31 JANUARI

Jag drog med mamma ner till stan efter skolan för att leta skor. Jag är nämligen skolös efter att mina gick sönder och jag inte hittade några i Jönköping. Men i och med att det är en tattarstad jag bor i hittade jag inga här heller. Däremot sitter jag nu och kikar på modekungen.se och det är desto najsigare. Nehe, nu kallar tv:n!

30 JANUARI

Jag kände att det var lika bra att ta vara på att solen sken och att underlaget var relativt bra, så jag begav mig ut och sprang en sväng. Riktigt välbehövligt faktiskt, plus att jag faktiskt tog mig igenom den "riktiga" rundan, nu när det har varit såpass mycket snö och is har jag sprungit en/ett par kilometer kortare. Det firar jag med att fixa te och nybakat bröd samt dra på en film.


LILLEJUL

I och med att Malin inte var här över jul, utan hon var på Gotland, fick vi våra julklappar igår. Sisådär en månad efter, men jag klagar inte utan tackar och bockar för det ovan.

Kärlek som vår har aldrig funnits någon gång

Jag tror att vårsolen bara får mig att tänka mer på honom, önska att han var min. Hoppas att han någon gång tänker likadant, samtidigt som jag vet att han förmodligen inte har en blekaste aning om att jag känner så för honom. Jag vill berätta för hela världen, men jag vill inte att någon ska veta, ingen utom han.
Håkan Hellström och Lars Winnerbäck är det enda som går att lyssna på, det enda som får allt att verka lättare och som får en att tänka både tillbaka och framåt. Solstrålarna får mig att undra varför det är så svårt att berätta för honom. Jag vill söka bekräftelse, veta att det finns något att landa på innan jag hoppar. Det enda som finns innanför mina tinningar är hans ögon när de möter mina, leendet som uppenbarar sig på mina läppar. Jag vill ha honom intill mig, men det är så svårt när han inte vet.

SWEDEN KNOW OUR NAME

Gårdagen spenderades som sagt i Jönköping. Vi fikade på espresso house och det finns nog ingenting jag tycker så mycket om som deras is chai, mumma. Jag kom iallafall hem med ett svart hårband, en tröja och en blå blommig body.

LOOK AT THE TROUBLE WE'RE IN

Idag tar jag med mig mina två systrar och åker en sväng till Jönköping. Storasyster Malin kom nämligen i torsdagskväll och stannar till tisdagsmorgon, mycket trevligt. Jag behöver hur som helst lämna tillbaka mina skor som gick sönder häromdagen, vilket betyder att jag var tvungen att gå runt i converse i sexton minus, inte roligt.

CONFESSIONS XI

... Jag älskar brittisk accent, -stop fockin' cryin boys, we're supposed to be a rock n' roll band. - Nowhere man. Finfint.

... Jag älskar nyhetsmorgon, äter alltid frukost framför det på söndagar och på vardagar har jag på det i bakgrunden när jag sminkar mig .

... Ifall jag varit mörkhyad skulle jag endast gå runt i ljusrosa kläder, älskar kombinationen!

... Jag använder i stort sett aldrig foundation på helger och lov, det finns ingen ork till sådant helt enkelt.

... Jag älskar att gå runt i gympaskor, synd att det är så jävla fult annars hade jag kunnat bo i mina.

... För ett tag sedan var jag riktigt folkskygg, hatade platser med många människor och när för mig okända människor tittade på mig, kom dock över det ganska lätt.


27 JANUARI

Ni vet känslan man får när man vaknar och är så trött att man inte ens orkar röra sig? Ungefär så kände jag i morse, då tackade jag särskilt för att det ändå var tjugo minuter kvar tills mitt alarm ringde. I övrigt en ganska slapp dag med endast fyra lektioner - syslöjd, matte, svenska och so.

26 JANUARI

Jag fick ett paket från H&M häromdagen, och jag tänkte faktiskt anstränga mig och visa, men icke, det var för mörkt. En kavaj, ett neongult träningslinne och ett grått oversize linne, som dock blir en klänning på mig var det som kom, och det måste väl vara det enda dåliga med att vara liten, att det finns så mycket fina kläder som inte passar alls.

Nej nu har jag suttit här alldeles för länge utan att göra något vettigt alls. Skäms lite grann, så istället ska jag dra mig mot tv:n, ehhehehe. Masterchef sverige ♥♥, som egentligen heter något annat, skitsamma, onödigt inlägg.

