Köpenhamn stod och bankade på dörren och vilsenheten skrämmer inte längre.

Det blev uteserveringen på Sunrise för pappa och mig innan, ganska mysigt faktiskt. Nu tror jag minsann att jag ska gå och titta på en inspelad Van Veeteren och sedan gå och lägga mig.

Livin' on a romance, baby cause it keeps her alive.

Såg precis på både repets & melodys bloggar att Reckless love tydligen har gjort en video!
Och jag kan inte säga annat än att jag älskar'n, eller allt förutom basisten, jag har jävligt svårt för honom av någon anledning...
Checka den förfan! ;)

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.

DRAR OCH ÄTER UTE MED PAPI NU.
man får passa på när resten av familjen är borta liksom, uppdaterar mer sen.

Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med.

I måndags fick jag ett sms från p&l där de meddelade att crashdïet var bokade. Fan det är nästan så att det skulle varit värt att vara där, Hcss, Europe, Hästpojken, The kooks, Mando Diao, och så crashdïet osv. Dock så har de lagt upp spelschemat jävligt dåligt, så jag får väl trösta mig med det och att det är åtta dagar kvar till winnerbäck. Men åh festivalsommar är det bästa som finns, och checka årets festivalband - gula och härliga!
pic by mollyrustas.

JAG VILL HA DIG NU, SOM JAG HADE DIG FÖRUT.

Hej, jag skulle bara meddela att Melissa Horn är världens gulligaste, även om hon sjunger som en tant :)
Jag menar titta bara på flickebarnet! Och gissa vem som kommer fota sönder henne om nio dagar?!
Eller fota sönder låter lite fel, men fota det ska jag minsann!

VI HAR SOLEN I ÖGONEN OCH SPILLD MJÖLK ÖVERALLT.

Du skulle älska att ströva i parken här intill. Där över gränsen får man vara när man vill.


DET HJÄRTA SOM SKULLE BLI DITT PÅ NÅGOT VIS, DET FRYSER NU SAKTA TILL IS.

mina dagar börjar bli alldeles för likadana:
vakna, fixa lite grann, äta frukost, träna, duscha, fixa mig, sola, hjälpa till med maten, äta, datorn, ut och gå, film, sova. Eller liknande iallafall, och det funkar inte riktigt i längden, herregud imorgon måste jag träffa någon annars tappar jag säkert den sociala förmågan, jag menar innan har jag iallafall kunnat gå till alvis när jag blir sällskapssjuk, men hon har åkt på läger serni. Nej nu är det gå ut och gå dags, haha.

10 DARRRRRRRRR !

När sommarn kommer flyr jag över haven
Där ingen vet, där ingen kommer in
Men sommarn dör och min rastlöshet är min
Och om vintern står jag gömd längst in i baren
Och tiden går
Månad, år


Vi är dom som du hatar en söndag på dan.

haha tuffbrudicam.se
eller något liknande iallafall, idag är det söndag, jag har verkligen tappat det här med dagarna nu, och det hjälper ju inte direkt när alla andra också gör det. Blir dåligt med  uppdatering eftersom jag orkar inte sitta vid datorn hela dagarna, sedan hjälper det ju inte att jag inte gör något om dagarna heller, haha. Nu ska jag bege mig ut och gå en sväng, och sen ska ni nog se att även denna dag avslutas med en film, haha.

Nu kan det vara för sent att säga som det är.

Sitter i sängen med datorn i knät och peppar lasse, tolv dagar kvar, det kommer bli ganska awesome ja!

Utkast: Juni 26, 2010

Mormor & morfar kom hit vid två någon gång, och så grillade vi och gjorde potatissallad, gottigottt, höhö. Ska smälta maten lite nu och sedan ut och springa en sväng, känner att det behövs efter all mat, godis & jordgubbstårta igår, haha.

Altogether feels easier

Hinner inte skriva något för vi ska tydligen åka nu, men såhär ser jag ut idag iallafall, vet dock inte vad jag ska ha över eftersom allt ser för juligt ut? så jag antar att det blir skinnjackan som vanligt!

Under den varma, svarta plåten har jag lämnat några drömmar.

