21 MAJ

weheartit

Med tanke på alla ointressanta/dåligt formulerade/tråkiga/ordfattiga inlägg som dykt upp här den senaste tiden flyttar jag över till devote i hopp om en nystart. Http://elinbengtssonn.devote.se är alltså den nya adressen och om för att följa mig med bloglovin trycker ni här.

IT'S FRIDAYYYYYY

Fredag och helg, gött som satan. Plus att det fina vädret är tillbaka, underbart! Eftermiddagen har jag spenderat med min brudis matilda, vilket verkligen var på tiden, och även ätit så mycket hemmagjord pizza att min mage kommer spricka. Men det behövs efter det step up- och core-passet vi hade på idrotten, askul!

19 MAJ

Gick all in och rakade benen, nopprade ögonbrynen plus bodyscrub, mycket välbehövligt må jag säga.

WE DO WHAT YOU DON'T

Idag kör vi dans för första gånger på år och dar känns det som. Taggad till tusen. Men dessförinnan ska jag hinna med lite cubakrisen-arbete
.

SHE'S GOT HER LIPSTICK ON, HERE I COME

weheartit.

Förstår ni att det i stort sett bara är två riktiga skolveckor kvar innan sommarlovet?! Helt stört egentligen. Jag vet inte om det är det, eller allt annat som gör att jag inte kan sluta vara på bra humör. Livet äger som de brukar säga.


I SOLD MY SISTER TO MY FRIEND

Paper Planes - M.I.A

Hello - Martin Solveig& Dragonette

Cooler than me - Mike Posner

Beat you Down - Hardcore Superstar

18;03

Efter att ha frågat runt ungefär halva min umgängeskrets och alla har samtyckt (inklusive min mamma!), så har jag nu beslutat att pierca naveln. Låter Stephanie och Vendela stå som bildkällor.

14 MAJ

Det är lördag och någon skulle gärna få ge mig Karins tröja?

13 MAJ

En fredag bestående av en skoldag som bara flög iväg (bland annat innehållande aerobics på idrotten, asbra), övning på bakprovet (som inte blev lika bra som jag trodde, hoppas att det beror på att jag bara gjorde halv sats) och en mycket välbehövlig hårinpackning.

12 MAJ

Himla slapp skoldag som började halv tio och slutade tolv. Cyklade runt i hela staden för att svara på frågor och grillade korv, myspys. Imorgon är det fredag och helg än en gång, gött.

11 MAJ

Ordfattig. Spenderar dagarna i solen. Försöker hitta motivation till att höja mig i de där ämnena. Taggar sommarlov. Får välbehövlig sovmorgon. Osv.

U WISH


9 MAJ

Det är exakt en månad kvar till skolavslutningen, vädret är finemang, jag fick mvg på biologi/kemiprovet plus alla rätt på läsförståelsen i tyska. GLAD-CHEI.


8 MAJ

Söt bild därja! Drog med mig bruden till Jönköping igår, gick vilse, köpte upp mina pengar, åt på espressohouse osv. grillade, åt massa godis, bakade tårta, kollade film. Idag ska vi vara tvättäkta kvinnor och spendera tid i köket. Vi skulle gått på popadelica också, men icke.

20:59

Snyggingen här ovan gör ett spontanbesök imorgon och helt plötsligt är min helg räddad, gött.

If love is a labor I'll slave till the end

Skulle mer än gärna klicka hem alla tre här ovan. Därför är jag också ganska avundsjuk på systrami som befinner sig i huvudstaden just nu... Istället inviger jag helgen med en springtur i det fina vädret.

NOW PLAYIN'

Young Dad - Hoffmaesto
You're not giving up on me - Billie the Vision and the Dancers
Only for the Weak - In Flames
Sju Sorger - Veronica Maggio
There's Hope For Anyone - Billie the Vision and the Dancers
Someone Special - Hardcore Superstar


5 MAJ

Solen är på väg tillbaka (både smT och smhi visar på tjugo grader på söndag), det kändes som att matten gick finemang och vi slutade tidigt - mycket bra. Nu är allt jag behöver tänka på hur omvärlden påverkas av Usama Bin Ladens död - so, och Rapunzel, Rapunzel, laβ mir dein Haar herunter - tyska glosor. 

SVAR PÅ TAL

Ida om I'M TO TIRED TO TAKE YOU TO HEAVEN:
Men vadå tjockis?! Lev livet förihelvete och sluta tänk på vad du stoppar i dig hela tiden. Man blir ju inte fet bara för man ska göra ett bakprov i skolan.Hur tänker du egentligen..?

No. 1: Du har väl inte en aning om mina matvanor och hur jag tänker angående onyttigheter? Jag tänker inte alls på vad jag stoppar i mig utan smäller i mig vad vill, när jag vill - end of discussion.

No. 2: Jag syftade inte alls på att man bli tjock av ett bakprov. Utan sa det mer eftersom jag satt och dreglade över en massa bakverk istället för att göra de saker som jag skulle, det hade ingenting med min kroppsbyggnad att göra.

I'M TO TIRED TO TAKE YOU TO HEAVEN

weheartit.com

Fastnade på diverse bakbloggar i och med att vi ska ha bakprov på hemkunskapen, haha tjockis. Måste göra något superavancerat för att inte sänka mig nu till slutbetyget... Jaja nu måste jag verkligen göra so, vilket i sin tur gör att jag inte hinner öva något inför matte-nationella, men det går nog bra ändå. Plus att det är det enda som vi har på schemat imorgon vilket betyder att vi slutar ca. halv tio, kanon.

NEW

Införskaffades nu i helgen.

4 MAJ

Cyklade ner till skolan som att det var vilken onsdag som helst för att strax därefter inse att jag har sovmorgon. Så nu har jag ganska exakt en timme kvar tills jag åter igen ska bege mig ner för att ha hemkunskap.
Jag kan även passa på att tipsa om den här sidan för alla er som har tagit slut på era begränsade spotify-timmar och inte vill skaffa premium.

2 MAJ

Växlande väder idag eller? Solsken ena sekunden och snö/regn/hagel osv. den andra. Var hur som helst nere en sväng på stan innan för jag hade tänkt att införskaffa en bikini från jc, men det fanns ingen nederdel i min storlek så istället spontan-köpte jag en klänning inne på lindex. Finfin.

1 MAJ

Slänger upp ett par bilder från dansuppvisningen i fredags och passar på att berätta hur grymma mina flickor är! Ganska direkt efteråt bar det däremot av till Varberg för att fira min pappas 57årsdag - helt sjukt hur gammal han börjar bli, haha. Nu måste jag få lite skönhetssömn om jag ska orka med en till skolvecka.

RSS 2.0