28 FEBRUARI

Tick Of Time - The Kooks

Jag har kommit in i en the Kooks-period nu ett tag känner jag, lite sommar/vår musik behövs bland all snö. Annars så har jag klarat mig igenom ännu en måndag. Det måste ändå vara den tråkigaste dagen på hela veckan. Men jag kan iallafall checka av biologipovet, och hade det inte varit för att Jonas, de sista fem minuterna av dagen, slängde in en engelska-läxa, hade vi haft läxfritt.

27 FEBRUARI

Drog över till Joel en sväng och pluggade biologi, haha. Så nu kommer vi lätt få mvg. Sedan fixade jag och mamma i ordning te, räkor, avocado, kex och ost som vi åt framför en inspelad wallander. Fin avslutning på en söndag sådär.

WOULD YOU LIKE IT IF I PUT YOU INTO MY WORLD?


Detta är alltså vad jag borde ägna min tid åt - Biologiprov om genetik imorgon. Men det känns faktiskt som jag kan det mesta om kromosomer, korsningsscheman, dominanta anlag osv.

Yeah, you can shake some more

Efter en, som vanligt, stor lördagsfrukost tvingade jag mig ut och sprang en sväng, rätt skönt ändå. Nu har jag precis varit nere en sväng på stan. Vi fick nämligen 100 kronor rabatt på jeans hos jc, så jag kom hem med ett par ljusa som jag velat hur länge som helst om. Härnäst ska jag göra american pancakes till lunch.

Utkast: Feb. 26, 2011

Jag Kommer - Veronica Maggio



25 FEBRUARI

Bildkälla.

24 FEBRUARI

bildkälla.
Jahaja en vanlig torsdag kan man säga. Ah fast nej för det råkar ju vara repets födelsedag. För övrigt har jag varit på spinning med Matilda och Emma, och ska nu bänka mig med en massa plugg. Puss.

19:55

Save tonight - Eagle-Eye Cherry

Jag tycker att ni borde lyssna på låten här ovan, och medans ni gör det hoppar jag ner i bubbelbadet en stund efter diverse tyskapluggande. Jag, som ett bra tag, har trott att jag kommer sänka mig i just tyska, blev extra glad då jag såg att jag hade fått mvg på mitt tema reisen, brabra. Imorgon är det även min tur att redovisa muntliga svenska, får hoppas på det bästa?

all we need is candlelight

Från modekungen och hala som fanskap, men i övrigt ganska nice, haha.

22 FEBRUARI

Tisdagar är rätt bra ändå. Vi slutar tidigt, vilket betyder att jag har hunnit plugga en massa biologi, därefter är det dans på schemat följt av aerobics. Härligt. Men nu kallar duschen, tandborsten och sängen om jag ska orka med livet. Sålänge får ni se vad jag fick med mig hem när lindex råkade ha 20% rabatt på alla bh:ar, har även fått ett par nya skor men de visar jag någon annan gång. Ska ju bortprioritera datorn den här veckan!

SVAR

Nellie om 20 FEBRUARI:
Vart har du köpt tröjan och hur mkt kostade den? :p
Jättefin blogg! :)
Den är från gina tricot och jag har inte en aning om vad den kostade.


21 FEBRUARI

Första måndagen efter lovet avklarad. Jag fick bland annat reda på att vi har biologiprov på måndag och tyskainlämning till fredag så jag ska verkligen försöka att prioritera skolan osv. Nej nu ska jag följa med mor min till resebyrån, detni!

SUNDAY

Jag sitter och lyssnar på den här låten om och om igen. "And right now I wish I could follow you to the shores of freedom, where noone lives". Fint. Borde egentligen ta vara på vädret och springa en runda, men jag är alldeles för lat.




20 FEBRUARI

Jag hade egentligen tänkt att ta en långpromenad innan frukost, men när jag insåg att det var nitton minusgrader ångrade jag mig. Det känns även lite småtragiskt att skriva att det är sista dagen på lovet idag, vilket betyder skola imorgon. Jag skulle faktiskt klara av att vara ledig en vecka till menmen... Nu ska jag fixa iordning frukost och sätta mig framför nyhetsmorgon.

19 FEBRUARI

Det är lördag och här hemma har vi precis ätit fondue. Härnäst ska jag väl bänka mig framför melodifestivalen, precis som tre miljoner andra svenskar.



18 FEBRUARI

I brist på annat spenderar jag dagen i Ullared med min mor och syster. Bra när man ska köpa basvaror som strumpbyxor, smink, hårprodukter och body lotion, i övrigt ganska tattigt.

17 FEBRUARI

Insperation noll idag. Ska försöka plugga lite granna nu, vilket kan vara det svåraste som finns när man har lov, sedan ska jag gå och lägga mig tidigt eftersom jag måste gå upp klockan sju imorgon.