Får väl börja med ett glad midsommar eller något liknade! Vi ska iallafall över till widéns i eftermiddag, och det är ungefär så mycket jag är informerad, haha, men det blir nog kalasbra! :D
Visar nog outfit och såntdär sedan när jag har bestämt mig, vädret är ju som det är på midsommar liksom, dock ser det inte ut är börja regna än på ett tag, men sådant kan ju alltid ändra sig.
Sedan är det faktiskt så att för exakt ett år sedan, befann jag mig i Borlänge närmare bestämt Peace & Love och det var jävligt varmt och jag såg älskade mötley! ♥ Även Backyard Babies, Lars Winnerbäck & Volbeat, haha jag var faktiskt tvungen att hämta spelschemat för att komma ihåg de sistnämnda haha.
kvalité bilder där också, men om fyrtiotvå dagar är jag där igen, eller nej i stockholm och sonisphere, men ändå.

Our jobs are all we are, you are like a ghost if you have none.

Orkar inte uppdatera en massa när det är så varmt, tror iallafall att jag ska avsluta dagen med en film. Det är helt sjukt hur många filmer jag kommer ha sett när det här sommarlovet är slut, och hur många chokladkakor jag kommer ha ätit, haha, tjockisss!

If there's nothing missing in my life, then why do these tears come at night?

Jag har verkligen inte gjort någonting idag, typ solat och så har jag faktiskt varit snäll och underhållit min fina syster eftersom hon inte mår så brais för tillfället, stackarn ! ♥
Sedan var jag ute och sprang en runda innan också bara för att få något vettigt gjort, nu ska jag spela poker med papi och alva, haha!

How did Gandhi ever withstand the hunger strikes and all? Didn't do it to gain power or money if I recall

Har lagt över lite ny musik till ipoden, och nu ska jag smörja in mig och sen steka ungefär hela dagen, hoho. Finns på mobilen ifall någon vill nått.

WHEN YOU TOOK MY LIPS, I TOOK YOUR BREATH.

You're all I need - Mötley Crüe

Scratches all down my back to keep me right on.

Dagen inleddes med frukost på balkongen, för antagligen första gången i mitt liv, haha. Men där insåg jag att sommarvädret är tillbaka, så jag har legat ute och stekt samt läst ut slash självbiografi. Ut med er i solen nu istället för att stitta framför datorerna! :D

We speak, if we're heard.

Jag kan inte få ihop en vettig mening just nu känner jag, med andra ord har jag ingen lust att blogga heller.

IT'S SO FRIGHTENING WHEN DREAMS DO COME TRUE.

Standin' On The Verge - Hardcore Superstar

STANDIN' ON THE VERGE OF INSANITY.

Det är söndag, och det är seriöst något fel på dem, söndagarna alltså, jag orkar ingenting, inget smink och mjukisbyxor på. Men jag tror jag överlever.

Utkast: Juni 19, 2010


Har inte orkat uppdatera någonting idag, känns som jag inte har något värt att skriva. Nu har jag suttit och halvkollat lite på bröllopet, det enda man vill se är ju när de gifter sig, inte någon jävla parad och kör och grejor. Gulligt var det iallafall, haha! Nu måste jag fan äta någonting, jag är så hungrig så jag tjurar ihop, men tror ni det är någon annan som vill göra mat, nej det får jag göra själv, kul, tack, snäll familj man har där. Juste, en liten cool sak är att samma biskopmojj som Viktoria & Daniel hade, hade faktiskt min moster, sådant ni vill observera. Sedan har jag på senaste tiden kommit på att jag verkligen vill gå på bröllop, jag har aldrig varit på det, tror ni inte att min syster gifte sig i smyg för exakt en vecka sedan, haha. Jag ska iallafall ha världens finaste bröllop, någon gång i framtiden.


I'm feeling like a star, you can't stop my shine.

Tror jag ska gå och titta på någon film nu igen, eftersom det inte verkar gå att kolla på gårdagens avsnitt av bella tyra show. Och så är det faktiskt flashforward ikväll, som jag har väntat liksom!

WHERE DO TEARS GO WHEN THEY DON'T SHOW?


100618

Köpte som sagt vattenfast mascara igår, och denna blev det. Har inte testat den än, men jag hade den vanliga från isadora en gång i tiden, och den var ju bra iallafall. Mamma tyckte isadora var ett b-märke, haha, men sen när hon såg att den var mycket billigare än den andra jag ville ha så tyckte hon den var bra ändå. Hon är för rolig ibland.

