2010

2010 - ett ganska fint år trots allt.

NEW YEARS EVE

Slänger upp en bild på hur jag ser ut i kväll, och önskar att jag kunde vara en av de som skrev att nyår kommer bli bäst. Men icke, vet att jag inte borde skriva det här med tanke på att mina inlägg kommer upp på fb, men det är sådant man får leva med. Jag har iallafall hunnit med att springa och göra hårinpackning och sådant bra, så jag får väl leva på det, och på att det säkert blir god mat, haha.

Nu ska jag hjälpa mamma att noppra ögonbrynen och sådant. Jag gav henne nämligen en spabehandling i födelsedagspresent. Sedan får jag även önska er alla ett gott nytt år, och jag hoppas iallafall att 2011 äger ut 2010.

31 DECEMBER

Sista dagen på året betyder - mammas födelsedag! Så grattis på 43års dagen världens finaste mamma. Det kommer även upp en årsresumé med bilder lite senare.

VICTORIAS SECRET FASHION SHOW

Klockan 20.00 på trean, nu vill säga.

19:07


Jag testade precis wet & dry epilatorn som jag fick i julklapp, och visst det gjorde jävligt ont i början men efter ett tag vänjde sig huden så det var inte så farligt. Dock så har jag även ganska hög smärttröskel, och det lär ju vara en fördel. Nej men huden blir jättelen iallafall, så jag är nöjd, haha.

30 DECEMBER

Kollade H&M's hemsida igårkväll och då kändes det som jag ville ha allt ungefär, men så kollade jag idag igen och hittade typ inget? Hmm, bikinin iallafall - asfin.

SRF

Jaha i juldagarna släppte srf nytt bandsläpp, och jag blir så jävla arg. Whitesnake, Judas Priest, Ozzy Osbourne och jag kan inte dra dit. KUL.

10:38

bildkälla.

28 DECEMBER

Har som sagt spenderat dagen i Jönköping. Kom hem med en grön spetströja, en röd kjol, body butter, lip balm och gråa raggisar. Bilderna gör inte sakerna rättvisa för jag orkade inte riktigt anstränga mig. Nu ska jag duscha och lite sådant, sedan avslutas kvällen med kex och ost framför Love actually med min kära moder.

TALK RUINS EVERY CONVERSATION.


You are planned and you are damned in this brand new world.

Brave New World - Iron Maiden

Maiden är och förblir vintermusik.


27 DECEMBER

Lite bilder från min jul sådär. Fick iallafall pengar, pälsmössa, epilator, smyckesträd, ringar, böcker, escada parfymen, plånbok, och lite annat smått och gott, haha. Idag ska jag bara ta det lugnt och imorgon ska vi till jönköping och kolla mellandagsrean. Trevlig fortsättning.

ANNANDAG JUL

Jaha nehe, gårdagen var riktigt trevlig får jag säga. Med tanke på att jag inte träffat min bror på ett år och han var här, osv. Visar nog vad jag fått senare för idag ska vi åka till Linköping och fira med andra sidan av släkten. Här tar julen minsann aldrig slut.

JULDAGEN

Idag kommer släkten och sådant hit. Det kommer alltså vankas julmat och paket här, så jag kommer inte uppdatera något. Nehe, nu måste jag bestämma mig vad jag ska ha på mig, sammetstights, fejkpäls eller högmidjekjol. 

Jahajaha Kalle Anka var likadant som alla andra år. Det är bara Lady & Lufsen, askungen och snövit som är bra, det andra är så söndertjatat... Efteråt åkte vi upp en sväng till farfar, jag har inte skrivit något om att han ligger på sjukhuset tidigare för jag har inte känt att det är något att dela med sig av, men han sov så vi ville inte väcka honom. Kan hända att vi tar hem honom hit en sväng imorgon, får se hur han mår osv. Om en stund blir det skinkmacka framför Karl-Bertil Jonssons julafton.

JULAFTON

Jaha hörni så var den här igen, julafton alltså. Som sagt firar vi inte förrens imorgon här så jag vet inte riktigt vad som händer. Min lillasyster sjunger i kyrkan så jag kanske ska ta mig dit, och ikväll ska vi ha glöggmys framför tv:n. Får väl ändå ta att önska er en riktigt god jul, och tacka för att ni kikar in lite då och då, haha. ♥

IT'S YOU I FELL INTO.


Finfint va? Nu har även julstämningen infunnit sig här, och jag är pirrig som en femåring. Även att släkten inte kommer hit förrens på lördag, men vi ska få paket i julstrumpan och så ska jag och alva byta imorgon. Det måste vara bland det bästa som finns att vakna på julaftonsmorgonen och se att strumpan inte är platt längre, hihi. Sedan tycker jag även att ni ska läsa det här för att få den där extra stämningen.