I'M NOT YOUR TOY

Onsdag med solsken och matlagningsprov på hemkunskapen. Jag lyckades också skicka in min gymnasieansökan dagen till ära, passade på när syv var i datasalen i morse. Så det blev natur-natur här hemma som förstahandsval och natur på jensen i Linköping som andra, brabra.
.
bildkälla.
Borde ut & fota i det fina vädret istället för att bjuda på random textbilder hela tiden.

25 JANUARI

En ganska onödig dag egentligen med tanke på att vi i stort sett bara kollade på skol sm, men hockeyhunkar är ju aldrig fel så jag klagar inte, haha. Eksjö förlorade dock båda sina matcher.

Efteråt gick jag och Matilda till spelverket och bokade danstid. Så veckan efter nästa vecka ska vi komma igång igen, det är på tiden minsann. Ikväll väntar aerobics.
bildkälla: unknown


I WANNA PUT YOU IN MY CLOSET

Jag hade en period ganska nyligen då jag avskydde att använda jeans, men det förändrades haha. De till höger alltså, jag funderar starkt på att köpa dem i helgen om jag kommer till en storstad. Från Gina Tricot, och de två andra är ifrån Topshop.

Up next ska jag bänka mig framför Top Model, och imorgon ska nästan alla lärare på någon utvecklingsgrej så vi har endast en lektion sedan får vi kolla på skol sm i hockey och en film innan vi slutar, kanon.


24 JANUARI

Tror ni inte att vi kollade på Saving Private Ryan på so:n idag? Bara början förvisso men ändå. Fick även tillbaka a-delen på matteprovet vi hade förra veckan, det gick inte lika bra som jag ville där heller. Jaja.

Skitsamma om varenda liten stjärna skulle falla

Nu säger jag att jag är klar, även om det inte alls blev så bra som jag ville. Framsida och innehållsförteckning gör jag imorgon på lektionen. Så nu funderar jag starkt på att byta om till mjukisbyxor och göra en ansiktsmask istället.

15:53

Jag tog en paus i kemin och gick ut och gick en sväng, sedan gjorde jag scones och drack te framför tv:n. Men så fastnade jag i Mauro & Pluras kök bara för att Håkan var med, och lite för att jag älskar matlagningsprogram. Nu är det alltså hög tid att återgå till reflektioner angående kolets påverkan på miljön, ehehhe.

GAMMALSVENSKA ♥

Svenska språket </3


23 JANUARI

Jag skulle egentligen uppdaterat igår kväll men det var något fel på blogg.se. Istället tände jag ljus, hämtade choklad och kollade på Saving Private Ryan, i utbildningssyfte eftersom vi arbetar med andra världskriget i skolan. Det vore ju dock bra om man kollar upp att den är nästan tre timmar innan man börjar se den... Jaja skitsamma, en ny dag väntar som jag kommer få spendera med kemi-böckerna, har nämligen inlämning imorgon om kolets kretslopp. Tight jeans, double d's


22 JANUARI

Lördag. Jag passar på att äta frukost länge och köra pilates innan vi åker bort över dagen. Ska se om jag förinställer något inlägg eller om jag bara uppdaterar ikväll.
En finfin bok jag fick i julklapp.


20:44

Såg en massa bilder från P&L 2010 på facebook, och då kom jag än en gång på hur mycket jag älskar festivalsommar! Så vitt jag ännu vet kommer jag dock inte dra någonstans denna sommaren, och det suger litegranna ja. Åh, hoppas på att p&l släpper massa nu de kommande månaderna istället, för det är lätt den festivalen med bäst stämning med tanke på att det är en sådan kulturkrock där, och det är ju det jag är - en kulturkrock.

ALDRIG RIKTIGT SLUT - LARS WINNERBÄCK

"Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting någon roll. Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll. Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt. Nu ska jag passa mig för dem som aldrig gjort som de tänkt. För jag vill aldrig bli en sådan, så har jag lärt mig det igen, det kanske passar någon, men inte mig och inte nu."

21 JANUARI

Finfint hittat hos Karin. Det är fredag hörni och solen skiner, eller den gjorde det nyss iallafall. Därför sitter jag och lyssnar på massa vårmusik som påminner om våren 2009, fint.

WE ARE THE NUMBERS YOU AND ME

Det var spinning med Matilda som stod på schemat idag, gött mos! I och med att det var ny termin var jag astaggad, och de hade ny musik osv. så det var riktigt skönt. Något som är ännu skönare är att imorgon är det fredag och sedan helg.