Jag tänkte göra en skiva och sen dö, jag tänkte göra nåt som inte ljög, men det är inte nåt som jag nämner

två bilder tagna med nya macrofiltret, hoho mycket nöjd med det må jag säga.
Idag är det betydligt mer moln än igår, plus att det blåser lite grann så det är inte direkt stekar väder, men jag har ändå släpat ut datorn som vanligt, haha. Kanske kommer en outfit lite senare.

SHE'S A LITTLE RUNAWAY.


Denna torsdagskväll avslutades framför runaway bride, jag har börjat älska alla sådanadär tjejfilmer nu helt plötsligt. Men på slutet där liksom, vem blir inte helt överlycklig när hon sitter där och säger exakt det han sa.
Haha jag älskar kärleken! ♥


Din tystnad säger allt som dina läppar vill men inte just nu kan förmå.

Hallå därrr !
Kom hem från långanäs för ett tag sen, där i stort sett hela dagen spenderats. Första gången i år faktiskt som vi var där ute och solade och badade, riktig sommarstämpel på det! Och lönade sig gjorde det faktiskt, för jag såg minsann en rand efter bikinin, haha. Nu tror jag att jag ska gå ner till centrum för att införskaffa mig i en vattenfast mascara.

He knows not a damn, damn thing at all,

Take a minute - K'Naan
Fuck you - Anna David
(y)


YOU WANT THE SUNRISE TO GO BACK TO BED.

Min mor och far har fått för sig att de ska ha cykelpicknik varje onsdag, dvs. att man typ cyklar till något ställe, sätter sig där och äter, cyklar hem igen.Eftersom jag inte hade något bättre för mig tänkte jag att jag skulle följa med en gång, så det är jag nyss hemkommen ifrån. Annars har jag inte gjort något över huvudtaget idag, utan mest bara stekt och läst slash. Tror jag ska gå ut och gå en sväng nu medans det fortfarande är soligt, jag har typ inte rört på mig någonting nu när jag har varit sjuk, så jag känner att det behövs.


I'll live inside your lips if you won't laugh

IDAG är det sommar! ♥ :D

WHAT HAPPENS NEXT IS JET UNKNOWN-

Drog ♥

Chailatte (4 koppar)
6 dl mjölk
6 dl vatten
1 msk eller 2 påsar svart te
1 msk stött kardemumma
1-2 tsk kanel eller 1 kanelstång
½ tsk ingefära
1 nypa riven muskotnöt
1-1½ dl socker

Koka upp vattnet tillsammans med teet. Blanda i mjölken och kryddorna. Koka upp. Tillsätt sockret och låt sjuda i 10 min. Sila och häll upp i 4 muggar. Servera gärna med skummad mjölk på toppen.


AM I HAPPY TODAY?, AM I LONLY TOMORROW?

Hej mitt namn är halvdöd.
Hostar + snorar + kan knappt andas för jag är täppt + feber = hur fan tänkte de här?
Antagligen inte alls, men ja jättekul att första dagen som det faktiskt är sol ute orkar jag inte göra någonting.
Har missbrukat en massa chailatte iallafall.
Det är inte såhär jag vill ha mitt sommarlov direkt, nej imorgon tänker jag vara frisk, och så ska jag ut och springa!

I WON'T LET THEM TAKE YOUR LOVE FROM ME.

I jönköping införskaffades ett linne, en tröja, en blus, macrofilter samt en massa awesome grejjor från ikea.
Tror jag ska testa filtret (filtrena, tre stycken) lite granna nu, och sen blir det finalavsnittet av top model.

Jag kan se mitt namn i tidningsbokstäver, men jag kan inte tro att jag fortfarande lever.

Gjorde chailatte till frukost för att för att försöka bota mitt halsont, men nej det hjälpte inte, hur gott det än var.
Nu snart ska vi nog komma iväg till jönköping, min familj är som den är, man kan inte komma iväg i normal tid.

It's amazing how you can speak right to my heart.