While you were shining she was ready to glow

Åh nu får jag ångest över att jag inte har gjort något vettigt idag, och över att det redan är ondag. Det betyder att lovet kommer vara slut om typ två sekunder. Jag orkar inte. Saknar min mor gör jag också, fjolla som jag är. Då har jag ändå bara varit utan henne fem dagar? Jaja tur att hon kommer hem imorgonkväll.

16 FEBRUARI

Idag blev visst en sådan där dag. Jag har suttit bänkad framför satc halva förmiddagen, mmhhhh asbra. Ska ut på en promenix bara för att få lite dagsljus och sedan fortsätta, haha.

RIGHT NOW, EVERYTHING YOU WANT IS WRONG

Honey and the Moon - Joseph Artur

15 FEBRUARI

Idag har jag både vaccinering, dans och aerobics på schemat. Det spelade ingen roll hur mycket jag tjatade på mamma att jag inte ville vaccinera mig, hon pröjsade ändå. gkytikyikbrlaighaegö - onödigt. Have a wonderful Tuesday hörni!

14 FEBRUARI

Funderar starkt på att hämta naturgodiset jag har kvar sen i lördags, tända lite ljus och kolla på Love and Other Drugs som avslutning på den här dagen. Kan ju alltid dregla lite över Jake Gyllenhaal istället för att bry mig om att jag inte har någon.

DO YOU WANNA MAKE LOVE TO ME?

Alla hjärtans-dag kallar de dagen i ära. Försår inte varför man ska känna sig mer ensam idag än alla andra dagar? Men ja det är väl roligt för de som har någon osv. Jaja, gårkvällen var ganska trevlig och så haha, och nu på förmiddagen har farfar varit här en sväng. Kan bjuda på en skön låt i brist på annat.

Do You Wanna - The Kooks

CONFESSIONS XII

... Jag är emot värktabletter, smärta är bara psykiskt - tänker man på det finns det, tänker man på annat finns det inte.

... När jag blir 35+ kommer jag endast bära pennkjol, alltid - på jobbet, i köket, you name it.

... Jag skulle döda för att ha Blossom Taintons ben, word.

... Jag vägrade facebook jättelänge, min mamma skaffade till och med innan mig! Men ja, jag föll.

... Jag skriver dagbok, ytterst sällan, men ändå. Jag älskar att gå tillbaka och kolla hur jag resonerade osv.

... Jag måste vara den enda i hela Sverige som inte förstår grejen med solsidan, visst, det händer att någon slänger en skön kommentar men i övrigt känns det som att de bråkar hela tiden?

... Jag blir väldigt sällan arg, och när jag väl blir det är jag inte typen som skriker osv. utan jag biter mest ihop käkarna och håller det inombords.

Du har sönder mig, fast du gör mig hel

Bubbelbad, bodybutter med passionsfrukt, pyjamasshorts osv. får göra denna lördagskvällen. Orkar inte riktigt göra något annat, ska kolla melodifestivalen som den tvättäkta traditionsföljare jag är, och chillidilla med familjen.

HEARTSHAPED BREAD

Solen skiner och himlen är blå så jag tänkte gå ut och gå, och bara för att vara snäll mot familjen blir det ner mot ica för att handla. Förmiddagen spenaderade jag med att baka bröd, hjärtformade till och med. Dock blev de lite för tunna, men det blev nog bra ändå.


12 FEBRUARI

Mitt internet la av igår, helt random? Jaja, huvudsaken är att det funkar igen. Här ovanför ser ni iallafall hur resultatet av dessa nagellack blev, ganska fränt. Nej nu ska jag se vad den första riktiga lovdagen har att erbjuda mer än sovmorgon och en stor lördagsfrukost.

NU BLIR JAG SÄKERT KÄR I DIG, PINSAMT JÄVLA KÄR I DIG


11 FEBRUARI

Sportlovet är välkomnat, och jag vet att jag tjatar men, tiden går så otroligt fort! Känns som det inte var länge sedan vi hade jullov? Fast det är rätt skönt ändå för det betyder att det snart är sommarlov osv. Som tur var hade vi även en ganska slapp dag i skolan med frågesport, a-tid, filmtittnade, språk och sist spelade vi in våran dans på idrotten.

Det är våra brister som gör oss till människor

Jag har nog världens gulligaste pappa, alldeles nyss kom han in hit och sa "detta skulle jag ju frågat innan så jag ber om ursäkt, men hur gick det på nationella?". Haha söt! I övrigt var det riktigt skönt med spinning faktiskt, även att jag höll på att dö på hemvägen. Varför cykla när man precs har cyklat i en timme? Och varför tog jag den tjockaste jackan jag hade när jag precis hade svettats som en älg? Haha.

Nu sitter jag istället och målar naglarna, detni. Kvinnogöra att kunna göra två saker samtidigt! Jaja, imorgon är sista dagen innan lovet, gött som satan.