23 DECEMBER

Dagen före dopparedagen som de säger alltså. Idag ska vi klä granen och ta fram julstrumporna osv. En bild på naglarna som jag målade häromdagen också, blev inte som jag ville men jag skyller det på att jag inte målat detaljer på 67år.

A B C D E F AND G OH THAT REMINDS ME OF WHEN WE WERE FREE

One Last Time - The Kooks
Finaste låten på länge.

CAN I HOLD YOU ONE LAST TIME?

Vittryffel, chokladtryffel, lakritstryffel och misslyckad fudge - check. Av någon anledning känns det som att detta kommer vara julen då jag går om min mor i vikt, eheh. Pappa har fått hem ungefär 556742741374 stycken chokladaskar, och julmat är typ det godaste som finns... Haha.

22 DECEMBER

Så har även vi jullov. Först var det avslutning i kyrkan och sedan gick vi tillbaka för att få våra betyg och ha kramring och sådant, haha. Får väl vara ganska nöjd med mina betyg ändå, räknade ihop till 225 poäng. Nej nu ska här fortsättas med att baka julgodis.

I'm on the top as long as the music's loud.

Up next: Ung & Bortskämd finalen, måla naglarna och Morden I Sandhamn. Sista skoldagen innan lovet imorgon, göttans.


21 DECEMBER


Vi hade temadag idag så först kollade vi på Führerns elit och sedan mötte eleverna lärarna i innebandy,volleyboll och basket. Så som det alltid har varit. Ganska skönt ändå i och med att jag var hemma innan två. Nu sitter jag bara och fryser och har ont i huvudet, inte okej. Ska nog hoppa ner i bubbelbadkaret senare.


20 DECEMBER

Kände precis hur tröttheten slog till, men jag får väl skylla mig själv att jag var tvungen att sitta uppe och kolla på The Day After Tomorrow som gick på tv igår. Riktigt sevärd film iallafall, Jake Gyllenhaal är söt och jag har alltid varit så töntigt fascinerad av vädret.

CONFESSIONS IX

... Jag aldrig har haft munsår, även att alla i min familj får det väldigt lätt.

... Jag tycker franska är jättefint, men jag hatar fransk musik.

... Jag har så länge jag kan minnas alltid firat jul två gånger, en gång här hemma med mina äldre syskon, deras familjer och farmor & farfar, samt en gång hos mormor & morfar med dem och mina kusiner.

... Jag har alltid varit en hemmakatt, till och med när jag var liten ville jag helst alltid vara hos mig när man skulle leka.

... Jag älskar när man hör ett låtcitat som stämmer in precis på hur man känner.

... Jag kan inte spänna mina armmuskler, de spänns liksom om jag ska lyfter något eller trycker emot men om jag ska spänna dem självmant spänner jag bara magen istället.

... Jag hade lätt kunnat tänka mig att bli hemmafru, men det går ju inte i dagens samhälle så jag satsar nog på tandläkare, atomfysiker eller författare istället, haha.

SEND ME A MAN FROM ARGENTINA TO MAKE ME THE HAPPIEST GIRL IN THE WORLD.

A man from Argentina - Billie The Vision & The Dancers

19 DECEMBER

Söndagsfrukost framför nyhetsmorgon ♥


Det finns en dimension som suddar ut gränser mellan människokroppar. Vi lever med varandra, i varandra, andligt, fysiskt. Dagar blir ögonblick, jag drunknar i hans ögon. Våra kroppar upplöses, går in i en annan tid. Kärleken är guld och kristaller. Vi kan bege oss vart som helst i universum, tillsammans, två och ändå en.

- Studio sex, Liza Marklund

I WAS A WHIRLWIND

Så var alla julklappar inhandlade och inslagna, hårinpackning gjord och ögonbrynen nopprade. Ska göra american pancakes nu hade jag tänkt, och äta framför någon bra webbtv.


18 DECEMBER

Så var det lördag. Jag har precis ätit scones till frukost, med smör, ost och blåbärsmarmelad. Gotttt. Idag hade jag tänkt att köpa klart alla julklappar, har fortfarande inte bestämt om jag ska vara snäll och köpa till min mor och far eller inte, haha. I övrigt har jag inget speciellt inplanerat.

17 DECEMBER

Förgyllde min fredagskväll. Lite choklad på det, fina sms och en massa Broder Daniel. Plötsligt är allt ganska bra.