Hade inget att göra så jag tittade på film, blev Notting Hill eftersom jag inte sett den på hur länge som helst.
Åh vad jag älskar när de är där i parken! ♥
Haha, tänk om hela lovet blir såhär att jag bara sitter hemma och tittar på film och äter choklad, usch vad hemskt.
Nej sol och bad vill vi ha nu tack!
Imorgon blir det nog att åka en sväng till jönköping med mami, och kanske syster också.
Får se om jag tittar på cold case snart eftersom jag såg att det var sista avsnittet ikväll, jag som inte sett det på jätte länge, sen ska jag sova.

You know I wanted just to hold you.

Känns mer som tisdag än som söndag egentligen, antagligen beroende på att det är sommarlov.
Sedan har jag också kommit på att jag verkligen borde ta tag i att göra en ny header så det är vad jag ska sysselsätta mig med inom en snar framtid.

Let me hear you say YEAH

Say yeah - Kiss

Sneaker's looking Fresh to death I'm lovin those Shell Toes.

Halsen är inte bättre idag, däremot sämre!
När jag vaknade imorse kunde jag knappt få fram ett ord, det blev mer som ett väsande.
Dock så ser det faktiskt ut att bli fint väder idag, och det är banne mig på tiden!

Det blev inget av detdära sen men film och...

20100612252 (MMS)

Det blev inget av detdära sen men film och godis blev det iallafall plus att pappa kom hem tidigare med en massa grejer till mig, så det blev en helt okej lördagskväll ändå :) Peace out!


HEJ

Usch, nu har jag skaffat facebook också i brist på annat, inte alls okej.
jag som verkligen var den sista som inte hade det,
det var ju lite synd där.
Jag fattar ingenting heller :o


Our house just ain't our home.

Tänkte faktiskt laddat upp en videoblogg, med risk för att bli fjortisstämplad, haha, men min cam laggar så ljudet blev efter bilden och det blev allmänt cp.
Så nu slipper ni det! :)
Jag sitter iallafall och lyssnar på sannas kiss-spelningslista på spotify, och är ganska avundsjuk på henne eftersom hon befinner sig i stockholm och ska se dem ikväll, tillskillnad från vissa andra...
Ont i halsen har jag också, inte okej någonstans, har försökt att få bort det med både halstablett och glass med jordgubbar HEHE, men det verkar inte funka alls.

Flyin like an aeroplane, feelin like a space brain

Första sommarlovsdagen, och idag har faktiskt solen tittat fram lite grann.
Dock så är det typ storm ute, så det är ingen idé att gå ut iallafall, men snart borde jag ändå ta mig till Matilda för att hämta min jacka och väska som jag lämnade kvar igår.
Skumdiscot var inte värt 100 riksdaler direkt, visst det hade sina stunder men det kunde varit bättre.
Ikväll blir det myskväll med Elin, Hajer och kanske nån mer, film, godis och massa mys låter ju ganska awesome hoho!

SCHOOL'S OUT FOR SUMMER!

Yesis, nu har jag alltså sommarlov!
Dock känns det inte alls som det eftersom det inte har varit någon sol på hela dagen och regn då och då.
Om typ en timme ska jag ner till Matilda för att sedan gå till skumdiscot!

Guess what ? Det började precis regna ...

Guess what ? Det började precis regna ...


All I need's a Holocaust to make my day complete.

Såhär kommer jag alltså se ut när jag slutar åttonde klass.

Skinnjacka - H&M
Linne - jc
Kjol - Rut m.fl.
Ring - Lindex
Halsband - Mammis

Känns fortfarande helt stört att när vi kommer tillbaka efter sommarlovet kommer vi vara nior, 9c1, äldst på hela skolan.
Sista året med min älskade klass, det får vi ta mig fan ta vara på!
Därefter kommer gymnasieval, slutbetyg och annat jobbigt, men det är ingen idé att oroa sig över nu, utan nu kan jag oroa mig över att om det regnar, vilket det verkar som att det ska göra, kommer mitt hår bli lockigt, inte okej någonstans.


100611

Det blev jordgubbar till frukost framför Bella Tyra Show, och nu är det bara vädret som inte är på min sida.
Men förhoppningsvis hinner det spricka upp.
Nu ska jag börja fixa iordning mig!

Tror du att jag någonsin blir någonting?

