26 APRIL

Genrep inför dansuppvisningen är det som står på schemat idag, nästintill fyra timmar faktiskt. Men dessförinnan ska jag ner till stadskärnan för att äta ute med mor min.

SATAN I GATAN

Veronica Maggio - Snälla Bli Min
Galet bra från nya satan i gatan, behövs sådär efter att ha misslyckats ganska hårt på noprovet.


THIS IS THE SAME OLD DANCE THAT YOU ALREADY KNOW

Det verkar som att altanen har blivit mitt stamställe den senaste tiden och det är även där jag befinner mig nu, med datorn i knät. Den ska dock bytas ut mot kemi-, biologi- och fysikböckerna alldeles strax. Ikväll blir det dans för hela slanten med tanke på att dansuppvisningen är redan på fredag.


25 APRIL

Dör lite granna på att detta är sista lovdagen. Helt ärligt så är jag nog mer skoltrött nu än jag var innan lovet, och jag förstår inte riktigt hur jag ska klara av no-prov på onsdag och nationella i matte veckan efter. Men det har ju gått förut så det är väl bara hoppas att det gör det denna gången också.

22;13

Helt galet hur avundsjuk jag är på min systers fräknar! Finfint.

24 APRIL

Gårkvällen spenderades hos Mathilda med fina människor, mycket bra. Nu hade jag tänkt att gå ut på en pw och sedan ta vara på att det är söndag och ingen skola imorgon.

PÅSKAFTON

bildkälla

PÅSKÄGG


LÅNGFREDAGEN

Min syster med familj var här över dagen, helt otroligt hur söta syskonbarn man kan ha alltså.

Up next: Dra på Letters to Juliet som verkar vara en sådan där typsikt bra kärleksfilm, tända upp lite ljus och se om vi inte har något onyttigt hemma.

21 APRIL

Atomvinter - Anton Kristiansson

Foundations - Kate Nash

SKÄRTORSDAGEN


Starlight, starbright make everything alright

Så var första doppet för i år avklarat det också. Mitt i natten, i långanäs och med bra sällskap. Att säga att det var kallt skulle vara en underdrift, men det är väl så det ska vara?

Annars har jag börjat dagen med sovmorgon och frukost på balkongen. Inte helt fel.

14:29

Mamma var snäll och köpte hem vattenmelon. Somrigt på hög nivå alltså.

20 APRIL

Det är nästan så man blir lurad att tro att det är sommarlov och inte påsklov när man kan cykla hem endast iförd cykelbyxor halv nio på kvällen. Plus att jag har lyckats bränna mig på näsan, hilma fint alltså.

19 APRIL

Prioriterar faktiskt bort datorn för vädret. Fyfan så gött att man kan ligga och steka i bara bikini redan i april. Detta året ska jag bli brun som en pepparkaka alltså, haha. Härnäst väntar dans och aerobics.
två lite halvt random bilder från gårdagen.


18 APRIL

Här har vi alltså vad som införskaffades i Göteborg, plus strumpbyxor och ett linne till dansuppvisningen. Den här dagen ser ut att spenderas i Östergötland så nu borde jag fixa i ordning mig. Himla gött med lov faktiskt.

22:05

rockfoto.nu
Glömde helt bort att skryta lite grann över att Simon Cruz stagedivade precis vid oss och så. Plus att Vic Zino har så jävla snygg kropp, dör lite. Jaja, nu hade jag tänkt att bädda rent i min säng och sedan sova.

17 APRIL

Slänger upp de enda bilderna som togs under mina dagar i storstaden i form av mobilbilder och berättar än en gång hur jävla värt det var. Detta trots att jag antagligen kommer att få leva med tinnitus resten av livet, dum chei.

Jaja, lördagen spenderades alltså på stan och avslutades på Pizza Hut med rocky road till efterrätt som ni ser här ovan. Nu har vi precis haft grillpremiär här hemma, efter att finbesöket åkt hem, och jag hade tänkt att snöra på mig löparskorna.

HCSS

Fan vad bra det var ändå. Crashdïet var mycket bättre än i somras, 69 eyes med för den delen även om jag inte kunde en enda låt... Hcss var så jävla bra. Återkommer med diverse annan information. '

BE CAREFULL WHAT YOU WISH FOR, CAUSE YOU JUST MIGHT GET IT

When I Grow Up – Mayday Parade


HEMMAFRUN

En springtur, dusch med hårinpackning och lite matlagning avklarat. Fiskfilé á la Walewska stod på menyn idag som ni ser här nedanför. Tog ungefär ett halvår att göra, men det är det värt när man känner sig som ett proffs efter att ha spritsat moset runt, haha.

Matbloggen åsido så ska jag nu börja packa osv. tills imorgon då jag drar med mig my girl till Göteborg. Ganska bra start på lovet om jag får säga det själv!

