30 SEPTEMBER

Spinningpasset är avklarat, efter de första tio minuterna trodde jag att mina lårmuskler skulle svika mig, jag var seriöst beredd på att gå ut. Men så satte jag mig ner en stund istället och strax där efter kom endorfinerna och då hade jag kunnat hålla på föralltid. Så det blir säkert fler gånger, haha.

Ska passa på att uttrycka min kärlek till duschcremen nedan, den luktar asgott plus att den är orange. Finns det något dåligt med en orange duschcreme liksom?!

THIS TIME BABY I'LL BE BULLETPROOF.

Vi fick tillbaka våra prov på so:n idag, och våran lärare jonas började med att berätta vad man gjort för att få det betyget osv. och jag tänkte verkligen hur jävla besviken jag skulle bli när jag fick mitt och såg att det var typ g+ eller något. Men så skulle han läsa upp en uppsats som var mvg, hur jävla glad tror ni inte jag blir när jag hör den första meningen och inser att det är min?! Åh fyfan det gjorde min dag, kunde inte sluta le tills han hade läst klart, haha.

Nu måste jag dock ladda tyska, imorgon har vi uppsats-skrivning 50 minuter som ska vara väldigt avgörande för betyget, och med tanke på att tyska är det enda ämne jag har mvg i känns det ganska dumt att sumpa det. Ska även testa på spinning för första gången idag med matilda, kommer antagligen trilla ihop efteråt men det är så jävla värt det. pussssss.

29 SEPTEMBER

Idag på morgonen kände jag bara hur otroligt seg den här onsdagen skulle bli, men det visade sig inte vara så farligt ändå. Intresseval, hemkunskap, matte, biologi och fysik. Ganska misslyckat att andra hemkunskapsgruppen fick göra kladdkaka dock, men vi tog igen det i sjuan så jag överlever. Nu måste jag göra so, fast jag funderar på att gå ut och gå först.

21:03

Idol är på i bakgrunden, måste bara säga hur mycket jag älskar elin. finlandssvenska ♥, haha. Aerobicsen var inte alls så jobbig som jag trodde, visst man svettades men den jag och mamma var med på på Öland var betydligt jobbigare. Nu är det House.

28 SEPTEMBER

Får väl börja med ett grattis till Hilda som fyller femton idag, hoho. Det råkar också vara så att en viss Peter London blir 29(?). Skoldagen gick mycket snabbare än väntat vilket vi tackar särskillt för, och nu måste jag verkligen göra klart hemkunskapen tills imorgon. Funderar även starkt på att följa med Vendela på aerobics ikväll.

17:22

Nytt från HCSS, och jag har inte annat att säga än att det som vanligt är förjävla bra. Sätter sig gör den också. Nya albumet Split you lip som skulle släppts i början av nästa år, kommer nu 26 november vilket känns ganska awesome.

DON'T TALK ABOUT WHITE WINE.

Halsduk - Bikbok, Trosor & Vantar - Gina Tricot, Örhängen - H&M.

Detta var alltså vad som införskaffades igår, har velat ha en sådan halsduk ända sedan förra hösten - gos. Velade även som satan angående tre tröjor på gina men köpte inte någon av dem, sedan var det en tröja på cubus som hängde så högt upp att jag fick inte ner den och kunde prova, HAHA. Sorgligt.

Annars har det varit en vanlig måndag överlag, gick dock iväg från so:n för att det var någon danssak man kunde gå på om man ville, men jag kan inte påstå att det var speciellt givande. Ska byta om och äta nu och sedan är det vanlig dans. Det påminde mig också om att jag skulle bränna skiva till det, kan ju vara bra om jag gör det då.

Har somsagt spenderat större delar av dag...

Har somsagt spenderat större delar av dagen i Linköping, älskar det staden alltså. Hade lätt letat gymnasium där om det inte var för att mamma säkert hade tvingat mig att bo hos mormor & morfar. Vi hann iallafall med både ikano, en sväng på stan och ett besök hos morföräldrarna. Visar vad jag köpte imorgon i och med att jag inte orkar sätta mig vid datorn. Det fanns dock inga easytones i min storlek, mycket sorgligt. Får helt enkelt köpa hemma utan rabatt. Ska hoppa i badet med blondinbellas bok och raka benen när jag kommer hem, i och med att sommaren är slut och jag inte har någon pojkvän har det varit lite dåligt på den fronten. /elin


22:26

Åhh, har en massa ljus tända och har precis tittat på Valentine's day. Bästa pyjamasen är på och jag ser i övrigt förjävlig ut. Det är i stunder som denna som jag inte bryr mig överhuvudtaget om att jag är så jävla osocial och bara sitter hemma. Alla andra får göra vad fan de vill och tycka att jag är tråkig om det är det de vill. För jag är hög på choklad, hög på kärleksfilm och hög på värmen från ljusen. Ska försöka att inte sitta uppe alldeles för länge, somna lycklig och vakna pigg för att åka till Linköping klockan nio.




