I miss the ocean when I go to sleep.

onsdag alltså.
sista timmen i skolan var faktiskt ganska trevlig, dels så fick vi tillbaka våra kemiprov och VG+ sitter ju inte helt fel alltså!
sen fick vi även våra omdömen där det bland annat stod att jag hade höjt mig till VG i so, och det gjorde ju min dag kan jag säga!
imorgon är det skärtorsdagen, om jag ska vara riktigt ärlig vill jag också klä ut mig till påskkärring och busa en massa, men nej jag behärskar mig.
första april är det också, usch jag kommer glömma det och bli så jävla lurad, vem var så jävla dum att komma på något sådant liksom?
nej jag tänkte egentligen bara uppdatera att jag lever, för nu ska jag gå och fortsätta öva till mitt soprov eller "stora läxförhör" som jonas vill kalla det, som jag förövrigt har övat alldeles för lite på.
ska jag behålla detdära vg:t får jag ju anstränga mig lite liksom.

The world just chewed her up and spat her out.


nu när det är sommartid och ljust ute vill man bara vara uppe hela natten!
men så busig är jag faktiskt inte...
dagen har faktiskt gått riktigt snabbt, känns som denna veckan kommer göra det också eftersom det bara är imorgon och på torsdag man behöver gå till skolan för sen är det påsklov!
sen på fredag ska vi antagligen fira elin, lite efter sådär eftersom hon fyllde år för snart en månad sen...
men vi är ju ganska efter iallafall ! :DD
och idag om en vecka är elin och jag i götaaborgggg, mycket trevlans alltså ! :DD

I've got cocaine in my brain.

syster på bild.
allright, jag har precis tittat på uppdrag gransknings avsnitt om den andra våldtäkten<link, dels för att jonas sa att vi borde och dels för att jag har haft lite obestämd åsikt gällande detdära.
men iallafall så anser jag såhär att om jag hade bott däruppe så hade jag säkert också trott på alla rykten om att han var oskyldig osv.
men däremot de där gamla kärringarna som hade hört om det från bekantas bekanta, man kan för fan inte basera en så stark åsikt på något sådant.
och kommentarerna som de läste upp från bilddagboken och facebook de var ju bara skrattretande, att folk som inte ens har någon aning om vilka de är skriver sådant anonymt.
jajo då har man inte mycket bättre saker för sig.
en grej som jag inte förstår bara är det när han delade ut blommor på skolavslutningen, vad gör det så jävla ädelt? varför skulle det bevisa att han var oskyldig? vilken jävla våldtäktsman som helst kan väl köpa lite blommor?
sen det här med att de hade tagit oskar som namn och det sedan hade visat sig att det fanns en oskar i hans klass, jag menar oskar är väl ett vanligt jävla svennenamn, då är det väl ingen idé att trakassera honom också, visst svt kunde ju kollat upp lite noggrannare men iallafall.
skoldagen var annars en helt vanlig måndag, och ikväll blir det dans.
plus att det är säsongstart för top model, woho !
och det är till och med så att det bara är för korta den här säsongen, eller ja alla under 1,73.

She found out she's got no soul, but it really doesn't bother her.

sundayyyy it is alltså !
dagen började med en stor fet söndagsfrukost framför bella tyra show, hoho.
sen kom farfar en stund och därefter var jag duktigt och tog mig ut och sprang, dock så är det jävligt svårt att veta vart jag ska springa när det fortfarande är snö och halt i skogen, men det är snart borta ska ni se!
sen så är jag jävligt stolt över mig själv att jag äntligen är klar med boken om kroppen, mycket skönt att slippa hålla på med den mera .
imorgon är det skola, och jag ska inte säga att det ska bli roligt, men tråkigt är det inte iallafall!
ja detta var ju en riktigt härlig söndags uppdatering.

Everybody loves you when you're dead.

Everybody loves you when you're dead - Vains of Jenna.
okej, jag har inte skrivit någonting angående att voj's sångare Lizzy har lämnat, för egentligen lyssnar jag inte speciellt mycket på dem, även att de är ganska awesome.
men iallafall to the point, nya sångaren Jesse Forte på låten åvanför alltså, låter jävligt bra om jag ska säga det själv !

