23. Elected, 24. School’s Out

Slayer

1. South of Heaven, 2. World Painted Blood, 3. Hate Worldwide, 4. War Ensemble, 5. Jihad, 6. Dead Skin Mask, 7. Raining Blood, 8. Mandatory Suicide, 9. Angel of Death

Anthrax

1. Caught in a Mosh, 2. Got the Time (Joe Jackson cover), 3. Madhouse, 4. Antisocial (Trust cover), 5. IndiansAdditional Information: /Heaven & Hell/Heaven & Hell, 6. Metal Thrashing Mad, 7. I Am The Law




6 AUGUSTI

två random bilder från tivoli.

IDAG, åker vi! Gah, det kommer bli totaly fuckin' awesome. Nu ska jag raka benen, fixa iordning mig, bestämma vad jag ska ha på mig, och packa klart. Hinner nog uppdatera lite mer senare.

@ GABRIELLAGLITTERRRR

YOHO, jag har våldgästat mina goda vänner gabriella & lina. muy bien! nu är de dock och äter, därför får ni en vacker bild på dem. Tagga estockholmo imorgon också!

5 AUGUSTI

Linnet & bikinin från H&M respektive New Yorker. Sedan är det faktiskt så att foki har en likadan bikini fast gul, och det gör ju mig ganska mainstream... men endå!
Sedan kan jag även visa upp vad jag tvingade på min syster att köpa till mig:
TADAAAA !
Nu ska jag duscha så jag slipper vara så jävla skabbig.

Sitter på tåget påväg hem, och vi är tvugn...

20100805344 (MMS)

Sitter på tåget påväg hem, och vi är tvugna att åka en omväg runt helsingborg så vi är typ 40 minuter försenade. Igår gick vi somsagt runt i lund, men jag hittade bara ett linne på H&M innan jag kände mig helt borta, mamma trodde att det bara var lågt blodsocker så vi gick och åt, efter det började jag frysa som fan och det visade sig att jag hade feber, så efter att vi hade gått (!) hem, gick jag bara och la mig. Idag mår jag ganska mycket bättre, och det är väl tur det för imorgon bär det av till huvudstaden, awesome. Uppdaterar nog ordentligt när jag kommer hem. ROCK ON


Dagen har spenderas i köpenhamn, mycket tr...

20100803343 (MMS)

Dagen har spenderas i köpenhamn, mycket trevlig stad! Blev även en sväng på tivoli, asnice! Vi hann förresten inte köpa något comviqsurf så det lär bara komma mobilinlägg. Jag har iallafall införskaffat en ny bikini, och imorgon ska vi gå på stan i lund. /elin


Åh, hatar att det inte går att vända på bi...

20100802342 (MMS)

Åh, hatar att det inte går att vända på bilden. anyhow så är vi påväg till nässjö nu, där vi ska stanna på onoff och köpa comviqsurf osv. Sedan ska vi åka tåg till lund.


09:55

Somsagt åker vi till skåne idag, men jag tror vi skulle ta med laptopen så om jag får brist på vettigare saker att göra kommer uppdatering ska ni se. Nu måste jag packa klart och springa runt och fixa lite andra grejor.

19:57

Vi var en sväng hos syster Madeliene, för att fira min systerson som fyllde femton i juni, känns som vi träffar dem väldigt ofta men tydligen var det ett tag sedan. Deras katt hade fått kattungar, hoho gulligt. Sedan har jag även varit ute och sprungit en sväng, duschat osv. Nu borde jag egentligen packa eftersom vi åker till skåne imorgon, jag är sämst på att packa, lyckas alltid ta med mig för lite av någon anledning.

10:01

Vaknade av att något random nummer ringde, kollade på eniro och det står på någon Ulrika i Bodafors (?) Jag orkade ändå inte svara eftersom jag var ganska halvdöd, somnade nästan om i en timme, och sedan gick jag och satte mig här, haha. Nu ska jag gå ner och fixa frukost och hämta upp hit för att titta på gårdagens the seventies samtidigt, bara för att alice cooper är med och bara för att smålandstidningen inte kommer på söndagar (</3).


RSS 2.0