CONFESSIONS IV

... Jag lånar kläder av alla i familjen, pappas skjorta, alvas kofta, mammas jacka osv.

... Jag älskar alla filmer med Julia Roberts, eller iallafall de jag har sett - pretty woman, runaway bride osv.

... Jag är jätterädd för hjärt- kärlsjukdomar, trodde även att jag hade högt blodtryck jättelänge ända tills jag kollade upp det.

... Jag duschar alltid kallt, vad är poängen med att duscha varmt så man är svettigare efter man har duschat än innan? Dessutom sliter det mindre på håret när man duschar kallt, det finns en myt om att man får glansigare hår samt att man bränner mer kalorier.

... Julbords-rester måste vara bland det godaste som finns, det finns inget bättre att värma maten till lunch dagen efter...

... Jag är väldigt noga med mina tänder, och använder eltandborste, tandtråd, tungskrapa osv.

... Folk påstår att jag äter långsamt, men vad är grejen med att äta upp allt på två sekunder? Då hinner man knappt känna vad det smakar.

... Jag har en dålig vana att mima med i låtar när jag är ute och går/springer. måste se ganska fult ut.

... Smultron-balsam måste vara en av de saker som luktar godast i hela världen, använder det däremot inte själv.

25 SEPTEMBER

Sitter och försöker göra hemkunskapsutvärdering av matlagningsprovet, men jag har kört fast lite grann. Jag får däremot säga att den praktiska biten gick finemang, piroger samt smulpaj med vaniljsås var det som stod på menyn. Nej nu funderar jag starkt på att gå en promenix för att få lite frisk luft. Min mor insåg också att det var rabatt på easytones nu så det hade jag tänkt att införskaffa imorgon i Linköping. Så slipper jag gå runt och vara avundsjuk på diverse andra, haha.

10:37

Lördagsmornar är bland det bästa som finns, vaknade senare än 6 för engångsskull och gick ner och gjorde scones, haha. Nu har jag suttit här en bra stund, itunes håller på och krånglar och det kan man ju bli ganska störd av ja.


20:01

Det blev oväntat mamma-dotter kväll, pappa åkte iväg och syster var och kollade på handboll. Efter ett tag satte vi även på lite earl and dallas i bakgrunden. Fondue + mamma + musik = ♥
Nu ska jag bänka mig framför tvn.

24 SPTEMBER

Fridayyy it is, känns som att det nyss var tisdag men att veckorna går snabbt är väl det sista att klaga på. Efter skolan hade evelina bokat tid åt sin födelsedagspresent som hon fick av oss - piercing i naveln. Så matilda, emma, elin och jag följde med henne, och det blev iallafall jättefint.

Ikväll blir det fondue för första gången den här säsongen, höststämning - ja. Synd att det är så sjukt onyttigt dock, men det är ändå inget man äter varje dag liksom. Nu ska jag inte sitta här längre utan göra något mer vettigt.
måste beställa min fjärrutlösare snarast så jag slipper bjuda på dåliga random bilder.

23 SEPTEMBER

Sista lektionen på torsdagar är som alltid 70 minuters so, och dagen till ära hade vi som sagt prov. Kändes dock som det mesta på frågebiten satt, analysera/motivera/reflektera-frågan gick sådär. Jag började bra och vävde in diktatorer osv. men sedan skenade det iväg åt något helt annat håll och jag visste inte hur jag skulle avsluta det. Men det är bara att hoppas på det bästa.

Idag är det däremot tyska och engelska som gäller, men det är ganska lugnt med det ändå. Ska även försöka komma ut och springa i och med att det är fint väder ute. Bjuder på en gammal bild från Berlin också.

20:24


Har inte hunnit blogga tidigare idag,
kom inte hem förrens fyra eftersom jag för engångsskull socialiserade mig en stund efter skolan. Sedan har jag pluggat so hela tiden med paus för att äta, träna, duscha och titta på halv åtta hos mig. Idol står på i bakgrunden så jag ska fortsätta titta på det för att efter det inse att jag fortfarande inte kan so:n, men det är inte så lätt när man har hela världshistorien, ideologierna, riksdagen och allt i samma prov direkt...