DEAR SANTA

Med tanke på att det endast är åtta dagar kvar till julafton pillade jag ihop lite som jag vill ha i julklapp. Jag har haft jättesvårt att komma på något bra att önska mig år, men ja diverse parfymer, en epilator, och pengar skulle ju inte inte sitta fel.

Har du hört om han som ränner på stan och är på jakt efter varma händer?

Skoldagarna består till mestadels av betygsnack numera, och det är så jävla skönt när man märker att det visar sig på pappret att man faktiskt anstränger sig. Numera har jag mvg i både svenska, hemkunskap och biologi, glad chei. 
kände att en bild på ett rådjur passade in också.

15 DECEMBER

Före- och efterbilden där, man ser verkligen på första bilden hur ojämnt mitt hår var. Kolla vänstersidan där det liksom saknas en bit, haha. Kunde som vanligt inte sova så länge som jag hade velat imorse, men jag klarar mig ändå. Nu ska jag bege mig mot skolan för att ha hemkunskap.

YOU BETTER FIND SOMEONE TO LOVE

Har precis badat med massa skum som luktar jordgubb, skööönt. Nu väntar House, och jag tackar särskilt för att jag har sovmorgon imorgon, till tio i tio närmare bestämt. HÄRLIGT.

14 DECEMBER

Begav mig till salong stadskällarn' direkt efter skolan för att klippa mig, klippte av en bra bit för att få bort allt det slitna, i övrigt är det inte så stor förändring. Visar kanske för- och efterbild imorgon för jag orkar inte nu. Ska äta och sedan funderar jag på att tvinga med min syster att åka skridskor med mig på isen de spolat här bortanför, för i år ska jag nämligen lära mig åka ordentligt, haha!

FINFINFIN

Just A Boy - Angus and Julia Stone

SANKTA LUCIA

Godmorgon, om man fortfarande kan säga så? Själv har jag varit i skolan sedan klockan sju i och med luciatåget osv. Men det gick bra och ingen svimmade, haha. Efteråt hade vi frukost med fralla, lussebulle och pepparkakor, myspys. Just nu sitter vi och har kemi, eller a-tid eftersom vi har vikarie.

WORD!


581212

Snygg-gubben fyller år dagen till ära!

IT'S EASY TO RUIN MY DAY

Ibland är det skönaste som finns att bara tönta sig och skratta åt allting, det fick jag göra igår kväll, BRA. Imorgon är det lucia, vilket betyder att jag måste gå upp halv 6, roligt. Får helt enkelt gå och lägga mig tidigt! Bjuder på en ful bild också.

12 DECEMBER

anonym om 10 DECEMBER:
Hej :) söt bild! Hur gör du så dina bilder blir så fina? Använder du något program, isåfall vad heter det? :)

Till denna bilden använde jag windows live photo gallery, annars brukar jag använda det gamla photoshop! Hatar egentligen anonyma kommentarer för jag vet inte vart jag ska svara, känns som att ingen ser när man endast svarar i kommentarsfältet, och att ägna ett helt inlägg om det känns ju också lite överdrivet...

CONFESSIONS VIII

... Jag hatar när folk inte använder de och dem rätt, lär er svenska förfan.

... Det finns ingen gång jag är så sugen på frukost som minuterna innan jag somnar, konstigt att det aldrig håller i sig till morgonen.

... Jag hatar att prata i telefon.

... Jag har jättesvårt att hitta byxor som sitter bra, de som sitter tight runt benen går aldrig att knäppa ehehe. Nej tacka vet jag tights.

... Jag hade en period då jag typ inte åt någonting, men sedan började jag träna och då måste man äta! Haha plus att mat är gotttttt!

... Jag tror inte på att diamanter är kvinnans bästa vän , för vad hade vi gjort utan tamponger och pushup bh:ar? Haha.

... Jag tycker det är jättefint med vältränade axlar, mums.

11 DECEMBER

Nu har det alltså stått lussebullsbak på schemat, lite skamligt dock att jag fortfarande inte ätit en enda lussebulle den här julen...

I WANNA BE YOU

Lyssnar på finfinfin musik och orkar inte göra någonting. Ska ändå så baka lussebullar imorgon och bort på kvällen så jag får göra ingenting om jag vill, är det helg så är det liksom.

10 DECEMBER

Vi har haft luciaövningar i mer än halva dagen plus att vi fick sluta en halvtimme tidigare än vi brukar, så jag klagar inte. Ikväll är det luciacup också, vi skulle dansat men så blev det inte så i och med att eve är sjuk osv. så jag vet inte om jag ens ska dit. Ska slänga in ett till grattis till Malin som blir 30 år nobelldagen till ära, namnsdag har hon också för den delen!