Tror ni inte att bara för jag var duktig och skulle åka och köpa biljett så var det låst ?!
Det lös och man kunde typ höra några, men jag kom inte in, inte okej.
Jag får helt enkelt betala 30 kr mer imorgon istället, (vadå snåla smålänningar?!)
Jag har iallafall tillslut bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, innan var jag helt inställd på den vita spetssaken från H&M som jag köpte i Berlin, men detta vädret började jag tveka.
Och nu har jag alltså ändrat mig till en blommig kjol, med vitt linne till och eftersom det lär vara kallt tar jag den tunna skinnpajen till!
Jag lär visa imorgon, antingen innan eller efter!
Efter jag hade duschar smörjde jag in mig med brun utan sol, eftersom jag resonerar såhär: Det är bara skolavslutning en gång om året och då tänker jag för fan ha bara ben även om det så blir minusgrader.
Så nu är jag brun och fin, haha.

Next thing I knew my heart was under attack.

Idag var det alltså stadskampen, och gissa vilka som vann ?!
8c1's brudar såklart! :D
Nytt rekord satte vi också eftersom det aldrig har varit någon som klarat allting innan, 8b1 lyckades visserligen också med allt, men eftersom vi lämnade in innan dem räknar vi oss själva som vinnare!
Bra därrr !

Imorgon är det skolavslutning och sommarlov, känns helt sjukt att åttan har gått så snabbt.
Och på kvällen sedan blir det skumdisco, och jag har fortfarande inte köpt biljettsak, känns som jag kommer glömma det, men nej jag ska försöka att komma ihåg!

Jag väntar på ingenting och ingenting på mig.

Ny ring som införskaffades från lindex innan idag.
Regnet fortsätter och jag har smällt i mig en massa hemmagjord pizza.
Hästpojken förgyller min onsdagskväll!
Du vet så kär som man är när man är hög
Så där så allting är på liv och död
Ja det är så det är när jag drömmer
Och att ha någon som ordnar upp ditt liv
Du kan va spegel och jag kan vara fin
Det är så det är när jag drömmer

I'm a trickster smiling underneath this mask of love and death.


Alright, maidens nysläppta låt!
Eftersom de flesta har gett ett ganska negativt utlåtande väntade jag ett tag innan jag lyssnade igenom den, men nu när jag hört den x antal gånger kan jag inte påstå att den inte är bra.
Alltså visst, det är på långa vägar inte det bästa från maiden och introt låter som barracuda från guitar hero, men på slutet kommer den förfan igång!
Så ja, helt okej är den iallafall.

This ship of fools is sinking as the cracks begin to grow.

Dagens humör: relativt bra antar jag! 
Dagens frisyr: innan uppsatt, nu nersläppt, lockigt & allmänt skabb.
Dagens planer: hänka min fader och handla, annars inga tror jag. 
Dagens irritationsmoment: att vi inte vann ränneborg.
Dagens fundering: Varför är ramlösa godare än loka ? 
Dagens borde: köpa biljett till skumdiscot ! 
Dagens materiella vill ha: massa snygga ringar ! 
Dagens nedräkning: Lasse @ stångebro med eliiiinnn ! ♥
Dagens blogg: Mollyrustas.devote.se
Dagens roligaste: Matilda kan ju vara ganska rolig! Haha. 
Dagens textrad: "I know someone just like you knows someone just like me" - Iron Maiden.
Dagens låt: El dorado - Iron maiden

Dirty women, they don't mess around.

Idag var det somsagt Ränneborgsdagen,
och vi kom fyra, sämre än förra året!
Vi som verkligen hade tänkt att vinna iår.
Men vi var duktiga iallafall, kom tvåa i stafetten och fyra i fotbollsturneringen, nästa år, då tar vi 9(8)a1 !

Sometimes the pain you hide, burns like a fire inside.

Kom bara på att det antagligen är ganska många människor som jag är ganska avundsjuk på förtillfället eftersom de är i sölvesborg och på sweden rock.
Det blir ju inte jättemycket bättre av att jag tröstlyssnar på cinderella, haha.

The way you're movin' ain't fair you know.