19:32

Känner att jag borde ägnat den senaste halv timmen åt so i och med att vi har prov på torsdag, men det är lättare sagt än gjort märker jag. Nu väntar istället en kväll med tvn - halv åtta hos mig, idol och säsongsstart av House.

YOU'RE A LIAR, YOU'RE A CHEATER, YOU'RE A FOOL.

Förstår inte varför bloglovin vägrar fungera?! Det gör mig ganska deprimerad, så jag hade tänkt att gå ut och gå en sväng. Förresten så ringde en undersökningsmojj innan som tydligen skulle lagras i Holland och frågade massa askul frågor, haha kanon. Nu bjuder jag på en mycket bra låt som vi lyssnade på på idrotten, bara för jag har lyssnar alldeles för lite på volbeat sista tiden. Ska tillägga att facebook-grattis är bland det bästa som finns!

Still counting - Volbeat

BIRTHDAY

Detta var vad som väntade när jag gick ner imorse, våfflor med drottningsylt och vispad grädde, hihi. Och tända ljus och paket. Min mor var lite halvt förkrossad när jag inte ville ha frukost på sängen, men kom fram till att det blev bäst om jag fixade mig innan allting ändå. Jag fick presentkort till en fjärrutlösare och en bok av mamma och pappa, och SOLO och örhängen av Alva. Örhängena ska jag dock byta, för jag är otacksam... Haha.

Det första som väntade i skolan var skolfoto, självklart lyckas jag le som en gris på portättfotot. Sedan efter tjugoett på idrotten gick vi på en föreläsning om doping och sådant, ganska segt men ändå. Därefter lunch och sedan var det bara bild och tyska och efter det slutade vi. Då gick Matilda och jag till spelverket för att fixa plats och komma igång med dansen igen. Därefter begav jag mig till tandläkaren, som gav mig goda nyheter med att nästa gång jag ska dit får jag fylla ut mina hörntänder - awesome.

FEATHERS.

Ur & Penn 29 respektive 79 :-

Skulle inte alls tacka nej till dem ovan, hittade dem på en alldeles nyfunnen blogg - esmeralda nilsdotter. Det blir den fjärde bloggen jag följer från modette, älskarrrrrrr. Måste helt enkelt ta mig till en storstad snarast, och med lite tur blir det linköping på söndag.

Nu: Halv åtta hos mig.

20 SEPTEMBER

Så det blev en borgerlig regering, men något som jag borde störa mig mer på är att SD faktiskt fick mandat. Istället sitter jag med Bon Iver spelandes hur högtalarna, skolan slutade för någon timme sedan. Helt okej dag ändå, syv kom på engelskan vilket var sista lektionen och snackade gymnasieval. Kanske vore bra att börja kolla på det där snart, så jag inte står sista dagen och inte har bestämt min än. Just nu lutar det dock mest åt natur, men i och med att jag vill bort från träcity borde jag gå något som inte finns i närheten så jag får bidrag, haha.

Imorgon, min födelsedag till ära, är det skolfoto. I och med det var jag tvungen att boka om min älskade tandläkartid, men det blev bara uppskjutet tills eftermiddagen så det är lugnt. Dock så betyder det att jag måste tvätta håret, jag som hade tänkt att skjuta upp det en dag till, haha.

SUNDAY BLOODY SUNDAY.

Söndagar är ganska bra, jag har inte gjort något över huvudtaget idag och ändå är klockan bara strax två så jag har en massa tid att fortsätta med det. Sjukt trött är jag dock, hatar att jag inte kan sova länge på morgonen får helt enkelt gå och lägga mig tidigt ikväll.

Hade tänkt att titta på valvakan ungefär hela dagen också, men jag orkar inte. Det känns ganska skumt att hela valet är slut imorgon, jag som de senaste veckorna har blivit ganska besatt liksom. 

KATE NASH - BIRDS

Right birds can fly so high, and they can shit on your head,
Yeah they can almost fly into your eye and make you feel so scared.
But when you look at them, and you see that they're beautiful,
That's how I feel about you.


11:23

Jag har numera ordning och reda på mina smycken.


PULL YOUR SOCKS UP.

699:- Nilssons

Skulle inte tacka nej till skorna ovan alltså, jag vet att andra bilden är tagen från Kenzas blogg, och jag vet att det är ganska patetiskt att vilja ha något som en storbloggare har, men ändå assnygga. Kanske något att lägga födelsedagspengarna på?