BIKBOK

Funderar starkt på att införskaffa både leopardsaken och den vita bikinin när jag drar till storstaden i helgen. Såg även att den här bruden hade köpt usa-överdelen och klippt om den till en bandeu-bikini, asnice. Nej nu väntar sveriges mästerkock (♥) och sedan har jag en väldans massa skönhetssömn att ta igen, det är nämligen några skator eller likande som väcker mig klockan fem varje morgon? Inte okej.

13 APRIL

weheartit

Efter att gårdagen bjöd på så mycket sol att jag faktiskt fick lite bränna (!) blir man lite halvt deprimerad över det kalla och mulna vädret idag. Överlag en ganska seg dag med undantag för hemkunskapen då Matilda och jag lyckades riktigt bra med fetaost-fylld kyckling med sweet chilisås då vi lekte här är ditt kylskåp, haha.

Skönt att ha uppsatsen i nationella avklarad hur som helst, plus att vi fick reda på resultatet på läs- hörförståelsen vilket var mvg. Då är det bara att hoppas att det muntliga går vägen på fredag.

11 APRIL

En måndag med finfint väder och ett besked om att jag, preliminärt, kom in på na-programmet. Nu sitter jag och försöker få klart min hemkunskapsinlämning, men det går sådär i och med att jag sitter och kollar på sådant här istället, haha. I övrigt ganska skönt att det är sista veckan innan påsklovet.

OH SADNESS I'M YOUR GIRL

Sadness is a Blessing - Lykke Li

Ordfattig och förkyld. På återseende.

CONFESSIONS XIV

... Jag är äckligt jävla höjdrädd.

... Egentligen är jag en riktig tönt som tycker att vetenskap osv. är jätteintressant.

... Jag ångrar att jag inte började på någon sport när jag var yngre, jag hade älskat att vara bra på idrott.

... Jag hatar när folk kommenterar mina matvanor, låt mig äta som jag vill, okej?

... Mitt scones-beroende har gjort att jag numera kan receptet utantill.

... Jag tänker alldeles för mycket, ibland vill jag bara stänga av hjärnan så den inte överbelastas.

8 APRIL

Såg att termometern visade 25.5 grader i solen så jag släpade ut laptopen och satte mig där, men blåsten gjorde att jag ganska snabbt flyttade in igen... I övrigt har jag klarat av läs- och hörförståelsen av nationella engelska, vilket säkert gick helt okej. Brabra.


7 APRIL

Helgad vare den som sopar gruset från vårens trottoarer. Välsignad vare skateboardåkaren som på vingliga ben ringer in en ny tid med sitt takatakatakatakataka över stenplattorna, på jakt efter nya skrubbsår. Den kalla ölen som på nån, från klockan sjutton, öppen uteservering rinner ner i min åsnedumma ungdomssjäl. Dom små kliande fröna som täpper igen mina ljusskygga ögon. Den kalla blåsten som ropar Murmansk! Murmansk! Vi svarar Nej, vi ska spela KUBB! Här! I bajsgräset! För det är vår! För dom tråkiga ska vi läsa bibeln baklänges. För dom högljudda ska vi trolla fram ett silverregn. Vårens vagina står vidöppen! Kliv ut! Kom in!

Lars Winnerbäck kan vara bland de  underbaraste personerna som finns. Detta här ovan fanns på hemsidan, och även beskedet att det blir en höstturné. Villvillvill dit!

DU VAR APRILHIMLEN


5 APRIL

Efter att ha gått en vanlig skoldag samt gjort och ätit hemmagjord pizza är jag redo att ägna cirka tjugo minuter åt lite no innan jag drar på dans. Det är faktiskt bara fyra gånger kvar, med denna inräknad, innan dansuppvisningen. T-A-G-G-A.


4 APRIL

Vädret gör att man egentligen bara vill vara ute och leka som en femåring, men dessvärre går skolarbete före sådant. Dock så verkar inlämningsdatumet bara skjutas framåt hela tiden? Bra för min del i sådana fall. 

I'd rather choose sun and boys.

Som ni skådar här nedanför har jag haft en ganska bra helg på västkusten. Införskaffade dessutom en jumpsuit inne på H&M i Halmstad, och nu sitter jag mest och har dåligt samvete över att jag inte ägnar min tid åt no-arbetet som ska vara inlämnat nu i veckan. 

WEEKEND


I KOM VARANDRA NÄRMRE, DU OCH JAG I VÅR

"Minns du när vi satt utanför strandbaden i falkenberg och lyssnade på när havet blåste in? Det var långt innan henne, det var långt före allt, men jag kan inte komma på att jag saknade något då."

Ungefär så spenderar jag den här helgen. På strandbaden i Falkenberg, helst med en Ben & Jerry's och vårsol. Ni kan ju alltid lyssna på låten här nedanför, som är en sådan där som inte går att spela sönder.

Jag fattar ingenting- Lars Winnerbäck


TRUE


RSS 2.0