Riktigt slapp dag, hos Solweig grillade vi hamburgare, tittade på bilderna från Örnstugan och lite annat sedan var jag hemma igen vid tre.
Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, borde fota så jag kan bjuda på värda bilder, men syster min är sjuk så hon ställer ju inte upp, och jag har ju inte så många andra att välja på, haha.
Jag funderade på att införskaffa mig i en fjärrutlösare, men tror ni inte att den enda som fanns till min kamera hade en sladd på 60 cm, och njae det funkar inte riktigt, frågan är om det inte finns någon typ förlängningssladd?
Dagens i-landsproblem.

Vart tog den där elden vägen?

Elden - Lars Winnerbäck
En månad kvarrrr ! ♥

Det är inte lika inspirerat nu som 1995, om du minns?

Får börja med att medhålla min vän Elin och säga att det redan känns som sommarlov, men nej om två timmar ska jag befinna mig hos Solweig.
Funderar på om jag ska ta med kameran, men jag vet inte.
Det verkar iallafall som att det blir uppehåll och det tackar jag hjärtligt för.

My heart was living down, and I've been pushed over the line.

Love it all - The kooks

She said love it all.

Kom på att idag var faktiskt den allra sista riktiga skoldagen i åttan, känns som det inte alls var länge sen det var den första.
Tog iallafall hem alla böcker och grejor plus min riktigt fina hylla från träslöjden, Haha.
Det har regnat hela dagen också, inte okej!
Om det regnar på skolavslutningen blir jag deprimerad, jag tänker vara barbent ändå och mitt hår kommer bli lockigt, nej jag tycker det ska vara soligt och varmt istället!
Imorgon ska vi somsagt till Solweig hela klassen, och därför får vi sovmorgon tills halv ett, inte helt fel!

HEJJAGÄRGLAD

HEJ!
jag sitter i skolan och fick nyss veta att jag har fått MVG i tyska!
OHMYYYY
Det gjorde min dag ganska myckettt hohoh !



I don't need a reason to hurt you just for fun.

Slänger in ett god natt inlägg.
Ganska skönt att det är sista veckan i skolan nu, vårterminen har gått så sjukt snabbt.
Imorgon är alltså sista riktiga skoldagen, på tisdag ska vi till Solweig och ha klassensdag, onsdag ränneborg, som vi verkligen måste vinna iår! , och sedan är det bara stadskamp på torsdag.
Och på fredag är det skolavslutning, helt awesome.

You gotta put your faith in a loud guitar

God Gave Rock n' Roll To You II - Kiss
Låten spelas om och om igen, och jag känner mig ganska pepp på kiss på lördag.
Det råkar ju faktiskt vara så att det fortfarande finns biljettter kvar, och så råkar det vara så att min fader ändå ska upp till stockholm på fredag och stanna tills söndag, så jag menar hey I want to be there!
Skulle vara ganska awesome början på sommarlovet där också, men ja jo, jag vill kanske inte gå helt ensam, och jag vet inte om jag också kan sova hos malin så, men jag ska försöka övertala mina päron, hehe.

LALALALALALALAL

Hoho, fick jättegulliga öronhängen av Malin & Pontus i försenad konfirmationspresent!
Tackkkkk ♥

Am I your wildest dream?

Det har varit dåligt med uppdatering den senaste tiden känner jag, mest beroende på vädret & tysken osv.
Idag är det iallafall sveriges nationaldag, som jag inte kom på förrens alla sa det, men jag var ändå snäll och skickade iväg ett grattis sms till min systerson som fyller femton idag!
Farmor & farfar kom hit eftersom Malin bjöd på lunch, så vi åt ute på altanen, mucho gott!
Jag har varit ute fotat en sväng också.

100606

Söndagsfrukost framför bella tyra show.



-

Här kommer ett ganska tjurigt inlägg, enjoy!
Hej jag heter elin, jag är ganska tjurig för tillfället.
Inte en jävla aning varför, antagligen pms...
Mitt hår vägrar samarbeta med mig, antagligen för att jag inte har gjort med det, ganska tragiskt.
Det kommer massa folk hit snart, och jag är inte jätte pepp på det, också ganska synd där.
Det hela blir ju inte bättre av att jag för tillfället står på en madrass, min rygg lär ju dö.
Nu måste jag hjälpa min kära familj som inte klarar sig utan mig.