REMEMBER ME.

Nu är det Din nästa stadsminister på tv4 som gäller, innan blev det Remember me med Robert Pattinson, mycket bra film det där och då är jag ändå inte speciellt besatt av tidigare nämnd människa eftersom jag inte sett någon av twilight filmerna.  Jag lyckades även klämma i mig en marabou premium cocoa orange, haha. Nej nu tror jag reklamen är slut.


19:03

ascool tårta ja, fick pengar av mormor & morfar och farmor & farfar, smyckeskrin av kusinerna och blondinbellas bok av syster Madeliene med familj. Kalas, nu ska jag fortsätta vara oscocial och sätta på en film.

18 SEPTEMBER


YOU'RE ONE IN A MILLION BABE.

God morgon, det är lördag och det vankas släktkalas. I och med att Alva fyllde år i söndags och jag fyller på tisdag har vi så länge jag kan minnas firats samtidigt. Nej men om jag skulle gå och borsta tänderna och fixa mig istället för att sitta här. Kanske slänger upp dagens klädval senare, om jag bestämmer mig någon gång, det lutar dock åt högmidje-shortsen jag köpte i Berlin, som jag fortfarande inte använt.
Så länge bjuder jag på en till sådan där riktig awesome-låt.

One in a million - Guns n' Roses

18:19

Kusinerna är en timme försenade, inte mig emot dock eftersom det gjorde att jag hann göra hårinpackning. Mycket välbehövligt, mitt hår blir torrt jättelätt nuförtiden. Dessförinnan var jag ute och sprang, med mammas mp3 eftersom jag tror att jag har förstört min ipod. Jag uppdaterade itunes innan och då blev den helt cp. Höll även på att dö för att jag inte väntade tillräckligt länge efter jag hade ätit, mådde illa halva vägen ungefär, det måste vara ett mirakel att jag tog mig igenom hela rundan. Jag frös efteråt också, även att svetten rann i pannan, inte en aning varför.

Nu ska jag försöka laga ipoden, kommer inte klara mig länge utan den alltså, samt läsa lite bloggar och sådant. Därefter väntar tacos, mumma.


17 SEPTEMBER

Vaknade vid fem imorse och kunde inte somna om, mamma som är förskyld hostade och höll på, sedan kom sopbilen och inte långt efter det ringde alarmet och det var dags att gå upp. Med andra ord är jag inte speciellt pigg. Ikväll kommer iallafall mina kusiner som sagt, så jag tänkte att det var lika bra att uppdatera nu ifall jag inte hinner eller orkar senare.

Vi har hunnit ha a-tid, eller ja mestadels so, engelska och svenska än så länge. Vi har även haft skolval, kanonnnnnnnn. Nej nu måste jag rusa tillbaka för tyska och idrott.

19:18

Lyssnar igenom Håkans två nya låtar, Saknade te Havs hade jag redan hört en gång och då var jag faktiskt lite besviken, men när man väl lyssnat igenom dem några gånger så kommer man på -  hallå, det är Håkan Hellström, det kan inte vara annat än bra liksom. Ni hittar dem här om ni inte hört dem förut.

Från början var det också tänkt att jag och elin skulle dragit ner till Göteborg och scandinavium, men eftersom vi är ganska sega av oss så är det slutsålt... Än så länge finns det dock kvar i Stockholm samt Lund, men ultimatumet är ju en göteborgare i Göteborg alltså.

Nu blir det som vanligt Halv åtta hos mig, idol och första timmen av Debatten. En kväll med tv4 helt enkelt, haha.


18:10

Jag kände att jag var stel och trött i hela kroppen så jag hoppade i badkaret igen, med alldeles för mycket skum. Så jävla skönt att bara koppla bort omvärlden ett tag och läsa i gömda, haha. Jag försökte faktiskt sova en stund efteråt också, vaknar om nätterna hela tiden - asjobbigt, och med tanke på att mina kusiner kommer över helgen är det inte säkert att jag kommer få sova så mycket heller. Men det visade sig att det är fysiskt omöjligt för mig att sova dagtid...

Ska bjuda på en sjukt härlig låt innan jag går ner och fixar varm choklad eller något.

Åkrar och Himmel - Björns Vänner

16 SEPTEMBER

Somsagt hade vi bara slöjd och matte idag, därav slutade vi klockan elva. Ungefär vad jag behövde, har både tyska och so tills imorgon och jag har inte rört böckerna än. Men först hade jag tänkt att fixa något att äta, och så länge kan ni får en länk till en spotifylista jag missbrukat den senaste tiden, inte alls sådant jag brukar lyssnar på men ändå härligt på något sett. Ni hittar den här iallafall.