Heavy bullets of lead fills his victims full of dread

Lördagskväll.
jag tror minsann att det är earth hour idag också, om elva minuter för att vara exakt, får se om jag orkar släcka, hoho.
datorn och tvn får dock stå på iallafall.
för millenium och brottskod försvunnen väntar!
sen blir det även sommartid inatt, vilket betyder att jag måste införskaffa mig i rullgardiner snarast om jag ska få någon skönhetssömn hoho.

No I’ll just cherish those sweet moments you made me cry.

ganska kass kvalitè på bilderna, men hallå visar de inte att våren har kommit till träcity ?!
jag var ute på en promenix innan, riktigt härligt faktiskt och lyssnade på håkan, det blir sådär vårigt på något sätt med håkanlåtar !
även att snön inte har smält i skogen, inte okej !
känns som denna dagen bara har sprungit iväg, klockan är snart fyra och vad har jag gjort idag ?!
ändå så gick jag upp halv åtta, tror jag.
nu sitter jag och lyssnar på timo's nya album : The Anatomy of Timo Räisänen, men om jag ska vara riktigt ärlig är jag lite besviken.
Innan gjorde han sådan musik man blev helt pepp av och bara kunde springa runt och vara överglad, men njae det går inte riktigt till de här låtarna !
nu ska jag se till att få något vettigt gjort istället !

EN FOLKÖL I HANDEN OCH ETT TOLVPACK STIMOROL SÅ VAKTEN INTE KÄNNER DOFTEN AV NÅGON ALKOHOL.


jahaja ännu en vecka avklarad och en välförtjänt helg som väntar !
dock så lär det bli en jävla massa plugg, eftersom jag bara säger att jag ska skriva boken om kroppen men skjuter upp det hela tiden, sen måste jag även renskriva praodagboksaken.

iallafall så har det varit riktigt fint väder idag och då blir man alltid sådär extra glad på något sätt, så praoveckan slutade helt okej !
men jag måste erkänna att jag lärt mig mest från Rafael som var någon random härlig person som hängde där någon gång ibland, han har lärt mig allt om faderskapet och mycket annat värt ! :DD
när jag kom hem tittade jag på det första avsnittet av millenium serien eftersom jag inte var hemma i lördags utan spelade in det istället, men liksom det var ju i stort sett bara från filmen så det verkar ju inte riktigt värt...

nej nu ska jag se om jag inte hinner göra lite skolarbete innan jag ska titta på så ska det låta, bara för att timo är med ! :)))


VÅFFELDAGEN


såhär är det, det är våffeldagen idag, men eftersom min kära fader inte är hemma fick jag göra mina egna våfflor och eftersom jag aldrig har gjort våfflor förut resulterade det i epic fail, hoho, därav bilden från förra året!

iallafall så är det sista praodagen imorgon, vilket känns riktigt skönt.
jag träffade elin och även vincent en stund när jag kommit in till eksjö idag, och elin berättade att hon hade det riktigt bra på almgården vilket gör att jag ångrar mig ännu mer.
varför kunde jag inte bara tagit det också, eller åtminstånde något här i byn ?
jaja, det är såndanahär mistag jag får leva med.

skönhetssömnen väntar!



100324


jag har faktiskt fattat varför alla vill vara 18, det är inte bara krogenrundor och körkort som lockar !
det finns en massa awesome konserter med 18 års gräns !
hej-jag-skulle-inte-tacka-nej-till-att-kunna-gå-på-bland-annat-crazy nights rockfest-och- rock out !
jag som har varit utan livemusik alldeles förlänge nu när det inte blev någonting med rest in sleaze, och då skulle det vara ganska mycket awesome att gå på crazy nights rockfest med bland annat hcss, babylon bombs och crazy lixx.
men nej jag är fast på mina fjorton fyllda år, och får vänta ytterligare tre och ett halvt år (?!) innan jag blir en av dessa lyckliga myndigfyllda människor...
stockholm rock out skulle ju inte heller sitta fel med band som crashdïet, nasty idols, voj, pretty boy floyd, great white och dizzy reed från gnr...
nej jag säger bara att 18 årsgräns borde förbjudas !


I don't belong here

tänkte slänga in en morgon inlägg bara för att jag egentligen inte hinner !
det blev inte så mycket  till sovmorgon iallafall för jag vaknade halv sex och när jag inte kunde somna om gick jag upp, och om ungefär en kvart måste jag gå ner till stationen för att åka buss till nässjö, därifrån ska pappa sedan skjutsa mig till sävsjö.
mycket smidigt alltså.
idag när jag kommer hem känner jag att det är plugg som gäller, om jag hinner.
boken om kroppen ska vara klar om en vecka och jag har alldeles för mycket kvar för att jag ska hinna göra det bara i helgen.