20 JANUARI

Torsdagar är ganska slappa med bara fyra lektioner, och denna tror jag gick ovanligt snabbt. Antagligen eftersom jag äntligen blev klar med mitt broderi på slöjden (vi tar inget extra för att det blev fult som satan) och för att vi hade rörelse på so:n. Jag satt även 80 minuter med matteprovet, vilket betyder att jag satt över ungefär 20 minuter och ändå inte lyckades klara en jävla pyramid uppgift. Får helt enkelt hoppas på att jag får ett poäng för att jag försökte och rätt på resten så kirrar jag nog mvg ändå.

19 JANUARI

På hemkunskapen idag gjorde vi indiskt, daal & naanbröd haha. Översatt till svenska var det någon linsgryta och typ pitabröd, asgott var det iallafall!

20:39

Jag har precis smällt i mig mackor, hatar egentligen att äta på kvällen men man måste äta efter man har tränat, så jag har väl inget val haha. Imorgon är det onsdag, egentligen en ganska slapp dag så det är nice. Nehe nu ska jag hoppa in i duschen.

Saving her secret for no one.

Sabaton - Into the fire

Hatar sådan musik egentligen, men den var ganska skön sådär. Nej nu ska jag göra lite kemi innan jag drar på aerobics.

17 JANUARI

En helt vanlig måndag. som avslutas framför top model, typ nu.

16 JANUARI

Jag har precis gjort hårinpackning och sådant, gött och nice som de säger i grannbygden. Nu ska jag nog ta något att äta osv. Ikväll är det morden i midsomer, kanon, och sedan ska jag hoppa ner i min renbäddade säng för att orka med en ny skolvecka.

Du lät tågen ta bekymren

Jag har varit i alla städer - Håkan Hellström

Håkan är bäst, alltid, alltid, alltid. Speciellt söndagar som denna.

BLOODY SUNDAY

bildkälla.
Söndag. Jag har en hög med skolarbete som väntar, orkar inte fixa mig, vill fota, vill ut, ska borsta tänderna.

OM DU VAR VIDDERNA SKULLE JAG VARA VINDEN.

Kom, kom min älskade månen är stor
Alla fönster är öppna inatt
Öppna mot världen där kärleken bor
Bara kom, håll mig vaken inatt
Vi är kvar
Vi är tiden som går
Du och jag
Vi gör det igen när morgonen kommer
Eksjö revyn var lika bra som de andra åren jag varit och kollat, finemang. Annars har jag nog inga planer för kvällen direkt, ska missbruka saffranste!


WHERE DID ALL THE LOVE GO?

Saturday it is. Jag ska köra en timmes yoga nu hade jag tänkt och därefter fixa i ordning mig osv. I eftermiddag väntar Eksjö revyn, jag missade förra årets eftersom jag skulle varit på konfaläger men istället var sjuk, så ja.

Kom, fyll min mun med dig


14 JANUARI

Helgen är kommen så att säga, ganska gött ändå. Själv sitter jag förtillfället och lyssnar på Kristian Anttila, finfint. En kass cambild på det också så hörs vi senare.

Utkast: Jan. 13, 2011

Det var egentligen tänkt att jag och Matilda skulle på spinning idag, men när vi väl kom dit kom vi fram till att det inte börjar förrens nästa vecka, good job. Ganska skönt att det är fredag imorgon också, veckan har gått snabbt.

12 JANUARI

Sitter här och försöker anstränga mig till alla läxor, det går sådär om jag får säga det själv. Jaja, bättre att jag sitter nu och gör det lite halvkasst än att ha allt imorgon.

11 JANUARI

Kom hem från träningen för ett tag sedan, riktigt skönt må jag säga. Nehe nu kallar duschen, och så ska jag förska att ta igen diverse missad sömn.

AND IT FEELS LIKE LOVE

Kul att efter två dagar i skolan har jag redan hunnit få tre läxor. Hatar när man är van vid att inte anstränga sig alls, och sedan kommer allt på en gång. Men jag antar att det inte finns något annat att göra än att bita ihop. Ikväll börjar förövrigt aerobicen, har saknat den lite grann så det blir göttans.

10 JANUARI

Så var första skoldagen avklarad. Allting blir som vanligt hur snabbt som helst, och de inbitna rutinerna infinner sig. Vi gick igenom när alla nationella prov kommer, och det är inte förrens nu det slår mig att det kan faktiskt gå åt helvete, haha.

BIKBOK


18:00

Söndagsångest, trött och ont i halsen. Nej jag tror att jag går och tröstäter te och mackor istället, i år ska jag verkligen lära mig att dricka te! Kvällen avslutas framför tv:n med mor min, måndagsavsnittet av drottning offret och morden i midsommer.