15 SEPTEMBER

Införskaffade den ovan på Lindex innan idag, för 179 riksdaler. Hade egentligen velat ha den vita som Victoria hade, men den fanns dock inte i min storlek. Utfrågningen på tv4 står på i bakgrunden, borde egentligen sett det igår med men jag var alldeles för trött. Nej nu ska jag titta klart och sedan gå och lägga mig.

My heart is beating like a jungle drum.

Måste börja med att säga att rostbröd är så jävla gott, det var jätte längesedan jag åt det, men så hade mamma köpt hem något lantbröd - mmmmmmh. Haha.

Skoldagen började iallafall med intresseval - dans, följt av hemkunskap, sedan matte och avslutningsvis biologi och fysik. Får tillägga att Mikael är betydligt bättre fysiklärare än Solweig man lär sig saker hör och häpna. Det har även befunnit sig en massa politiker på skolan hela dagen, och jag säger det igen - jag älskar valet. När Jonas sa i våras att vi skulle jobba en massa i so med det var jag verkligen bara nej jag kommer aldrig lära mig vad partierna står för, men nu är det askul. De var väldigt duktiga med att förklara, argumentera och försvara sig får jag ändå säga.

I'LL BE ALRIGHT BY JUST BEING A FOOL.

FÅR-INTE-NER-NÅGRA-ORD-I-FÖJLD.

18:25


Svar - ja det är höst.


16:32

Letade efter en vit glest-stickad tröja, som den som Hilda har! Hittade ingen... Däremot hittade jag lite annat pill. Nu har tiden sprungit ifrån mig, måste träna. Känner dock att jag inte har något energi överhuvudtaget, måste verkligen ta igen diverse missad sömn, med andra ord gå och lägga mig tidigt.

13 SEPTEMBER

Det regnade konstant hela morgonen och förmiddagen, men det var faktiskt ganska mysigt att cykla till skolan i regnet. När jag åkte hem däremot var det nästan sol. Ser ut som att denna veckan inte kommer vara så farlig den heller, på torsdag är det nämligen utvecklingseftermiddag så vi har bara slöjd och matte, helt okej.

07:38

Jag kunde verkligen inte somna igår, sådant är hur jobbigt som helst. Är säker på att jag vände mig minst hundrasjuttioelva gånger. Vaknade och hade inte en aning om vad jag skulle ha på mig, sedan ville mitt hår inte samarbeta, nu var jag tvungen att sätta mig här och skriva ut en bild som vi ska ha på tårtan på lördag på vårat släktkalas. Hade egentligen tänkt att gå till skolan, men så kom jag på att jag inte orkade därav hinner jag detta. Men nu måste jag faktiskt skynda mig.

THE PROPOSAL

Det blev the proposal och en marabou premium, jag måste seriöst sluta se kärleksfilmer. Det går inte, varje gång bliR jag alltså riktigt deprimerad bara för jag inte har någon. Ni anar på riktigt inte hur desperat jag håller på att bli... Jag måste även sluta äta choklad hela tiden, jag kommer dö i en hjärtattack eller något liknande. Nu ska jag bädda rent i min säng, borsta tänderna osv. och därefter kanske läsa lite till i gömda innan jag går och lägger mig.

18:21

Kände att jag använder bubbelbadkaret alldeles för sällan, så jag tände en massa ljus och tog med mig gömda av Liza Marklund och la mig i badkaret. Sedan smorde jag in mig med bodylotion och tog ren pyjamas, nu sitter jag här med ansiktsmask. Jag älskar söndagar helt enkelt. Ska skölja av ansiktsmasken nu och därefter lutar det mot att avsluta dagen med en till film. U-N-D-E-R-B-A-R-T.



16:36

Det började regna när jag var ute och gick, så självklart såg jag ungefär ut som en slickad katt när jag kom hem. Istället tittade jag på Bröllopsfotografen, nu måste jag seriöst gå ifrån datorn och göra något vettigt ett tag. Återkommer antagligen senare.


.

Har spenderat förmiddagen med att spela wii, haha. Jag vinner över Alva hela tiden, asgrymt. Nu har vi tagit en paus så jag tänkte gå ut och gå en sväng, men först måste jag ta något att dricka - törstig som satan.