RISING GIRL - LOVESTONED


100605

Strax innan sju i morse åkte alltså Jule & de andra tyskarna tillbaka till Schneverdingen, känns lite konstigt att vi kanske aldrig kommer träffa dem igen, men om jag ska vara ärlig så är det också ganska skönt att få sova ensam också, haha.
I gårkväll kom somsagt Elin, Maira, Lisa & Inken hit till mig & Jule, och vi började med att steka pannkakor som vi sedan åt med nutella & glass, haha.
Vi spelade också kubb, som de nog tyckte var ganska tråkigt, hoppade studsmatta, tog en massa kort, tittade på film och pratade.
Riktigt lyckat blev det iallafall!
När vi hade sagt hejdå, kramats och de hade åkt, åkte jag hem igen och lyckades faktiskt somna om en stund!
Sedan gick jag  upp och socialade mig lite med familjjjjis plus malin & pontus som kom igår kväll.
Därefter var jag ute och sprang en runda och så har jag duschat.
Och här är jag snäll och bjuder på lite bilder, endel mindre vackra än andra.

hey up, hey up I'm talking bout a rising girl.

äntligen lite bilder liksom!
jag har gått runt typ hela veckan och velat fota, men nej jag har en tysk här och kan inte bara, hey can i go out for a while and take some photos?
Nu hann jag iallafall ta några medans hon är vid sjön igen, egentligen vill jag nog också bada för det är jävligt varmt, men njae jag ligger och steker på altanen istället.
Idag har vi fått vara med bästaste 8c1 igen, och det är faktiskt sista dagen hon är här, imorgon åker de nämligen hem till Schneverdingen.
Senare kommer Lisa, Inken, Elin & Maira hit till mig & Jule, och vi ska typ äta pannkakor, HAHA.
och ja, jag vet inte typ spela kubb och hoppa studsmatta eller nått,

100603

Hallå därrr !
jag sitter förtillfället ute och steker, och tycker synd om datorn som håller på att brinna upp.
Ashärligt väder har det iallafall varit både idag och igår, och det är vi ganska awesome, för jag måste få bruna ben tills skolavslutningen som är om åtta dar (?!)
Hela vårterminen har gått jätte snabbt!
Innan idag var vi i skurugata, där vi mest stekte, och nu är tyskarna på stan alternativt "the lake", haha.
Senare ska vi nog gå och kolla på balen och sen ha BBQ partajjj , hehe.
The cure - Six different ways
Sådant gillar vi när vi steker !

100602

såhär är det, jag har inga bilder, och jag kan inte ta några heller eftersom jag har en tysk hos mig, därav dessa bildlösa inlägg.
Iallfall så var vi på boda borg idag, det gick faktiskt bra även att vi var i samma lag som tyskarna, haha.
Och så snackade vi med en massa p12:or från östergötland, haha, stackars tyskarna...
fyra banor klarade vi iallafall och det är sehr gut!
Det har varit kalasbra väder idag också, så hela kvällen har spenderats vid campingen, och jag har haft shorts på mig för första gången denna sommaren!
Nej nu måste jag gå och sociala mig med jule, min kära tysk !

100601

vill ni veta en ganska bra grejj ellllooorrr ?!
Jag har vg+ i svenska, vg i teknik och vg i idrott !
Fick även veta att Elin och jag fick mvg på våran idrottslektion, och det gjorde min dag lite grann.
Nu är tyskarna på stan, medans jag sitter hemma och blir tvingad av lina att bli medlem på emocore...
haha sorgligt!
men hennes nostalgispotifyspelningslista gör det hela ganska trevligt !
Det känns också ganska ovärt att tyskarna är här när vi ändå inte är med dem utan bara tjatar om hur mycket vi inte vill va med dem ...

FÖRSTA JUNI OMG JULE HEHEHE

Slänger in ett blogginlägg från svenskan.
Vi har lämnat av våra tyskar på en tyskalektion med sjuorna, och de ska vara på olika tyskalektioner fram till lunch.
Jag sa till henne att säga till min tyskalärare att jag snackar mycket tyska, fast det gör jag verkligen inte..
Sedan ska de vara med på tekniken med våran klass, HAHA
stackarna, och solweig på det också!

Gårdagen avklarades ganska bra iallafall, även att innan de kom ville jag typ bara gå och lägga mig och låta henne stå där resten av veckan.

Men nu går elin, så ah jag ska inte sitte här längre hellorrrrr.

PEACE



RSS 2.0