I'm like a junkie without an addiction

Denna praodag var betydligt bättre än gårdagens !
Det första vi gjorde var att åka ut till världens gulligaste par som tydligen var sjukt rika och bodde i en whiskeyvilla som luktade vingummin och som min förra granne.
Där var vi flera timmar och fixade med deras nya boxer, och universalkontroll samt drog kablar genom vinden och fikade.
Sen hade vi lunch och då spelade vi wii, haha jag är verkligen riktigt kass på det...
Därefter åkte vi tillbaka till butiken och gjorde lite grejjor.
imorgon börjar jag inte förrens tio så det blir sovmorgon, vilket jag verkligen inte tackar nej till.
nu sitter jag och lyssnar på craxy lixx nya album, lite efter sådär ! :DD
måste säga att jag gillar my medicine starkt, jag har dock inte lyssnat igenom hela än så jag ska inte uttala mig för mycket !

var noga med vad du drömmer, annars blir du lätt besviken

Jag står bland julis sista rester gömd under moln
Som sommarns enda ängel som nattens sista son
Nåt nytt att bli förälskad i det måste finnas nåt annat håll

Där bland kustens varma vindar som sliter i mitt hår
En dag när den blåa himlen var allt annat än blå
Det slog mej att du känner mycket mer än vad jag trodde kunde gå


Teena - Gyllene tider


jag älskar gyllene tider, okej ?!


Det är så lätt att fantisera

jag orkar inte ens anstränga mig till en bild.

Det regnade när jag gick hem från dansen, det känndes som jag kunde gått föralltid där i regnet och bara tänka på allting.
dock så prioriteras skönhetssömn.
ibland kommer jag på sådanadär tillfällen jag älskar, som nu att bara gå i mörkret med ett duggregn, sådana tillfällen som man inte alls tänker på.

jag har redan tröttnat på praoveckan, jag vill ha tillbaka mina gamla rutiner, veta vad som händer när.
jag trodde inte alls att jag skulle sakna skolan så skoltrött som jag varit senaste tiden, men till och med mitt vanliga skolschema verkar frestande.

ta mig inte fel nu, för jag låter som en otacksam ungjävel som bara klagar.
jag menar det var faktiskt helt okej, men en hel vecka ?!
helst inte...

dock så har jag snälla föräldrar som skjutsar mig på morgonen, och det är jag jävligt tacksam för, att kunna sova en havltimme extra.
om ni lyckas klicka er in här så ska jag bara meddela att ni kan vara ganska awesome ibland!



You can play brand new to all the other chicks out here


För inte så länge sen kom jag hem från en helg på västkusten med syster och fader.
Det var väl sådär lagom småtrevligt, men riktigt skönt att vara hemma !

Imorgon börjar en hel praovecka, jag är faktiskt inte speciellt pepp på det och riktigt jävla nervös.
sen måste jag gå upp vid sex också för att komma till sävsjö till åtta ...
men jag får se det positivt på det sättet att jag slipper skolan iallafall !

nej nu ska jag nog ta och titta på förra veckans avsnitt av både andra avenyn och bella tyra show, haha !




elin widen gästbloggar....

hej, elinboooyy här .
sitter i skolan i elins knä.
ludwig sitter här och är tönt
jag har skoskav som fan
och jag dör.
snart ärdet påsklov och då ska jag och världens bästa elin till göteboooorg!
det kommer bli nice, lätt.

för viär coola
nu ska jag gå och söka upp solweiig.
ha det br

ELINWIIDEN.BLOGG.SE !

älskar er!

<33333333333

den här kjolen ska jag köpa
- INGEN BILD-

Cause we find ourselves in the same old mess singin' drunken lullabies


fridayyyy it is finaly !
jag sitter och bloggar på morgonen innan skolan, det var ett tag sen jag hann det faktiskt.
men det blev så eftersom det inte lär komma någon annan uppdtatering förrens på söndag antagligen.
jag har ångest för att vi har svenska idag, jag tycker inte om svenska, verkligen inte!
sen blir det ju inte bättre av att vi har kärlekstema och ska skriva om våran drömkille, nej alltså inte min grejj där!
nej nu hinner jag vekligen inte sitta här längre !