09:34

...Och så här fint var mitt paket, haha.
Sedan fick hon även ett wii och lite pillidill, nu ska jag fixa frukost innan en massa fransyskor kommer hit. Eller en fransyska och en svensk som bor i Frankrike, de kommer dock få leva med att jag är osminkad. Det är söndag liksom, så jag tänker säga något i stil med je'm appel Elin  och sedan hålla mig undan, haha.

12 SEPTEMBER 1998

Grattis på födelsedagen sweetheart. ♥


You won't fool the children of the revolution.


Döskalle-örhänget på första bilden är ett av de två par örhängen jag köpte till lillasyster i namnsdagpresent, det är stabilt att köpa saker till andra som man sedan kan låna själv. Ska gå och byta tröja nu eftersom jag tydligen måste vara utomhus...


Jag släpper din hand för ett helt vanligt återfall.

Saturday it is, kommer inte bli någon uppdatering eftersom eftermiddagen/kvällen kommer spenderas ute i Hulu någonstans utanför Bellö för något kräftskiveliknande.
picsisabella

I GOT TO HAVE YOU.

Jag upprepar mig med att säga att det är för jävla skönt med helg. Känns som jag läst det på hur många bloggar samt facebook-statusar som helst vid det här laget, men ja helg är bra. Efter tyska och en idrottslektion med innebandy var det dags att cykla hem igen, min mor klagar på att jag åker hem och äter när vi betalar skatt för skolmaten haha. Därefter sprang jag en runda för att sedan duscha och tvätta håret. Efteråt blev det hemmagjord-pizza till middag, måste vara bland det godaste som finns. Nu ska jag byta datorn mot tv:n och idol.

10 SEPTEMBER

Sitter hemma på lunch och har gjort toast, hoho. Nu på morgonen hade vi so redovisning, kan ju lugnt säga att min grupp var långt i från bäst, men ja nu har vi gjort det iallafall. När jag är tillbaka väntar tyska och idrott och därefter slutar vi, brao. Tackar särskilt för att det är helg också!

Nej nu ska jag äta upp och sedan cykla tillbaka till skolan, så länge får ni en idol-favorit än så länge. Mycket ovanligt att jag gillar kvinnliga sångare, men ja. Såg även att sångaren i pearline var med igår, ganska coolt faktiskt.

9 SEPTEMBER

Som vanligt nuförtiden gick skoldagen ovanligt snabbt, kan bero på sovmorgonen, långlunch eller att vi slapp svenskan för att istället gå till han som hade en-manna-teatern förra veckan, som gjorde lite kroppsspråk-övningar och sådant. Det ledde iallafall till att vi bara hade slöjd, matte och so. Nu måste jag ägna tid till tyska glosorna, och diverse andra saker.

CONFESSIONS III

... Jag hatar när folk inte äter frukost. På riktigt, frukost är dagens viktigaste mål så det så!

... Det är i stort sett omöjligt att se mig helt fixad en söndag. Går alltid runt osminkad med mjukisbyxor osv.

... Jag älskar tidningar. Elle, VeckoRevyn, SOLO, Topphälsa, Amelia, Smålandstidningen - you name it.

... Jag hoppas för mycket på framtiden. Tänker jämt att allt kommer vara så jävla mycket bättre, kommer säkert inte hända. Jag kommer sitta med en chokladkaka i handen och dö ensam, eller något liknande.

... Jag tittar alltid på vad andra handlar när jag är i mataffärer. Askul att gissa hur de har det hemma, vad de äter osv.

... Jag är besatt av vadmuskler. Åh så jävla snyggt - på båda könen. Förstår inte riktigt varför jag inte belönades med detta...

... Ibland väntar jag äckligt länge med att tvätta håret. Dels för att det sliter och dels för att mitt hår inte blir flötigt så lätt.

... Jag vill ha en låt skriven om mig. Som den här, den här eller den här.

8 SEPTEMBER

Blev ganska slapp dag i och med att vi slutade en timme tidigare, började med intresseval - dans, följt av hemkunskap där vi gjorde curry kyckling och ris, sedan en matte lektion som gick ovanligt snabbt och istället för att avsluta med två no lektioner blev det bara en film.

7 SEPTEMBER

Får väl börja med att erkänna hur avundsjuk jag är på alla som befinner sig i huvudstaden för att se Ozzy idag, sedan att det är Crashdïet som är förband gör ju inte att jag vill vara där mindre. Men jag får väl glädjas över att det bara är två veckor kvar tills min födelsedag istället.