9 JANUARI

Så var det sista dagen på lovet, jag tröstar mig dock med att det bara är fem veckor i skolan innan det är sportlov. Fast efter det kommer nationella proven, och sedan är sista terminen på högstadiet avklarat känns det som.

19:42

Det suger att det inte är något bra på tv på lördagar, jag får helt enkelt vara osocial och dra på en film istället.

SECOND BEST IS NEVER ENOUGH

Har madonna på högsta volym samtidigt som jag bakar bröd. Helt sjukt vad jag underskattat den bruden på senare tid, när jag var typ åtta år var material girl min favoritlåt, men sedan blev jag väl för cool för madonna helt enkelt. Nu springer jag istället runt och sjunger falskt till halva the immaculate collection, haha.

8 JANUARI

Precis när jag tänkte gå ut och gå började det regna/blötsnöa/något liknande, åh hatar Sverige. Kan det inte bara vara minusgrader fram tills det bli sådär 18 plusgrader? Hatar slask och regn och plusgrader.

SUMMERTIME GIRLS

Kom på att jag kanske vill ha sommar lite grann ändå. Bruna ben, shorts, nattpromenader, bad, osvosv. Annars slängde jag ihop en spotifylista för ett tag sedan, den hittar ni här.

EVERYONE MUST STAND ALONE

Två bilder från Malin-Alva-photoshooten, kommer upp fler kan jag lova. Nehe nu ska jag göra tomatsås, ikväll står alltså fondeu på menyn.

SCRUBBLE


6 JANUARI

Bjuder på två halvcharmiga bilder från min Oskarshamnvistelse. Nu är jag däremot hemma efter diverse omständigheter, våran buss dök nämligen aldrig upp utan efterlystes? Dock så var våran far snäll och hämtade oss så det löste sig. Nehe, nu känner jag att duschen kallar.

COOLT


Tjaaa, sitter här @ laserlina.
Göttmossss! Jaha här spenderar vi dagarna med allt möjligt trelivligt, som cheerleadingfilmer, alfapet, pizzabullar, och annan mat, ruuligt! Jaha nehe, annars är ju raggningsreplikerna från ec ganska bra, bara så ni vet. Upnext skall vi nog fotelifota lite. Later!


VÄRLDEN ÄR ETT SKÄMT, DET ÄR KULISSER ALLTIHOP.

Drar som sagt till den här bruden senare idag, göttans. Med tanke på det blir det alltså dålig alternativt ingen uppdatering de följande dagarna. Nej nu ska jag sminka mig och packa.

CONFESSIONS X

... Jag har en bula på min högra sida av pannan, och har haft den sedan jag var typ 5 år. Fick den utav en kubbpinne i huvudet...

... Jag har en pigmentfläck på ryggen mellan skulderbladen, det är som en vit prick som jag haft i säkert sex år nu.

... När jag bli gammal ska jag bara sitta och äta, haha! Då spelar det ingen roll om man blir tjock eller inte utan då kan man bara njuta av massa god mat.

... När jag köper nya kläder låter jag alltid prislappen sitta kvar ända tills jag använder plagget.

... Jag kan aldrig bestämma mig om jag ska använda flytande- eller pulverfoundation, så jag kör typ varannan dag.

... Jag har väldigt svårt för pedagogiska människor, klarar helt enkelt inte av när folk pratar till en som om man är efterbliven...

2 JANUARI

Jag satt och kollade igenom blogginlägg från januari förra året, och det är lite läskigt att se hur fort allting förändras egentligen. En del saker till det bättre och annat till det sämre. Jaja, nu sitter jag och kollar tågtider till Oskarshamn. Det bestämdes nämligen lite halvspontant att jag och syster drar dit imorgon. Bra, för jag har inte träffat repet sedan sonisphere..

1 JANUARI

Körde på silverglittriga naglar till nyår. Det hade säkert varit finare om jag hade orkat ta bort det röda som jag hade till jul innan jag målade över, men jaja ganska party ändå. Förövrigt har jag inte hunnit göra så mycket så här första dagen på året, sov länge och åt sen frukost.

GOTT NYTT ÅR

Jag älskar fyrverkerier, så jävla fint. De gav mig verkligen hoppet om att 2011 ska bli ett bra år. Jag ska anstränga mig till tusen och inte sumpa bort alla chanser. Nu ska jag inviga det nya året med skönhetssömn hade jag tänkt.

RSS 2.0