BORN TO DIE FREE


idag på morgonen hade jag världens torsdagsångest och stog och beklagade mig,
dagen började ju inte direkt bättre med att jag fick ig på min bokrecension, seriöst min svenska lärare har något emot mig ! ;cc
nej men vi ska rätta dem och sånt där sen så då kan jag höja den, för jag har fan aldrig fått ig och tänker inte få den på en äckelbokrecension !
men sen så flöt dagen på ganska okej iallafall.
nu måste jag egentligen packa lite mera tills imorgon då jag ska åka till grebbestad men syster och papi, så det lär inte bli mycket till uppdatering, men ni överlever !



There ain't no way but the hard way, get used to it!


Det hade varit riktigt skönt om det hade varit torsdag idag så det var fredag och sen helg imorgon, men ikke sa nikke det är bara onsdag.
Denna veckan är den första på riktigt länge som jag upplevt som ganska seg.

iallafall så var vi somsagt på föreläsning idag på morgonen och lyssnade på en som hade suttit i koncentrationsläger, men jag tror faktiskt att jag hade förväntat mig lite förmycket, så jag blev liksom besviken på något sätt, jag trodde jag skulle bli alldelles tagen.
men visst det var intressant och jag har ju tur som har fått höra detta från en som faktiskt vad med om det, jag menar de lär ju snart vara utdöda.
pappa tyckte dock att vi skulle köpa boken han har skrivit "jag överlevde" så jag får väl se om jag läser den också och får mer förståelse eller nått.

sist efter biologin hade vi kemiprovet också som har blivit uppskjutet flera veckor och jag få väl säga såhär, det är ett mirakel om jag får vg...
men alltså, om kapitlet handlar om gaser då borde man förfan inte veta hur fotosyntesen går till ?


Revolution's at your door so raise a glass n' celebrate!


idag var det alltså temadag, vilket var ganska slappt faktiskt.
först på morgonen skulle vi bara komma på alla fula ord vi kunde, och det ledde till ord som spagettikuk och mammutfitta ? haha
sen var den skumma kuratorn hos oss igen och berättade någonting om att vi inte ska kränka varandra och sen körde vi tärningsleken ! :DD
efter lunch tog vi oss till biografen och kollade på en film om andra världskriget.

imorgon kommer även en som har suttit i koncentrationsläger och ska berätta om det.
egentligen var det ju jävligt hemskt att så många människor fick dö bara för att de var judar ?

jag skippade konfan idag dels för att jag inte orkade och dels för jag var tvungen att öva på kemin.





Riot in the streets


Titta vad som väntade på mig när jag kom hem från dansen!
har man snälla föräldrar så har man liksom, hoho.




You think you're bigger, with a trigger


gammal bild.
egentligen sitter jag och gör biologi nu, men efter en hel mening kännde jag att jag var välförtjänt av en paus...
skoldagen var helt vanlig.
förresten så kan jag meddela att jag har bloggat i exakt ett år idag!
alex födelsedag dagen till ära, dock så befinner han sig i egypten för tillfället så jag har inte sagt grattis, men grattis iallafall!
nej men nu borde jag väl återgå till blodomloppet innan jag ska äta och sen på dans, hoho.


We just pushed on together through some tough and cruel days


coolaste bilden jag kunde hitta alltså!
det känns som jag inte har gjort något värt idag samtidigt som det känns som jag har gjort hur mycket som helst.
nej men först var farfar här ett tag, och så har jag varit ute och gått en sväng och det är på ett ungefär det jag har gjort ?
nej jag har faktiskt varit duktig och övat lite till kemiprovet.
sen har jag även fått ett par skor av min mormor, hoho !

nu borde jag egentligen sitta och göra biologi men jag har faktiskt en riktigt bra ursäkt och det är att det stationära datorn håller på och fixar bilder som ska framkallas eller vad man ska säga.

seriösaste inlägget på länge alltså !


Oh ain't it fun when you feel like you just gotta get a gun


Melodifestivalen är avklarad och Anna Bergendahl vann...
jag tycker fortfarande att vi borde skickat Eric Saade, nu har vi ju tur om vi kommer på en tionde plats eller nå ,
nej men enough med melodifestivalensnack, det är ju istort sett slut nu.

idag är det söndag, vilket betyder skola imorgon som vanligt.
dock så ska vi ha en och en halv temadag om andra världskriget så vi slipper några lektioner iallafall.
men så har vi också ett kemiprov som vi har skjutit upp flera veckor och jag inte övat alls mycket på.

men nästa vecka är det prao och sen är det påskveckan och då är vi lediga fredagen och sen kommer ett välförtjänt påsklov !
så det är väl bara att stå ut antar jag.