10 FEBRUARI

Eftersom att jag är så otroligt skillad lyckades jag trilla två gånger på vägen till skolan imorse. Men det är så det går när det snöar och man inte ser isfläckarna. Tror dock inte att jag är den enda som inte skulle tacka nej till sommar nu?

I övrigt en ganska onödig dag. Efter nationella hade vi nämligen 80 minuters lunchrast följt utav två lektioner med filmtittande. Jaja, nu ska jag byta om och sedan dra på spinning med Matilda. 

9 FEBRUARI

Lite surt ändå att vi missar våran sovmorgon imorgon på grund utav det andra nationella provet. Jaja, bara det går bra så. Men det känns ändå som att det här är lättare i och med att man har mer valfrihet vad man ska skriva om, dock så måste man tydligen hålla sig on topic så att säga för att inte få ig, men det ska väl inte vara så svårt.

I'LL BE YOUR LOVER TONIGHT

Efter att ha gått till skolan i snöstorm var det dags för det första nationella provet. I svenska närmare bestämt. Men det kändes rätt bra ändå så, ja. Nu ska jag ägna lite tid till de fåtal läxor som vi har denna veckan innan jag äter och sedan drar på årets första dansträning. Taggad till tusen!

7 FEBRUARI

Hugger i sten - Lars Winnerbäck

6 FEBRUARI

Jag tar ännu en paus i världskrigen och drar på ett cirkelpass i Olssons hus istället. Jag är iallafall klar med första och andra frågan, och den sista borde inte vara så svår som den verkar. Ska dock läsa igenom det igen ikväll eftersom jag alltid lyckas få med något som inte stämmer osv.

SWEET LITTLE BOY, I WANNA BE YOUR GIRLFRIEND

Söndagar har, av någon anledning, blivit min pluggdag. Det spelar ingen roll hur tidigt jag börjar så får jag alltid sitta på söndagen och göra halva arbetet. Jaja, gårdagen spenderades hos barndomsvänner eller hur man ska beskriva det, god mat och melodifestivalen iallafall.

YOU REALLY GOT ME BAD

Pet Sematary - Ramones


WILD THING, YOU MAKE MY HEART SING

Vi köpte med lunch från salladsbaren på ica på hemvägen, mycket gott kan jag meddela!


5 FEBRUARI

Jag vaknade av mig själv strax innan sju, och det var ganska skönt att bara ligga och lyssna på när regnet smattrade mot altantaket. Om en stund ska jag dra till simhallen med min far och syster för att simma ett par längder och basta, härligt.

4 FEBRUARI

Det känns som att veckorna bara flyger iväg och än en gång är det helg. Nästa vecka kommer de första nationella proven, i svenska för att vara exakt, och veckan efter är det sportlov.

3 FEBRUARI

Får inte ner några ord, varken här eller på hemtentamen. Jag har aldrig varit bra på so, så det sistnämnda är den svårare delen. Har aldrig haft lätt för att reflektera, analysera och dra slutsatser. Jag är mer för de logiska ämnena som matte och no, där det finns en förklaring till allting. Men there ain't no way but the hard way som de säger, så jag ska göra ett sista försök innan jag borstar tänderna och sedan lägger lite tid på engelskan istället. PLUGGIS.

En dag står vi över februari, du och jag

Nu ska jag äta mitt livs första falafel, detni. Inte friterad skit utan riktig hemmagjord, haha. Jag har faktiskt funderat en välda massa på att bli vegetarian men kommit fram till att jag aldrig skulle klara mig utan mammas köttbullar, julskinka, påläggskorv osv. So:n går det sådär med om jag ska vara ärlig...

2 FEBRUARI

Idag var det endast två lektioner som stod på schemat - intresseval och hemkunskap. Lite onödigt men ändå skönt, om det inte hade varit för att jag måste spendera en massa tid med en hemtenta som våran lärare så fint kallar det. Sammanfattning i form av tre frågor om världskrigens tid känns dock inte speciellt lockade när solen står som högst och himlen är blå.

Kanske tar en promenix först alternativt gör de läxor som inte behövs göra framför datorn. Oskyldigt sätt att skjuta upp det lite med andra ord. Men vårkänslor redan i februari ska man ju ta vara på.

SÅ LITE ORD, SÅ MYCKET DRÖM

Jag har precis kommit hem från aerobicen och ska alldeles strax bänka mig framför tv:n och säsongspremiären av House, mycket efterlängtat. Har även hunnit med att vara en sväng hos Emma för att snacka låtval osv. till dansen och diverse annat. Vi har förövrigt blivit tillfrågade att åka till Polen över midsommar och dansa där, ganska coolt eller hur?! Dock så är inget bestämt än! På återseende.

RSS 2.0