Annars är det en ganska vanlig tisdag, har inga läxor som behöver göras förrens till på fredag. I och med att vi slutar tidigare imorgon på grund av marknaden, lyckades jag bli av med både biologi och fysik. Kanon. Nu ska jag fortsätta lyssna på ozzy's setlist och känna avundsjuka, för att senare avsluta dagen med Halv åtta hos mig och säsongspremiären av Idol.

6 SEPTEMBER.

Dagens.

Kände mig som världens största fjortis i och med hudtightsen, kul att de rispades sedan också, grattis elin du har här med blivit fjortisstämplad. Nytt skärp och knästrumpor från H&M iallafall. Skoldagen flöt däremot på ovanligt bra, och det gillas.

Ska nu bege mig ut och springa runt sjön, innan min energi går förgiven. Kvällen är en riktigt tv-kväll med säsongs-premiär för världens bästa program - Halv åtta hos mig! Sitter nog kvar efter det med för att kolla Biggest looser sverige. Kanon.

I love playin' with fire, but I don't wanna get burned.

bildkälla

Tog en kopp kaffe, gick runt sjön, satte mig här. Det var så sjukt länge sedan jag drack kaffe, åh asgott. Ovan ser ni en tecken på att man kan bära baseboll-jackan på ett snyggt sätt, så jävla fult att alla fjortisar går runt och ser likadana ut. Anyhow, ska hoppa in i duschen och gå och lägga mig tidigt.

THREE SONGS OF TODAY.

Pieces Of What - MGMT

Califonia Paradise - The Runaways

Resurrection Love - Babylon Bombs



5 SEPTEMBER

bild tagen igår.

Scones och nyhetsmorgon. Börjar bli en tradition för söndagsmornar, ganska bra sätt att slippa söndagsångest faktiskt. Hade nyhetsmorgon på i bakgrunden ända tills det slutade, mycket underskattat program det där. Annars så har jag pillat i mitt rum ett bra tag nu, men så kände jag hur tröttheten kom och slog till mig rakt i ansiktet. Så jag tog en så kallad paus framför datorn.

Hello world I'm your wild girl, I'm your ch-ch-ch-cherrybomb.

Kvällen förgylldes med The Runaways, har velat se den sedan juni typ men det har aldrig blivit av. Nu tog jag tag i det och jag måste säga att den var för jävla bra. Älskar musikfilmer, även om de är lika jobbiga som This is Spinal Tap, jag har dock bara sett slutet på den men ändå.

And in the pourin rain, you can count on me.

Har suttit i typ en timme och försökt få ihop ett inlägg, det går inte. Orden flyter inte. Ska tvinga min syster att fota nu bara för det verkligen var år och dar sedan. Efter det ska jag gå till till konsum och köpa choklad. Hallå, det är lördag. Lördag betyder film och choklad, så det så.
Sådant här är också mycket bra lördagar som denna.


4 SEPTEMBER

Invigde de ovan ganska direkt efter att jag kommit hem, duschade, fixade, åt. Återkommer när jag har något vettigt att skriva.

10:26

Lyckades faktiskt somna om efter att jag vaknat vid 6. Awesome, sedan gick jag ner och åt frukost, fixade mig och fixade lite i mitt rum. Nu ska jag följa med min far och handla och därefter köpa nya löparskor med mami. Det är bra att jag umgås med mina föräldrar liksom, haha.

Sedan är det såhär att jag har bytt tillbaka:

was I right ?



3 SEPTEMBER

Denna dagen har bara flugit iväg, även att det var imorse som jag verkligen tänkte vända mig om, blunda och sova några timmar till när alarmet ringde. Efter skolan gick jag, matilda, elin och emma hem till evelina för att ge henne sin födelsedagspresent såhär nästan en månad efter... Hon fick iallafall presentkort på primetime så hon kan gå och pierca naveln om hon vågar :D
Jag är förövrigt lite avundsjuk på flickebarnet också för inatt åker hon nämligen till mallorca.

De senaste timmarna har jag och min far ägnat åt att sätta ihop min spegelbyrå. Vi var så jävla tröga i början och inget blev som det skulle, men när vi väl kom igång gick det ganska snabbt, och asfin blev den. Nu ska jag gå och lägga mig tidigt så jag är utvilad imorgon, äntligen får jag sova hur länge jag vill liksom. Kommer säkert vakna vid sju eller något som vanligt bara för det. Godnatt ♥

2 SEPTEMBER.

Haha ni anar inte hur lång tid det tog att skriva inlägget nedan, jag blev avbruten, gjorde andra saker och glömde bort vad jag skulle skriva hela tiden. Men ja sådan är jag. Blev väl lite påverkad av sista lektionen, 70 minuters so, där vi snackade mycket val och sådant.