-


är man cool så står man i soffan och tar outfit bilder !


You're getting older, a little bolder


är det vår eller ?!
för det verkar så iallafall med snödroppar i trädgården och sol utomhus !
just nu har jag släpat ut datorn på balkongen och det är ju ganska härligt här ute faktiskt.
fast jag funderar på att gå in eftersom det är lite kallt med bara t-shirt...



I'm in tears and the cryin that I do is for you

Angel - Aerosmith



Ain't it fun when you know that you gonna die young?


Jag började dagen med en timmes pilates, ashärligt var det eftersom jag inte gjort det på år och dar.
sen dushade jag, åt frukost, fixade mig och fotade lite och nu sitter jag här och undrar vart denna dagen kommer ta vägen.
mormor och morfar kommer någongång vid tvåtiden och sen blir det antagligen melodifestivalen ikväll, även att det inte är några värda låtar kvar...
men om jag ska vara riktigt ärlig tror jag att vi skulle ha störst chans att vinna om vi skickade erik saade ?

nej nu funderar jag på att tvinga min kära fader att hämta in LP-skivorna från garaget så jag kan kolla igenom om det finns några värda, hoho :))



I'm still waitin' for your ass to burn


Det blev inget ikväll iallafall för eve hade fått urinvägsinfektion och skulle upp till sjukhuset.
så istället blir det nog hemmakväll framför tv:n och morden i midsommer.
det är ju inte helt fel det heller.

ja-a jag har väl egentligen inget mer värt att skriva.


Goddamn it it's a perfect crime


Det känns verkligen som lördag idag, härligt att det bara är fredag!
dagen har gått alldelles för fort känner jag, idag på förmiddagen fick jag ett hemmafru-ryck och både tvättade, diskade och damsög, mycket mystiskt detdära...
sen har jag även försökt att ta nya bilder till en ny header, men resultatet blev inte direkt värt att visas...
dagen har annars varit en guns n' roses dag, hoho.
ganska trevligt eftersom jag inte lyssnar alls mycket på dem nuförtiden.

nu fick jag precis veta att både eve och matilda är sjuka så det blir antagligen inget ikväll.
annars skulle vi tittat på luftslottet som sprängdes och vara allmänt party.
men nu sa eve att hon skulle vara med iallafall ! :DD
haha

nej nu ska jag ng ta en promenad innan maten för det var riktigt länge sen faktiskt !


Lovin' you is a dirty job and i'm the man to do it!


kjol från jc, jag ångrar lite att jag inte köpte den faktiskt samt en tröja som jag också borde köpt.
men jc finns ju faktiskt här i byn så jag kan ju alltid kolla om de finns här.
iallafall så kom jag hem från vetlanda ett par beiga jeanstights och en ny skinnpaj rikare!
och det är ju inte helt fel det heller.

jag har kommit på att jag har tröttnat på min header igen,
jag får ta nya bilder typ imorgon eller nått.
fast sen på kvällen blir det partajjjj, dock så är det inte bestämmt var, hur och vilka, men än så länge är det jag, elin och eve och vi är ju ganska party av oss så det löser sig nog! :DD





Oh, look what you've done to this rock 'n' roll clown


cambilder är ju alltid fierce.
även att det är studiedag lyckades jag såklart vakna halv 6 ?!
så strax innan sju gick jag upp, duschade samt åt frukost framför tvn och tittade på tisdagens avsnitt av house.
ganska bra start på en torsdag iallafall.

det blev ingen mer uppdaterin sen igår iallafall, men jag tror ni överlevde.
jag tittade på ett och ett halvt avsnitt av andra avenyn och så var jag duktig och lagade mat.
korvstroganoff och ris, haha !

om cirka en timme åker jag med syster till vetlanda, hoho trevlans !



Rock ‘till the morning dawn


Sista dagen denna veckan är avklarad !
känns ganska awesome med studiedagar faktiskt, hoho.
ja, jag har väl egentligen inget värt att skriva.
men jag uppdaterar säkert senare, så länge får ni lyssna på en brais låt !