WONDERCHILD

Wonderchild - Christian Walz
Älskar när man stöter på låtar man inte lyssnat på på länge i någon annans spotify-lista. Detta var min absoluta favoritlåt för cirka fyra/fem år sedan då när den kom alltså, och det slog mig nu varför.

How you gonna breathe if you're underground?

Det kommer sådana dagar ibland då jag anstränger mig och låtsas vara modebloggare, idag var visst en sådan dag.

8 DECEMBER

Min dag har bestått av luciaövning, matte, biologi samt fysik. Det hade även kommit papper om klasströjorna, vilket betyder att slutet är nära, haha nejdå. Men ändå det får en att tänka på hur snabbt åren går.

7 DECEMBER

Dagen började med tre timmars luciaövning. Följt utav bild och tyska innan jag kunde dra hem igen. Jag fick faktiskt mvg på mitt arbete om antikens grekland på bilden, så nu måste jag slippa g i terminsbetyg! Sista aerobicen innan juluppehållet ikväll också!

6 DECEMBER

bildkälla
Tacos stod på menyn idag, mumma! Nu ska jag byta om och sedan dra på spinning + kickboxning med Matilda!

HAN ÄLSKADE HENNE INTE OCH HON MÄRKTE INGET

Onödigt jobbig dag. Fick tillbaka kemiprovet med mycket sämre resultat än jag väntat mig, känns ju fantastiskt när man lagt ner så mycket tid på att öva för något som inte lönar sig. Sedan är det massa annat som bara snurrar runt och runt i huvudet på mig just nu, firar det med att lyssna på samma låt om och om igen.
Man måste dö några gånger innan man kan leva - Håkan Hellström

ANDRA ADVENT

Alldeles nyss hemkommen från en helg hos syster i Uppsala, trevlans. Nu ska jag väl packa upp och sådantdära, duscha och försöka att somna tidigt eftersom det blivit lite för lite sömn den senaste tiden. Men tack och lov är det en ganska slapp vecka som jag har framför mig med luciaövningar osv. i skolan, så det blir antagligen nästan läxfritt. Tänkte även visa skorna jag köpte i storstaden, köpte endast dem och en vanlig svart baströja.
mycket finare på menmen, från Din Sko iallafall.

I GET SICK WHEN THE SUN SHINES.

Fint från Gina Tricot, Din Sko samt Scorett.


P&L

P&L släppte sin headline för ett par dagar sedan och jag får erkänna att jag är ganska besviken, Kings Of Leon är det nämligen. Det suger lite grann att p&l börjar boka sämre artister för det är så sjukt bra stämning där uppe, lite kulturkrock sådär precis som jag. Sweden Rock är samtidigt som skolavslutningen, niornas avslutningsmiddag osv. alltså är det ganska uteslutet. Nej jag tycker de får bättra på artistlistan minsann för festivalsommar är bland det bästa som finns.

OHNO, SOMEONE'S AT THE DOOR.

Ring - Glitter, spetsbuister - Lindex, linne - H&M (klippt själv) & shorts från Gina Tricot.

Details of today, ska alldeles strax sätta mig i bilen cirka fem timmar för att komma upp till Uppsala alltså. Ska se om jag inte kan förinställa ett par inlägg så att det inte blir helt tomt här.

THE PARTY AIN'T OVER TIL' I SAY SO

Så var vi inne på andra december dagen. Skolan gick fort och dansen är inställd så jag har helt plötsligt mycket mer tid än jag trodde. Ska göra lite tyska och packa inför helgen, ska nämligen upp till uppsala och syster malin och pontus.
bilden tog jag av ebba!

1 December

Förstår inte riktigt varför jag sitter  här istället för att öva till svenska provet, men det är så det blir. Ska flytta mig härifrån till tv:n istället och titta på Maria Wern. 

Is there a hope for the hopeless?

Jaså här inleder vi december med arton minus, ganska jobbigt när fingrarna fryser och man får frost på ögonfransarna av att cykla till skolan... I övrigt har det varit en helt okej dag, vi bakade tekakor och tre olika småkakor på hemkunskapen. Matilda och jag är numera i par, och det gick sådär faktiskt, haha! Var även på ungdomsmottagningen - inte speciellt givande och fick tillbaka fysikprovet. Jag nådde målen med god marginal vilket är detsamma som vg+/mvg, så det gick väl inte så dåligt som jag trodde. Tackar och bockar! Nu är det odödliga författare som gäller, prov imorgon. Ska även hinna med att träna och tvätta håret.



RSS 2.0