Efteråt drog jag ner till centrum för att köpa presenter till syster yster, som har namnsdag imorgon och fyller år om tio dagar. Min gode vän Ludwig var snäll och följde med, vi träffades inte en enda gång på hela sommarlovet så det var väl på tiden att vi umgicks lite, haha!

Jag har även gått runt sjön, låtsas att jag fortfarande är så förskyld att jag inte kan träna. Men jag ska ta tag i det där snart, och nu har helt plötsligt hela dagen sprungit iväg utan att jag har gjort någonting egentligen. Tackar särskilt för att helgen anländer imorgon.

VALSNACK

Valet är ju en sak som det snackas ganska mycket om i sådana här tider, och jag kom på att jag älskar det. Nackdelen är ju dock att jag inte får rösta än, men jag försöker trösta mig med att jag kommer få rösta nästa val. Då råkar det till och med vara så att det är på min födelsedag, haha.

Jag hittade däremot ett inofficiellt riksdagsval på facebook som jag gjorde istället, och saken är att när man har röstat får man se statistiken. På första plats ligger nu moderaterna med 24 %, följt av socialdemokraterna på 19 % och på tredje plats... sverigedemokraterna !? När man sedan kollar på de olika åldersgrupperna så visar de att de flesta som röstat på dem är under arton. Vafan då hoppas jag att det är oseriöst annars är det stört, och då har jag verkligen en anledning att klaga på dagens ungdom. Rasistjävlar...  Resten är ganska förutsägbart, att 35-45 åringarna  röstar på moderaterna och de äldre på socialdemokraterna.

Jag trodde annars att dagens ungdom skulle rösta på typ piratpartiet, eftersom de vill ladda ner. Ludwig förklarade dock för mig att han är piratpartist på grund av FRA-saken, dvs. att han inte vill att det ska vara lagligt att avlyssna samtal, titta vilka hemsidor man besöker osv.

Sedan den här saken med sverigedemokraternas valfilm... Egentligen tycker jag inte att de borde visa den överhuvudtaget. Den framhäver det de vill ha sagt på ett väldigt övertygande sätt, så jag tror att många lättpåverkade personer kommer gå på det.
Ovanstående är de högst rankade kommentarerna på youtube angående reklamfilmen. Den nedersta är så jävla klockren, (norskar ♥) - Svenska vänner! när någon (?) har stämt SD, ta bussen/flyget eller bilen till Norge så bjuder vi på öl och brudar, haha!

Det blev ett långt och antagligen för många ointressant inlägg, men jag kände för att skriva av mig och då blev bloggen ett offer. Om det förövrigt har till saken att göra så är jag, med den kunskap jag besitter, socialdemokrat.

11:42

Sitter hemma eftersom vi har långlunch varje torsdag och fredag. Vi har iallafall hunnit ha slöjd, samt gått på en en-manna-teater istället för att ha matte. Tyckte att jag kunde slänga in ett inlägg nu så att jag verkligen kan bortprioritera datorn senare idag. Nej men om jag skulle stänga av datorn så jag inte kommer försent kanske.
pic: niotillfem


21:29



pic: lesretrouvailles

pic: nicolettesara

Finfina bilder som jag hittade hos niotillfem. Insåg att eftersom vi har sovmorgon imorgon kan jag vara uppe hela natten, haha. nej skämt åsido så ska jag göra so samt kolla igenom lite bloggar och sedan gå och lägga mig.

Utkast: Sept. 1, 2010

Enligt almanackan är det numera höst, dvs. tjocka tröjor, värmeljus, mörka eftermiddagar, filmtittande, kaffe, varm choklad och chai latte. Ganska bra med andra ord. Sedan är det faktiskt bara 20 dagar tills min födelsedag, jag som hade kommit på massa saker som jag skulle önska mig har glömt bort det mesta.

Skoldagen började med skoljoggen, men jag gick bara. Det är ganska skönt att börja dagen med att gå en sväng, särskilt när det är lite höstväder. Nu åkte farfar precis härifrån, jag har skrivit lite åt honom. Väldigt intressant faktiskt, om hur folk resonerar till potatis. En del menar att eftersom det är kolhydrater ska man avstå, medans andra säger att eftersom man behöver kolhydrater är potatis den bästa källan.

Om vi nån gång, nånsin blir som dom...

Fick låten på hjärnan på fysiken bland allt atomsnack. Fanns bara live versioner på youtube, och så denna då, duktig flicka må jag säga.

RSS 2.0