Lift u up - Gotthard





No more tomorrow, baby. Time is today


Varför sitter jag inne när solen skiner ute ?!
det är sådant man kan sitta och fundera på en tisdagseftermiddag.
annars är detta ännu en vanlig tisdag i mängden,
på musiken idag fick vi en uppgift där man ska välja en låt man tycker om och en låt man inte tycker om och sedan redovisa om dem samt förklara varför.
jag tycker ju ni kan komma med låtförslag eftersom jag inte har en jävla aning om vilka låtar jag ska ta ?
annars är det så att jag senare ska fördriva tiden med kemi, vilket dock inte verkar speciellt lockande.
men jag kan ju alltid sitta ute och görat' !

sen kan jag även meddela att jag för tillfället ligger på fjärde plats i tävlingen hos moa, så jag tycker ni kan vara snälla och rösta ?! (a)
http://moathemoses.blogg.se/2010/february/finalisterna.html#comment



sen får jag inte heller glömma att slänga in ännu ett grattis till moa som blir 15 idag ! :DD

Så jag väntar tills imorgon bitti, det är den tiden jag gillar bäst


jag har släpat ut laptopen, bara för att det är så fint väder ute.
så nu sitter jag i solen med riktiga vårkänslor och lyssnar på cinderella.
egentligen borde jag lyssna på håkanlåtarna från försent för edelweiss, för det är de låtarna som bara skriker vår!
verkligen alla har börjar prata om hur mycket de längtar till sommaren, och jag kan ju inte vara sämre !
tänk sommar, sol, bad, sommarlov, glass, grill, sommarkvällar, paratjjj, livemusik utomhus. åhh !

annars har det varit en helt vanlig måndag.
vi fick tillbaka våra engelskaprov, och jag blev inte direkt nöjd även att det var mvg -, vilket gjorde endel lite tjuriga, hehe.
nej men jag vet att jag kunde presterat mycket bättre om jag faktiskt hade brytt mig om att öva och inte bara skjutit upp det!

och inte mycket läxor har vi heller, eftersom vi bara går måndag, tisdag och onsdag sen är det studiedagar!
det gillas ju ganska mycket.




S-S-S-SUNDAY


Idag är det söndag.
Jag är trött.
Landsbromänniskor är här och vi ska äta kalkon idag.
Jag borde gå ut och gå typ nu istället för att sitta här och skriva skumma inlägg.
Jag orkar inte.



UNDRAR DU, ÖNSKAR DU, ÄLSKAR DU ?!?!?!


bilden togs igår hos mina kusiner hoho,
den blev ingen uppdatering för jag hann inte helt enkelt, men min lördag blev ganska partajjjig ! :DD
först åkte vi somsagt till mina kusiner för att fira johanna som fyllt år, vi åt och sånt dära.
sen åkte vi tillbaka till träcity och hämtade upp elin och far vidare till ica för att köpa godis!
efter det blev vi avsläppta hos gabbie, där även hajer var ! hoho
vi tittade på melodifestivalen, crucified barbara skulle gått vidare !
och orsa spelmän det är vi, haha, hajer är kalle och jag, elin och gabbie på fiol !
vi släpper snart vårt debutalmbum med låtar som underbart, eloise och i love europe.
sen lyckades vi även skicka in till talang och nyhetsmorgon , haha !

nu har jag precis smällt i mig en fet söndagsfrukost samtidigt som jag skulle kollat på andra avenyn, men det laggade ju sönder så jag får ta det någon annan gång.
och om cirka 40 minuter ska jag vara på gudstjänst, hehehehehehe.
så ja jag borde ju börja fixa mig nu .


Så jag hör att du förklarar krig mot kärleken


härlig bild från nyår när vi åt chokladfondue och tittade på harry potter mitt i natten som jag bjuder på eftersom vi fick tillbaka laptopen i måndags och jag har inga vettigare bilder på den ! :))))

Nu är det fredagsmyyys, hohhh nej men ashärligt med helg om jag ska vara riktigt ärlig !
isvaken och detdära blev inställt och vi slapp spela upp någon scen eftersom vi hade karola, våran svenska lärare på engelskan.
så dagen var ju ganska braig, dock så var det ju skridskorna som var kvar men idrottslektionen gick snabbt så det var inte heller så farligt.

imorgon ska jag till linköping för att fira min kusin som fyllde sexton förra månaden, och det lär bli ett snabbbesök på ikano innan, det var riktigt länge sen jag var där faktiskt !
sen på kvällen blir det nog så att jag, elin, eve?, och några andra glada människor som vill vara med har lite pratajjjjjigt på obestämmt ställe och så ska elin även få sin födelsedagspresent ! :DD

nej nu ska jag antingen titta på andra avenyn från i onsdags, eller boka hotell med vati und systeryster och sen får jag se hur kvällen slutar helt enkelt !

sen har ni faktiskt fram tills den tolfte mars på er att rösta !
http://moathemoses.blogg.se/2010/february/finalisterna.html#comment




090304

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1052047/images/2009/003_59970008.jpg
Thursdayyy it is !
jag har egentligen inget att skriva om dagen, sist på idrotten körde vi snörugby, det blev blött om fötterna...
så när jag kom hem var det mjukisbyxor på och så tittade jag på tisdagens avsnitt av house.
sen kom jag precis på att vi hade läxa tills imorgon att typ kunna spela upp en scen ur en av våra favoritfilmer ?!?!
inte en jävla aning om vilken jag ska ta !
plus att jag inte kan spela upp en scen heller ...

skönt med fredag imorgon iallafall och helg, fast vi har isvakgrejj imorgon, dock ska jga inte hoppa i så jag får istället gå tipspromenad, sen så har vi skridskor också, jag kan inte åka skridskor...
nej man ska inte vara så negativ !


It falls like rain, ain't the same

Dagens låt !


Don't know what you got (till it's gone) - Cinderella


ännu en sån där låt jag bara inte kan sluta lyssna på !


Bought a one way ticket to hell and back


även denna dagen har varit sådär härligt vårig med en massa sol, gemigsommarnutack!
tänk vad härligt med sommarlov och bara kunna vara ute och sola och bada och busa !

idag på morgonen hade vi som vanligt intresseval och där började vi planera vad vi skulle göra när tyskarna kommer, det kommer nog gå ganska fort även att det känns som det är jättelångt kvar tills 31 maj.
men jag känner på mig att det inte alls kommer bli sådär plågsamt som jag har tänkt mig utan vi lär göra det ganska party haha ! :)))
sen på matten fick vi tillbaka våra matteprov, och även om jag inte är jättenöjd så var resultatet helt okej.
algebra är ju trotsallt inte det lättaste.
och så slapp vi ännu en biologilektion för att kolla på när estetprogrammet från tranås sjöng och spelade.

fortsätt rösta !
http://moathemoses.blogg.se/2010/february/finalisterna.html#comment


You gotta put your faith in a loud guitar

DET GÅR INTE LADDA UPP BILDER NU IGEN,
usch vad tjurig jag blir på blogg.se ibland...

Det har varit en relativt vanlig tisdag, även att min buse elin fyllde år ! :DD
och sen att solen har skinit i stort sett hela dagen, nu börjar man nästan få lite vårkänslor alltså !
efter skolan var det konfa men det gick ganska snabbt det också så det var lugnt.
imorgon är det onsdag, även känt som lille lördag vilket betyder att det snart är helg och helg sitter aldrig fel!

precis nu kom jag på att jag skulle kunna lägga över en mycket fin video från musiken idag, men jag orkar inte så istället får ni en mycket bra låt !

I want you to rock me - Vixen



och glöm inte att rösta på mig!
http://moathemoses.blogg.se/2010/february/finalisterna.html#comment



ELIIINNNNNNNNNNNNN



WOOHOOOO MIN KÄRE VÄN ELIN BLIR BYXMYNDIG IDAG ! :DDD
GRATTTTTTTTTTTIS TUFFING !
PARRTYYY PARTAJJJJ KALAS


You're crazy but I like the way you fuck me


hellllllllllu !
första skoldagen på veckan är avklarad och den var helt okej.
den nya killen simon verkar vara en helt okej person och lär nog komma in i klassen ganska fort.
efter skolan hänkade jag min moder som skulle och handla för jag behövde köpa present till elin, som blir byxmyndig imorgon ! hoho :DD
nu ska jag snart gå ner och äta och sen ska jag på dans och det lär bli min måndag.

glöm inte att rösta på mig, nummer tre ! :DD
http://moathemoses.blogg.se/2010/february/finalisterna.html#comment




RSS 2.0